Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 634
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Аз не щадя сянката и загребвам, като с телена четка  Mr. Green Но предния път бях с друга база и изглеждаше различно Simple Smile Пак плътно, но различно  Blush Като се прибера ще потърся снимки Simple Smile

Дне съм със Space Cowboy, доста телесно, може да докара мокър ефект Simple Smile Ще видя снимкитете довечера Simple Smile

# 541
  • в 1001-та нощ
Специално ще похваля червилото - изненада ме Simple Smile Ново ми е, грешна поръчка на приятелка  Blush Плътно стои, с лек блясък, попива леко дава мат ефект и свежест на устните, доста трайно Simple Smile

# 542
Червилото е страхотно! Кое е?

# 543
  • в 1001-та нощ
станах да го видя, защото не съм го и запомнила - на Tom Ford е, а аз не съм от феновете, не се интересувам и нямам опит - номер 19 James. По-малко е - късо и кафенее в гилзата. Аз затова го бях отместила настрана, като неподходящо за момента. дори мислех, че е по-нюдово и го пробвах с  такъв грим и се изненадах, че на устно е различно:

# 544
Много е хубаво! Heart Eyes Hug  bouquet

# 545
  • в 1001-та нощ
Днес пробвах новия шоколад. Стана толкова семпъл грим, че като слагах молив - направо се открояваше  Crazy

За клепача използвах Pink Sugar - не е плътен цвят, озарява прозрачно, а затъмних с Truffled и Nougat. Трюфеловото стои по-топло, от колкото ми се искаше Sad

Щракнах, но ми се струва, че не станаха снимки - ще видя довечера  Peace

# 546
И аз имам една снимка от вчера , но сега бързам и после ще я кача.
Само да ви питам за тези СС кремове , ползвате ли ги за лятото или изобщо харесвате ли ги

# 547
И аз имам една снимка от вчера , но сега бързам и после ще я кача.
Само да ви питам за тези СС кремове , ползвате ли ги за лятото или изобщо харесвате ли ги

Зависи за кой крем става въпрос. Някой конкретен ли имаш предвид?

# 548
  • в 1001-та нощ
Аз ги ползвам, не ползвам ФДТ  Peace

# 549

един на Лумене , но вече си взех техен матиращ ФДТ , уж било по-добре за моята кожа, че е мазна.да го видим

# 550

един на Лумене , но вече си взех техен матиращ ФДТ , уж било по-добре за моята кожа, че е мазна.да го видим

За него май няма отзиви  Thinking

# 551
  • в 1001-та нощ
Eто снимките, друго щеше да е снимано към 10ч, но ... това е Simple Smile

Семпличко, липсва ми някакво озаряване по лицето - само под веждата имам  ooooh! Другото го коментирах по-рано - да не се повтарям Simple Smile

И малко по-отблизо:

Не съм мислила дали утре пак нея да ползвам  Thinking Не е пред мен да я огледам, ще реша сутринта  Blush

# 552
  • гр. София
Аз много я носих тази палитра в UK. Но аз обичам да съчетавам топли и студени нюанси и се получава много хубаво. Peanut butter ми е задължителния транзишън цвят. После вече в сгъвката нанасям някой от студените нюанси и затъмнявам V-то. А розовеещия цвят с блещулките съм го ползвала като топ върху друг цвят само в средата на клепача.

# 553
 Интересното е,че за среден опушващ цвят аз също зиползвам основно Peanut butter , то в старата е същия цвят.

днес опуших с него синьото и затълних с едно от тъмно кафявите, но синьото нещо не ми стои синьо така ,както в палитрата...ще го пробвам пак по друг начин, и с мак фокса също , да видя дали ще излезе по наситен цвят на подвижния клепач, че днес изглеждаше по-скоро сивкаво.

# 554
  • в 1001-та нощ
Днес и аз реших да повторя палитрата, но ползвах Peanut Butter, Bon Bon и за най-тъмен Hot Fudge  Blush

Mного е различно от това,на което съм свикнала, но не ми се шаренее Simple Smile Ще видим довечера снимките Wink

Общи условия

Активация на акаунт