Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 632
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Sladkishi, страхотен летен грим, който създава настроение. Все ми се иска да се видя веднъж така, но не притежавам нито една ярка, неонова сянка/очна линия/ молив. Тюркоазът и ментата са ми границата. Tired

Днес мислех да си вземам Azure на bareminerals като нещо прекрасно и лятно, но се сетих, че имам почти същия нюанс в палитрата на Зоева - YEE HAW! Или поне пробвайки го на ръка така ми изглежда...Тези, които я имате - покажете някой грим с нея, това е моето предизвикателство.

Денси, с какво комбинираш розовата си спирала?

# 526
  • в 1001-та нощ
mimes  Hug пробвай с водоустойчива очна линия  Peace или леко база и телесни сенки и над тях линията  Peace

# 527
  • София
Аз съм обсебена от Шоколадовата палитра на Ту фейсд! Simple Smile
Не мога да и се нарадвам!
Не помня така да съм се радвала отдавна на някой продукт! Heart Eyes
Пробвах вече всички схеми, показани в книжката към нея. Някои ми се сториха необичайни, странни и непоследователни. Но пък са различни и резултатът винаги е зашеметяваща, дори в/за моите собствени очи! Grinning
Сега ще кажете снимки, ама напоследък ви чета само от телефона и то в метрото Rolling Eyes Tired. За друго време нямам.

И...да! Палитрата е сладка. Неволно го разбрах, поръсвайки се с нея днес. Joy hahaha

# 528
  • в 1001-та нощ
Честита радост  Hug

# 529
Sladkishi, страхотен летен грим, който създава настроение. Все ми се иска да се видя веднъж така, но не притежавам нито една ярка, неонова сянка/очна линия/ молив. Тюркоазът и ментата са ми границата. Tired

Днес мислех да си вземам Azure на bareminerals като нещо прекрасно и лятно, но се сетих, че имам почти същия нюанс в палитрата на Зоева - YEE HAW! Или поне пробвайки го на ръка така ми изглежда...Тези, които я имате - покажете някой грим с нея, това е моето предизвикателство.

Денси, с какво комбинираш розовата си спирала?
С ярки очни линии и моливи примерно в жълто, лилаво, тюркоаз може и зелено. Става и с леки сенки в различни цветове.

# 530
OnDiNe_ , благодаря  Blush
Много хубави изглеждат цветовете от палитрата Rodeo на Zoeva. Особено третия цвят прасковено-розов се вижда на моя монитор.  Heart Eyes

# 531
  • в 1001-та нощ
Днес по план - зеленото то палитрата  Blush Новото е, че се сетих да ползвам един сивкаво-зелен молив, вместо очна линия. Малко трудно се работи с него, но няма резки линии и като, че ли изглежда по-меко  Rolling Eyes

Хареса ми на живо  Peace

# 532
От ниско бюджетните ФДТ какво ще кажете за тези на Лимине

# 533
  • в 1001-та нощ
R_R  Hug нямам опит и не мога да помагам Simple Smile

Днес по повод среща с приятелка сложих отново Cosmic  Blush За разлика от предния път, обаче - с кафявия молив на  Лореал, който наскоро взех  Blush И както не пишеше много - като се разписа  Crazy

Ще разгледам и другите от тази серия - цената беше около 8 лв по памет  Peace

# 534
Аленка мерси все пак Hug
Г-Р-И-М-Ъ-Т е убиец Grinning ето точно такъв грим найййййй-обичам Heart Eyes

# 535
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Blush Доносиха ми се пак тези сенки и утре мисля да съм със звездния каубой  - по телесно, бежово  Blush

# 536
Аз само чета в темата, но реших и аз да напиша за грима, понеже много ми хареса - страхотен е!  Peace  Моливът изглежда мек и прави очите мноооого дълбоки  Heart Eyes

# 537
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug rockyraccoon  Blush

Много му се радвам на  молива  Blush Май нямаше много цветове, но дано има и тъмно зелено и сиво  Blush

# 538
Алена, твориш изкуство! Heart Eyes

# 539
  • Street of Dreams
Cosmic ти стои много по-плътно и видимо от на мен. При мен е прозрачно и ми е трудно да го държа на мястото му,  независимо база и прецизно нанасяне, разпръсквам блясък навсякъде - забелязвам го най-вече по кейса на телефона си  Grinning
Днес ще съм с него, съчетан със лазурено-тюркоазеното от rodeo belle.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт