Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 628
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • София
bubanka Illamasqua Lies  Heart Eyes

# 511
Благодаря!   bouquet

# 512
  • в 1001-та нощ
Лепи  Blush Много нежно  Peace

# 513
Показвате чудесни неща, както винаги! Heart Eyes  bouquet

# 514
  • в 1001-та нощ
Аз нещо се отплесвам напоследък, но ето едно лилавичко, за разнообразие на синь-зелената тема Simple Smile

И няколко с нюд червило - новата ми униформа  Twisted Evil Правя-струвам - винаги таак излизам или без  Crazy ама беше ми любопитно с лилавото дали ще се възприема Simple Smile

# 515
  • Street of Dreams
Днес те гледах във ФБ - комбинацията с лилавото червило е направо бомбастик.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Също така, прегледах целия ти албум (беше голямо пътешествие) и разбрах защо всички говорят за огромната ти еволюция в гримирането - поздравления и адмирации и от мен, намерила си себе си  Hug Hug Hug

# 516
  • в 1001-та нощ
Ох, някой, като лайкне някое старо изпълнение и направо откачам - иде ми да ги скрия  Rolling Eyes Обаче - нека седят - албумът е работилница .... именно Simple Smile

Днес пак ще съм цял ден навън и все още обмислям какво да ползвам  Blush

# 517
  • в 1001-та нощ
Днес посегнах към една палитра, която имам отдавна, но бях набедила за непигментирана  Crazy Каква грешка  ooooh! нищо подобно   bowuu

Утре ще пробвам зеленото  Blush

Чак накрая се сетих, че имам тъмно син молив, който можеше да ползвам за очна линия и водната линия, но при следващ син грим - ще го пробвам  Blush

# 518
Едно мое творение от скоро

На снимката е ползван Фотошоп за кожата около окото (иначе пори като кратери). Снимано е с телефон. Не е идеално, но да се покажа и аз  Embarassed

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 10:35 от Sladkishi

# 519
  • в 1001-та нощ
Ех, радвам се, че се престраши  Hug bowuu Добре дошла и визуално  Heart Eyes Разкажи за продуктите  Peace

Харесва ми много, а имаш и интересни очи  Blush

Аз днес пробвах една сянка нa UD - Fireball, което приятелка си купи наскоро Simple Smile

Тъкмо тръгнах да слагам очна линия и се сетих, че бях взела един кафяв молив на Лореал - ами първо не може да се подостри до фин връх Sad Иначе пише по-видимо от стария. Може би дава по-мека визия. Нямаше слънце и снимките стават едни  Confused Направих няколко за документиране и споделям  Blush

# 520
Благодаря, a.l.e.n.a  Blush Hug
Продуктите не са нищо особено. Имам бял молив на NYX за подложка; телесен цвят сенки от палитра на MUA, които на снимката не си личат. Розовото и жълтото са от една палитра със 120 цвята, нанесени с мокра четка, за да извадя максимално наситен цвят. Очната линия и спиралата са Голдън Роуз. И молив за вежди пак Голдън Роуз.

Цвета в края на окото ли е на UD? Много е красив и много подчертава очите ти  Heart Eyes

# 521
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug Не е нужно да са нещо особено  Blush Резултатът е важен  Blush

Във външния ъгъл е кафеникаво на Шанел, което често ползвам, а Fireball e:

При мен обаче с базата на Too Faced  стана доста матово ....  Thinking

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 18:56 от a.l.e.n.a

# 522
На моя монитор се вижда като тъмно винено, към кафяво. Доста особено  Thinking Но, ми харесва страшно много.

# 523
  • в 1001-та нощ
Да, много е особено и често ме питат дали е кафяво, сиво, лилаво .... Може бихваща отенък от сянката в центъра Simple Smile

Долу в дясно:

# 524
Прекрасни гримчета отново мацки.

Аз днес бях с очна линия. На излизане беше наситена и красива, а 2ч по-късно беше изчезнала тук тамр накъсана и неравномерна, и ефекта беше обратен. Не сложих нищо под нея, защото ми бяха казали като я взимах, че не пада и държи цял ден. На Pierre Rene ми е. Проблема явно е в клепача ми, защото и с Голдън роуз ми се случва точно същото. Много съм разочарована.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 21:33 от mimes

Общи условия

Активация на акаунт