Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 627
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
На гел очните линии нищо им няма освен че засъхват, Ателие има разредител за очна линия, върши чудесна работа.
Просто е задължителен за всички които имат повече от 1 очна линия в куфара.

# 496
  • Street of Dreams
Kaк така обърнати издържат повече? Това звучи като някакво суеверие, или продуктът пада тогава към капачката? newsm78
Важно условие за издръжливостта на очната линия е да я затваряте след употреба - питайте кака си Ондин, която опропасти не една, почти нови... Joy hahaha

# 497
  • в 1001-та нощ
Аз, когато прохождах - си бях купила доста - някои не бях отваряла никога. Като правих разчистване след време - се бяха вкаменили и без да отварям изобщо продукта  Peace

# 498
  • София
Шоколадче, в действителност се бях замислила за видеа, но се отказах. И сега ми стигат тесногръдите хейтърки и "светиците", настройващи хората с лъжи срещу мен, та нови "врагове" не ми трябват  Wink

Обаче ако искаш си винаги добре дошла у нас да си се нагримираме на живо, без да минава през Ю Тюб  Heart Eyes

Здравейте момичета, чета ви редовно   и гледам че са предизвиквате една друга.
Много ми се иска някой да направи това
https://www.youtube.com/watch?v=7jGvfqP7tdw
и мисля че само Elle-même  би се справила, но всеки може да се чувства предизвикан!

Благодаря за предизвикателството. Приемам го от раз и съвсем скоро ще покажа резултата. Мисля, че всички момичета ще се справят, само цветовете са трудни за намиране.

Вчера наполовина копирах линията. За съжаление снимките не ми се получиха добре, но все пак показвам:

На живо беше много интересно  Peace

# 499
  • гр. София
Ел, невероятно се е получило. Мноооого ми харесва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Някой път като има кой да гледа малчо ще се разходя до теб да събирам опит.  Flutter Flutter Flutter
Баба му сега го гледа у нас, но аз върша разни нещица за пътуването и няма как да смогна.

# 500
Влизам да се оплача. Sad
Вече втора под ред очна линия на Герлен ми се сцепва на капачката и започва да изсъхва и става на парцали.Добре, че е изминала половин година, от покупката, че не ме е яд.
Сега съм в оглеждане на нова, но този път искам друга.Съвети? newsm78

# 501
  • в 1001-та нощ
За коя очна линия на Герлен става въпрос?

Аз съм имала само тази и не съм обърнала внимание какви други има  Thinking

Какви изисквания имаш към продукта  Blush

# 502
Да, точно тази линия.Просто капачката се е сцепила и не уплътнява добре шишенцето.Предполагам, че това има връзка с качеството на продукта, защото забелязвам едно сгъстяване и натрупване по четката.Преди това си беше съвсем течна.

# 503
  • София
Шоколадче, в действителност се бях замислила за видеа, но се отказах. И сега ми стигат тесногръдите хейтърки и "светиците", настройващи хората с лъжи срещу мен, та нови "врагове" не ми трябват  Wink

Обаче ако искаш си винаги добре дошла у нас да си се нагримираме на живо, без да минава през Ю Тюб  Heart Eyes

Здравейте момичета, чета ви редовно   и гледам че са предизвиквате една друга.
Много ми се иска някой да направи това
https://www.youtube.com/watch?v=7jGvfqP7tdw
и мисля че само Elle-même  би се справила, но всеки може да се чувства предизвикан!

Благодаря за предизвикателството. Приемам го от раз и съвсем скоро ще покажа резултата. Мисля, че всички момичета ще се справят, само цветовете са трудни за намиране.

Вчера наполовина копирах линията. За съжаление снимките не ми се получиха добре, но все пак показвам:

На живо беше много интересно  Peace

Здравейте, аз Ви чета редовно и Ви се радвам.
Разбирам те напълно, не пиша, защото не ми отговарят, няма дори едно благодаря, когато съм се опитвала да съм полезна. Но знам, че това не е начина...
 Помисли, ако си добра в нещо, създаваш го сама... защо да не го показваш и дискутираш?! Защо даваме сами пространство, на хора, неумеещи да са позитивни? Добранамерени? С градивна критика и такт към другият и уменията му?
 Защо да гледаме не добре изпълнени и абсолютно изкопирани клипове в един сюжет?! Когато имаш за
показване, аз с удоволстие бих те гледала. Дори имам идеи...

# 504
  • в 1001-та нощ
Да, точно тази линия.Просто капачката се е сцепила и не уплътнява добре шишенцето.Предполагам, че това има връзка с качеството на продукта, защото забелязвам едно сгъстяване и натрупване по четката.Преди това си беше съвсем течна.

Дали не я затягаш прекалено силно - с моята нямаше проблем  Thinking

# 505
  • София
Аз имах преди време същата очна линия и при мен се сцепи златистата част.
По препоръка от форума взех очната линия на Артдеко и съм супер доволна, но тя е писец.  Peace

# 506
  • в 1001-та нощ
Явно е дефект в продукта  Peace А аз съм била късметлийка  Crazy

# 507
Това е очнтата линия, ако говорим за черно, за мен по добро няма

# 508
  • София
Ел невероятна както винаги  Heart Eyes

докато се ровех из компютъра намерих едно забравено гримче Simple Smile

Скрит текст:

# 509
Лепи, много нежно!