Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 625
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Алена, аз съм си тук, чета ви.
Благодаря на включилите се по моя въпрос! Ще пробвам предложените, пък да видим. Ако се сетите за още нещо, свиркайте непременно!

# 481
  • в 1001-та нощ
Епона  Hug хайде излез зад завесата, вярвам, че има какво да ни покажеш  Blush

OnDiNe_  Blush ръжда ефектът изобщо не е търсен Sad Нямам обяснение защо така стои на лигавицата Sad Може би този пигмент най-силно се изявява на влажна среда  Thinking

# 482
Здравейте момичета, чета ви редовно   и гледам че са предизвиквате една друга.
Много ми се иска някой да направи това
https://www.youtube.com/watch?v=7jGvfqP7tdw
и мисля че само Elle-même  би се справила, но всеки може да се чувства предизвикан!

# 483
Клипчето ме подсети, че Shokoladche търсеше оранжева очна линия Simple Smile Девойката ползва такава на Зоева.  Peace

# 484
не е на Зоева, на Анастейша!

# 485
Така е като гладам и превъртам, всъщност четката е на Зоева, Шоколадче  нямаш късмет за евтина алтернатива....

# 486
  • гр. София
Да, това хубаво оранжево  е само на ABH с доставка до тук 17-18 долара.  ooooh!

# 487
Ако търсиш оранжево за очна линия, Ателие имат страхотно оранжево
http://ivanna-purig.com.ua/index.php/internet-mahazyn/makiiazh/d … ouleur-gel-detail

# 488
  • гр. София
Стихийна, каква цена е и как се поръчва, а и за колко време пристига, че ще попътувам?  newsm78

# 489
Цената ако не бъркам около 38 лева, поръчва се от ФБ страницата на Ателие в БГ, пристига ако е налично за 1 ден.

# 490
  • гр. София
Благодаря.   bouquet

# 491
а по принцип като се отвори една очна линия колко време е нормално да се ползва и след това да се  замени с друга ?

# 492
  • в 1001-та нощ
Хубаво е да се затваря добре и да не се държи отворена, за да не изсъхва Simple Smile Аз бих я ползвала, докато работи добре Simple Smile  Предполагам след 1 година, ако се ползва - качеството се променя, зависи от продукта - на коя марка е и с какви характеристики  Peace Сега ползвам на МАС и за сега не отчитам промяна  Peace

# 493
а по принцип като се отвори една очна линия колко време е нормално да се ползва и след това да се  замени с друга ?

Освен, че трябва да се затварят добре, някъде четох, че е добре да се държат наобратно - с капачката надолу, за да изсъхват по-бавно.
С това съхранение, гел линията ми на Лореал, издържа без проблем повече от 2год  Wink Но си е определящо, какъв е продуктът  Peace

# 494
  • София
Аз така си държа обърната и базата за сенки в бурканче, и гел линиите. Засега мисля че има ефект и нямам изсъхнал продукт от тях.

Общи условия

Активация на акаунт