Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 616
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
Веси  Hug вземи го Simple Smile И аз ще се радвам, може би съм го гледала - защото последно на Лореал се преместих и техен молив взех  Peace

Ползваш ли го, като очна линия или само на водната?  Shocked

# 466
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате нещо по-евтинко за хайлайтър? Използвам Soo glow на Essence, но не съм особено доволна. Някак кремообразната текстура се смесва с прахообразния бронзър иии не ми харесва. В чужди блогове препоръчват едни сенки на Буржоа или белия шоколад, но не намирам нито едно тук  Tired Виждам доста светли сенки по магазините, но не знам кои биха били подходящи. Не искам да са с едър брокат, това ми е основното притеснение. Иначе съм много светла, така че търся почти бял цвят. Ще съм много благодарна за всякакви предложения  Praynig

Есенс бяха пуснали наскоро една серия единични сенки NUDE. Имаше един светъл цвят, който ставаше идеално за хайлайтър, не помня цвета как се казва тъй като го нямам. Може да погледнеш и минералните печени гримове на Голдън роуз. Имаха много светли ружове преди, минерални и бляскави в много бледо розово, почти бяло.

# 467
Веси  Hug вземи го Simple Smile И аз ще се радвам, може би съм го гледала - защото последно на Лореал се преместих и техен молив взех  Peace

Ползваш ли го, като очна линия или само на водната?  Shocked

Ползвам го и за очна линия, но като обикновен молив ми харесва повече  Laughing

# 468
  • в 1001-та нощ
Хах, по-късно ще го пробвам на водната линия - поне да видя ръждиво ли стои Simple Smile А по нататък и за очна линия  Peace

Идеята на Илли за минерални печени ружове е много добра и мисля и други марки имаха, напр. Констанс Карол  Thinking Но не знаем къде е In Bloom ♥ и кои марки се продават  Peace

Белия шоколад на Буржоа - аз така и не го харесах, много невидим беше, като че ли "спечен"  Rolling Eyes Или аз очаквах много от него  Peace А печените сенки и ружове на марката, които съм имала - бързо стават каменни - за има няма 6 месеца ....  Stop Stop Stop

# 469
Един руж на Умрела също много се харесваше за хайлайтър. Мисля, че беше номер 14   Thinking

# 470
Доста бюджетен вариант е един руж на Елф, който имам и много харесвам за хайлайт - Baked Blush Pinktastic

Лошото е, че доколкото виждам, английският сайт го "ремонтират"  Crazy

# 471
  • София
О, този и аз го имам на Влф заровен из гримовете. Хубав е. Точно нещо такова имам предвид да се потърси и при ГР.

# 472
  • гр.Добрич
Един руж на УмБрела също много се харесваше за хайлайтър. Мисля, че беше номер 14   Thinking

Това пак беше форумски хит Mr. Green Не е лош, пък и евтин. Има го по Елитисите. Моят така и стои, защото не обичам много да блестя.

# 473
  • в 1001-та нощ
И аз не съм по блясъците Simple Smile Свършиха ми компактните метеорити. Бях си взела още едни и сега не мога да ги намеря. Колкото и да им е незабеелжим ефекта, без тях се чувствам, като поръсена с брашно Sad Ще ги търся, направо изумявам къде може да са Simple Smile

# 474
Ох, момичета, в голяма гримова драма съм. Промениха формулата на любимия ми фдт, Фотореди на Ревлон, и сега не мога да го нося. Гадното е, че си бях поръчала от чужбина моя цвят и пристигна новият, хем на картинката беше старият. И сега даже имам две чисто нови излишни шишета...  ooooh!
Но всъщност проблемът е, че ми свършва последното шише със старата формула. И не знам с какво да го заменям!?!?!? Дайте идеи моля! Да е в този ценови клас горе-долу, че ползвам много, някой път по два пъти на ден и свърша бързо.
Help, help, help!  Praynig

# 475
  • в 1001-та нощ
Хейййй  Hug радвам се, че наминаваш, пък макар и с драма Simple Smile

Не мога да помогна, но зная, че много момичета ползват продукта и вероятно ще споделят на кой продукт са преминали  Hug

# 476
Епона, в този ценови клас няма да намериш нищо удовлетворително, за жалост. Преди много години ползвах фон дьо тен на Ревлон, смениха формулата, махнаха най-светлия свят, който ползвах; пробвах различни марки, сходни като цена, и нищо не ми хареса. Чак като открих Ланком се родих - и цветове, и по-голяма естественост - всички предимства бяха на лице. А сега съм още по-доволна (и това е последният ми фаворит) от Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation. Ако го пробваш, най-вероятно ще забравиш за Ревлон.

# 477
Туш Екла и Фотореди са много различни и като консистенция и като финиш.Ревлона има много добро покритие съчетано с естествен завършек,а частичките,които съдържа дават много интересно озаряване,което при Лоран липсва.Зимата няма по-любим фон дьо тен за мен от Туш Екла,заедно с базата им правят чудеса,но за лятото не е много удачен.Аз също много харесвах Фото реди и страшно се разочаровах от смяната на цветовете Sad

# 478
  • Street of Dreams
Аз с малко закъсняла реакция  Mr. Green, Алена, сега забелязах кафявия молив - ама той наистина червенее и контрастира неприятно със зелените сенки. Naughty
Кафявият молив трябва да е в студената гама и да върши работата на черния - да подчертава, само че да изглежда по-меко (мислех че се пише кафЕвият, но компютърът казва друго). Давам ти няколко примера в различни нюанси, какво имам предвид.
Скрит текст:

Според мен, опушено и с онези готините пигменти или в нюд, би ти стояло чудесно.
Аз вчера се загледах по черния скоч на Боби Браун - невероятен е, но няма да ми отива. Представих си повечето от вас с него обаче... Heart Eyes

# 479
Епона, на Max Factor блестящия и на Vichy idealia са с подобен ефект на фото реди.

Общи условия

Активация на акаунт