Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 614
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Не е задължително да е розова, аз и с мицеларна съм правила  Peace

От мен един "зелен горски мъх" - тази палитра винаги ми навява такива асоциации и едно ново червило, което много ме радва - точно такъв цвят ми трябваше - светло прозрачно розово, без плътен цвят и без тебеширено бяло в него Simple Smile

Днес си намерих и мек, острещ се, тъмен студено-кафяв молив Simple SmileСамо, че ползването му малко ще се отложи  Blush

Скрит текст:
Стискайте ми палци - задава се труден ден  bowuu

# 451
  • София
Пробвах очна линия на Иглот във водната линия - не беше най-комфортното нещо на света  Peace

# 452
  • гр. София
Не е комфортно, но пък ти се е получило невероятно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 453
Аз не пиша в тази тема, но ѝ хвърлям по едно око чат-пат и сега влизам специално да похваля Алена за страхотния прогрес, който наблюдавам. Гримовете ти са станали много хубави и новата форма на веждите стои страхотно и наистина придава много пипнат и завършен вид на лицето. Адмирации за старанието, ентусиазма и постоянството. Определено се е отплатило.  Flutter

# 454
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате нещо по-евтинко за хайлайтър? Използвам Soo glow на Essence, но не съм особено доволна. Някак кремообразната текстура се смесва с прахообразния бронзър иии не ми харесва. В чужди блогове препоръчват едни сенки на Буржоа или белия шоколад, но не намирам нито едно тук  Tired Виждам доста светли сенки по магазините, но не знам кои биха били подходящи. Не искам да са с едър брокат, това ми е основното притеснение. Иначе съм много светла, така че търся почти бял цвят. Ще съм много благодарна за всякакви предложения  Praynig

# 455
  • гр.Добрич
a.l.e.n.a., харесва ми зеленият ти грим, обаче кафявото във водната линия ми червенее много. Червилото ко е, че го описваш прозрачно, розово, а аз виждам някакъв корал?

Момичета, коя беше очната линия на Артдеко, която много хвалехте?

# 456
  • Street of Dreams
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате нещо по-евтинко за хайлайтър? Използвам Soo glow на Essence, но не съм особено доволна. Някак кремообразната текстура се смесва с прахообразния бронзър иии не ми харесва. В чужди блогове препоръчват едни сенки на Буржоа или белия шоколад, но не намирам нито едно тук  Tired Виждам доста светли сенки по магазините, но не знам кои биха били подходящи. Не искам да са с едър брокат, това ми е основното притеснение. Иначе съм много светла, така че търся почти бял цвят. Ще съм много благодарна за всякакви предложения  Praynig
Как така сенки? За под веждата ли го търсиш? И доколкото разбирам, прахообразен да е?

# 457
  • в 1001-та нощ
OnDiNe_  Thinking щом се смесва с бронзъра, значи е по-скоро за над скулата или триъгълника, който се очертава между носа, окото и скулата  Peace

In Bloom ♥, предполагам искаш нещо - много фин сатен. Аз нищо не мога да препоръчам за жалост. Виждала съм едни перли на каталожните Ейвън и Орифлейм, но не съм ги пробвала, предполагам са за тази цел  Rolling Eyes

Аз не пиша в тази тема, но ѝ хвърлям по едно око чат-пат и сега влизам специално да похваля Алена за страхотния прогрес, който наблюдавам. Гримовете ти са станали много хубави и новата форма на веждите стои страхотно и наистина придава много пипнат и завършен вид на лицето. Адмирации за старанието, ентусиазма и постоянството. Определено се е отплатило.  Flutter

Много благодаря  Blush  bouquet И на мен ми се струва, че има напредък, особено, като отворя някой стар грим, но толкова всеки ден си се гледам, че по-трудно  регистрирам прогреса, а погледнато от страни е по-лесно Simple Smile

Радвам се, че сподели  Hug

a.l.e.n.a., харесва ми зеленият ти грим, обаче кафявото във водната линия ми червенее много. Червилото ко е, че го описваш прозрачно, розово, а аз виждам някакъв корал?

Момичета, коя беше очната линия на Артдеко, която много хвалехте?

Точно червенее, много си права, което е много странно. На кожата не е червен - oбаче на водната линия си е направо ръжда  Crazy

Ето този е:

А вчера ходих в Дебенамс - където има голям избор на среден клас козметика и взех този на Лореал:

Кафяв, цветът е brown fusion - ще го видим и него Simple Smile Търси да е тъмно кафяв, студен и да е мек, за да става за очна линия. Този на Максфактор е някак твърд и пише слабо  Stop

Червилото е корал, наистина  Blush Ето го:

# 458
Аленка, може да пробваш автоматичните моливи на Ревлон  Peace Мисля, че имаше кафяво. Много съм доволна от техният черен вариант  Flutter

Иначе наистина странно червеникаво ти стои. Аз имам същият молив на МФ, но при мен стои чисто кафяво  Thinking
Мовитие на Зоева са върха! Стоят във водната линия и не мърдат, а цвета е супер наситен  Heart Eyes Лошото е, че тъпите ми лещи никак не се разбират с гелообразни продукти във водната линия и не мога да ги нося  Tired

# 459
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Веси Simple Smile

Първо на Ревлон автоматичните погледнах, но кафявото беше светло, перлено и светло-топло. Имат обикновен тъмно кафяв, но  пишеше теърдо  Blush

# 460
Ясно, значи се бъркам че имаха и тъмно кафяво.

Може да погледнеш автоматичните на Лореал. Те бса пуснали едни, които ги водят молив-очна линия. Не ми ясно защо точно, аз не виждам някаква особена разлика. Та от тези моливи има цвят тоуп  Peace Аз си го взех и с два слоя си става доста тъмно. Доволна съм от молива. Но на водната линия, нямам идея как ще стои  Thinking Ако искаш може да го взема, като се видим другият път  Peace

# 461
  • гр. София
Много искам Ел да покаже едно видео как прави ежедневния рутинен грим.  Praynig Praynig Praynig

# 462
Тя пак ще каже, че не е нищо особено  Mr. Green

# 463
  • гр. София
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Време е за следваща стъпка - видеа.  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 464
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Време е за следваща стъпка - видеа.  Whistling Whistling Whistling Whistling
+1000000  Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт