Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 670
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
Този грим на Алена ми харесва най-много. Без очна линия, бяло, прекалено блестящо според мен ѝ отива най-много. Изобщо: минимализъм в грима - специално за нейното лице - ми се струва най-подходящ.

# 361
  • Австрия
Харесва ми  Peace Даже този път се отпеснах по устните  Heart Eyes, а аз въобще не съм фен на червила.
И... ново предизвикателство (по-скоро просто идея) за Алена:
би ли пробвала да сложиш молива не точно във воднта, а точно на границата, всред миглите? - това не е много лесно и не става прецизно, та - да, леко като опушено да стои.
И, още нещо интересно: горе-долу на местото, на което обикновено озаряваш, да пробваш да затъмниш? Не много, една идея по-тъмно от тена ти..

Скрит текст:
И моят син е с вирус, даже и върху мен го прехврърли.. та, ако имам възможност и ти нямаш нищо против, Алена, ще се пробвам да онагледя идеята.

# 362
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета   bouquet

Шоколадче  Hug И аз съм на това мнение, но и с бяло ми харесва, обичам контрастите, на такава вълна съм, може би - в този момент  Blush

Аглая Епанчина  Blush благодаря, но то си има очна линия, но е по-дискретна - във вътрешния ъгъл е по ръба на миглите, а назад е много бледа и прелива в тъмното, може би затова изглежда, че няма Simple Smile

DimS.  Blush ще пробвам с леко затъмняване, нямам нищо против да онагледиш и бързо оздравяване на малкия  Blush

# 363
  • гр. София
Аленка, казвам не с бяло, за да е нещо ново.  Peace Иначе и аз залагам на много светли цветове в тази зона, даже последният път сложих и светлият брокат като топ в кладенчето от колекцията на Мак Синдерела и стана много хубаво.

# 364
  • в 1001-та нощ
Да, видях, че написа озаряване и че може и да не е с бяло Simple Smile Имах предвид, че съм на същото мнение, но дори и с бяло ми харесва Simple Smile Защото изпъква следващия цвят Simple Smile

Но човек не може да се гримира по един и същи начин всеки път - нормално е да се пробват и прилагат различни разнообразни идеи Simple Smile  Blush

# 365
Аленка,това е любимият ми твой грим.Много ми харесваш,сенки,лице,червило,всичко е на мястото си Heart Eyes

# 366
  • в 1001-та нощ
О, благодаря Simple Smile

Остана ми само едно по-ментово тъмно зелено, което ще пробвам утре Simple Smile и после няколко дни почивка и  идва ред на стик сянката на Шанел Simple Smile

# 367
Алена, въпреки че това не са твоите цветове, този ти грим е най добре изпълнения грим до сега и споделям мнението на ( не си спомням кой беше) че твоя грим е минималистичният! И никакво изсветляване с бяло в кладенчето на окото моля те!

# 368
  • Австрия
DimS.  Blush ще пробвам с леко затъмняване, нямам нищо против да онагледиш и бързо оздравяване на малкия  Blush

Дано! Бъдете здрави и вие  Hug

Нямам подходяща програма и способности, за да онагледя наистина конкретно и точно (доколкото е възможно) какво имам впредвид.. съжалявам. Но мисълта ми е, че със затъмняване/съвсем леко опушване във вътрешната част на окото (зоната под веждата и до основата на носа и съвсем леко в началото на горния клепач), оптически ще се смали обширното разстояние там и цялостно ще се повдигне формата на окото в посока 'котешко'. Намерих ето това изображение, макар и доста грубо скицирано:

Разбира се, може и да не съм права и това затъмняване да не доведе до положителен резултат, но просто можеш да пробваш и експериментираш при възможност, Алена  Peace

пп. Веждите ти са станали много хубави!

# 369
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, можете ли да ми дадете идея за еденични сенки в кафяво-бронзовата гама за такъв ефект?

# 370
Ехо, забравихте ли ме вече Grinning
Отдавна не съм ви следяла, защото по начало изпуснах темата и трябва да я търся, за да прочета нещо...
Не съм се отчитала от доста време с мой грим, затова тази измишльотина е вместо запис  Laughing Заиграх се днес. Имах време  Laughing

И да, светлината и контраста в снимката са обработвани (очевидно), за да се постигне някакъв ефект, който не целях нарочно, но мисля, че се получи добре.

# 371
Може ли идеи за подобно червило   bouquet

# 372
foxita!
неземна...извънземна!

# 373
Може ли идеи за подобно червило   bouquet

На Deborah Milano има подобен цвят - номер 19. В Инглот проверявала си? Там поне разнообразието е огромно.
Не намирам суотчове в нета на Deborah. Предполагам, защото червилото е сравнително ново и дори не знам дали се предлага в България.

19 е почти същото като това:

Даже като гледам то също може да ти свърши работа Wink

# 374
Благодаря за помощта   bouquetЩе ги погледна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт