Студенти в UK - 4

• 84 199
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Дъщеря ми получи от ЮКАС предплатена карта за телефон с 5 паунда на ГифГаф. Някой има ли информация за тях? Добри ли са им условията? Кои вие препоръчвате?
Ако не да проучваме и търсим други.

# 646
  • България
 Моята девойка е с Гиф-гаф. Те двете си говориха по въпроса.

# 647
  • София
Мимито, честит ви празник и от мен!   bouquet  Нека да е щастлива девойката с широко разперени крила!

Зури, Гиф-гаф са Операторът  Peace  Говори се в мрежата им безплатно, а за програмите си имат много изгодни условия за разговори с другите + нет. Повечето народ са с Гиф-гаф, тъй че си говорят без пари. Няма обвързващи договори, а плановете им са на ваучерен принцип. Различните ваучери се различават с това, че колкото по-скъп е, толкова повече неща има (минути, трафик, смс). Минусът е, че няма роуминг - имайте го предвид. Но пък ако ти ползваш Вайбър на телефона си - това е начинът да се чувате телефонно с гиф-гаф.

На сина ми също пристигна такваз честитка с карта от ЮКАС, ама него вече го няма... закъсняла работа.

# 648
... Минусът е, че няма роуминг - имайте го предвид. ...
Не е вярно това. Има роуминг.

# 649
Благодаря ви много за красивите пожелания!  Още 2 дни ще се порадваме на детето и лети обратно към UK.
За giff gaff - това е оператора на щерката. Започна с план за 5 паунда, след 2-3 месеца мина на 7,50, защото на по-ниския не и стигаше нета. Този е достатъчен, с БГ се говори за 5p., има роуминг.

# 650
  • София

Ай' стига бе!  #Crazy Щерката няма! И си мислех, че е защото е на ваучери... Нещо явно трябва някъде да се заяви, да се цъкне... ние сме много кьопави с техниката с нея  Confused

# 651
  • София
Благодаря ви!  bouquet
Предадох информацията . Simple Smile

# 652

Ай' стига бе!  #Crazy Щерката няма! И си мислех, че е защото е на ваучери... Нещо явно трябва някъде да се заяви, да се цъкне... ние сме много кьопави с техниката с нея  Confused

Няма начин да няма.
Вероятно няма пари в телефона - зарежда само goodybag, а трябва да има кредит, зареден от top-up (да, и аз не се разбирам... Sunglasses ). Влез в профила й и ще видиш за кое говоря. Можеш и да й заредиш картата.
Парите в top-up са за роуминг и като изразходва всички минути в goodybag и ... влез и прочети  Laughing

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 05:40 от cool_witch

# 653
  • София
Тенкю, Уич!
Ще видим, как може да разплетем конците. Simple Smile

# 654
Здравейте!!!!

Вчера изпратих и  моето момче. Пътуването му мина добре, малко снощи беше поизморен. Не е останал гладен,веднага отишъл да си потърси нещо за хапване. От Теско се купил сандвичи, кола и шоколад. На път за магазина се запознал с момче, което се оказало от БГ.

Лек път на всички деца!! Бърза адаптация, многоооо положителни емоции.
Здраве и повече сили за нас, за да ги подкрепяме.

Успешна нова седмица!!!! Peace

# 655
  • София
doroty3 вълнувам се наравно с теб  Hug

След притесненията и препядствията по кандидатстването, му желая попътен вятър в студентския живот и с лекота да взима всеки изпит.

Девойката е почти готова за заминаване. Багажа е стегнат, снимки , копия на документи, задграничен паспорт за всеки случай, банкови карти.. Заминава след две седмици, а търпения вече няма  Simple Smile

# 656
  • някъде из облаците
doroty3, успех на младежа и бързо адаптиране.

И на моето, голямото, вчера беше първи ден, след 2 години работа. Сега умува кое студио да си избере,  арт или научно , общо са 5 и всяко е с различна насоченост. Вчера са им правили презентации, ходила е и да ги разгледа. Има право на първи и втори избор, пък къде ще я приемат, преподавателите ще решават.

# 657
  • София
doroty3, Stelitka, лек път на децата!Успехи в учението и щастливи студентски години!
valhа, да попадне на желаното място!

При нас още текат подготовки. Купуваме разни дреболии , за които се сещаме. Има вече 3 вакумирани пакета с дрехи и колетът почти е готов. Тези дни ще го изпращаме. В неделя сутринта отлита.

# 658
doroty3, Stelitka леко адаптиране на деца . За тях приключението започна Simple Smile
zuri и ние сме на вашия етап Simple Smile Всичко купено се мята в един голям кашон и се отмятат списъци .
Уж не ни е за пръв път , но като ви чета и си представям едни отлитащи самолети и всичко ми се свива ! - ново държава , ново място , нови хора ... нов календар с обратно броене  Sad  . Мамина си работа !

# 659
...,Тръгвай сине! Напред, и... късмет! Скътах тези пари за билет и поплаках си малко зарана... Все си вярвах, че мойто момче в тоз несигурен свят ще сполучи. Щом преминеш след тази врата - не се връщай тук никога вече. Даже вън да е тежко - ще знам, че синът ми с труд ще успее.Тръгвай, моя любов, и върви, че сърце ми от болка измръзва. Ще намериш все нещо, нали? Тръгвай, сине, от тоз терминал! Колко други навън отлетяха... Не поглеждай баща си през жал! Тя, в сърцето, е родната стряха! Щом превърнаха родното в ад, то чистилище вънка поне е... Ти си силен и толкова млад, а на мен старостта ми тъмнее.....

Мами,  това прочетох днес и не мога да не го споделя с вас Hug Още треперя и сълзите се ронят ли ронят... Тъжно е но това е действителността.  А идва събота и моят син отлита........

Общи условия

Активация на акаунт