Новите ни козметични похождения 68

• 90 228
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:

Извинявам се, че не е по темата  Blush, но каква е цената на комплекта?   bouquet

Поли - подобен комплект на  Биодерма купих от аптеката в МОЛ България миналата седмица за малко под 40,00 лв

Днес от намаленията придобих два крема за ръце на Сефора с аромат на манго и една от мини палитрите ( Не мога да намеря снимка) Heart Eyes и :

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 15:32 от foxy-the infant prodigy

# 406
  • София
И Сефора ли участва в Черния петък? Какво е намалението?
Аз искам да видя новия СС крем на Шанел, та ако има намаление ще мина да проверя дали са го заредили  Grinning
P.S. Редактирам се - разбрах, че участват с 30% намаление на продуктите с марка Сефора (съответно миналия петък се прецаках като ги купих с 20%  Mr. Green )
И новото СС е заредено Simple Smile

# 407
И Сефора ли участва в Черния петък? Какво е намалението?
Аз искам да видя новия СС крем на Шанел, та ако има намаление ще мина да проверя дали са го заредили  Grinning
Сефора мисля с -30% само на своята си козметика, не и на другите.

# 408
И аз се извинявам, но не знам къде да попитам  Peace Къде мога да намеря тази палитра?

Към момента не се предлага на българския пазар, не знам дали и изобщо ще се. Можеш да си я поръчаш от feelunique. Но мненията за палитрите им са леко противоречиви.

# 409
във фейсбук намерих това:

Цитат
Тайната на перфектния грим е в миксирането на цветовете за още по-голяма изразителност на погледа. Представяме ви палитрата за грим на L'Oreal - Palette Nude*, с която професионалните резултати са изцяло във ваши ръце! Импровизирайте с цветове в зависимост от ефекта, който желаете да постигнете - по-мек или по-изразителен.
* Налична в магазини "Елитис"

Скрит текст:

# 410
  • София
Палитрата на Лореал беше заредена в Лили Дъ Мол в една две бройки може би преди поне 2 седмици. Нямаха тестер обаче.

# 411
  • София
На въпросната палитра вече тече и реклама по TV.

# 412
Интересно ... явно зареждат наистина по много малко бройки и бързо се разграбват, защото не съм ги виждала досега нито в Елитис, нито в Лили. Поне не и до миналата седмица, когато последно съм посещавала дрогериите. Но е хубаво, че все пак се внасят. И аз ще продължавам да се оглеждам, защото ми е любопитно да видя палитрите лично, особено Rose.

# 413
# 414
  • София

Скрит текст:
Аман от информирани продавачки.Бях чула за този крем за зърна, че е без ланолин, но не бях убедена, че съм запомнила правилно марката. В Ремедиум попитах за него, продавачката вика, че нямало такъв. Попитах:'Марката ли няма или вие го нямате?" Марката нямала. Реших да проверя в друга аптека. Там го видях и попитах дали това е кремт без ланолин. "Не, няма как да няма ланолин".   Shocked Е, оказа се, че има как.  ooooh!

# 415
За втори път.

И за втори път балсама и шампоана. От крема си имам още.

# 416
  • гр. София

# 417
# 418

Взех и аз след отзивите на Ивето и се преродих. Тествах веднага на тригълник, мишници и крака и е суупер. Само такива ще взимам занапред.  Crazy

# 419
  • Somewhere far away

Взех и аз след отзивите на Ивето и се преродих. Тествах веднага на тригълник, мишници и крака и е суупер. Само такива ще взимам занапред.  Crazy
Каква е цената и от къде ? Simple Smile Blush

Общи условия

Активация на акаунт