Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума и какви теми се обсъждат там?
Какви теми се обсъждат във връзка с бременността и раждането?
Какви са мненията на участниците относно подготовката за раждането и грижите за новородените?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума и какви теми се обсъждат там?
Основната тема на дискусията във форума се фокусира върху бременността, раждането и грижите за бебетата. Потребителите споделят своите лични преживявания, емоции и очаквания, свързани с бременността и предстоящото раждане, както и подготовката за пристигането на техните бебета. Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето след раждането и лични преживявания, свързани с тези процеси.
-
Какви теми се обсъждат във връзка с бременността и раждането?
Във форума се обсъждат различни аспекти на бременността и раждането, включително подготовката за пристигането на бебето, физическите и емоционални промени по време на бременността, преживяванията при прегледи и изследвания, както и въпроси свързани с подготовката за раждането и грижите за новородените.
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за раждането и грижите за новородените?
-
Кои са основните изразени емоции в дискусията?
-
Какви са общите мнения относно подаръците за родилното отделение?
Просто аз много не ги разбирам. Предния път май един букет получи нашата докторка и толкоз. И сега не мисля за почерпка. Обаче ми се иска нещо да занесем на лекарката, която видя скъсяването на шийка (тази дето ми прави ФМ). Нямам представа какво, но мисля, че износих бебето благодарение на нея. Тя обаче е много често в чужбина, не знам дали ще е в клиниката докато съм там.
,който се оказаха страшно много,даже мисля да махна някои защото е абсурд да ги облечем всичките
и вика на Мм да пали колата и да ходят да купят. Окръжна болница с кола е на макс 15мин от нас. И там да изчакат ,абе 40мин го сложи всичко.
С преднат абременност обаче не беше така,беше ми тежко гадно,само пуфтях и офтях и всичко ме болеше.и само се надявах да раждам по скоро,а то взех че преносих.
.......а вече почти половината сме в деветия месец
. Но сега пак се надявам, че няма да стигнем до там
. Но предполагам, че ще се докара до вид за изписването
. А и ако пренося баткото няма да е с нас/ него, така че не се притеснявам толкова.
.
толкова е хубаво като ви чета вас, мамите дето вече сте родили...разказите за раждането, за моментите с малкото човече...красиви човешки истории
. Каза, че съм за физиотерапия, но не можело сега. И е мога и нищо да пия. Пак ми изписа някакъв супер скъп спрей, с който да се отпушвам синусите да не ме болят, но няма ефект.
, не толкова много като брат си, но 2-3 пъти в денонощието за по 2-5 мин. ми е досатъчно