Отговори
# 435
Здравейтееееее Честит празник!!!

Ние бяхме навън, обаче много се зачерни и се прибрахме, та се захванахме с ММ чистене, перални, готвене и т.н. , но май дъжда ще ни подмине  Praynig

Аз усещам доста отчетливи ритни чета вече, особено като съм легнала по гръб, сутрин някъде около 8-8:30 се буди младежа , а тази сутрин яко риташе и малкия го усети даже и ми целува коремчето така щяло по бързо да порасне бебето  smile3503

ladyjj винаги човек тръгва с един бюджет, а накрая....... Други сметки излизат стискам палци да мине леко ремонта и обзавеждането  Peace

и аз като вас Чудо не видях Хахахаха освен малкия човек, обаче на мен ми се разказа играта също и раждане и после кърмене....абе живи и здрави да са ни  Praynig Hug

# 436
Здравейте!Да се похваля и АЗ.Вчера ходих на 4Д и видяхме бебчо!Наистина уникално преживяване.Всичко е наред,развива се в нормите тежи 326 грама,сега съм в 20 г.с. + 2 дни.Отговаря на седмиците в които е.Виждаше се прекрасно,много е активна бебка.,не се спря през целия преглед.Даже махаше с рачички.Вече със сигурност ще е момиче. stork-girl Grinning.Таткото беше със 100 каратова усмивка през цялото време.Едва сдържах сълзите си от вълнение.
Честит празник и от мен.Радвайте се на хубавото време и се усмихвайте по често. Grinning

# 437
  • София
Здравейте! Честит празник!
Аз от вчера кашлям като магарица. От нищото се появи тази кашлица, дано отмине до ден-два.
Аз усещам бебо от няколко седмици. Втора бременност ми е и съм с предна плацента. Все още е слабичко, нали е девойка, кротка е и внимателна. От вчера не ми е добре и тя е по-кротка, не шава много. Успях да сваля 1кг за 2 дни, без да ограничавам храната. Дали да се притеснявам, знам че после ще го наваксам за 2-3 дни.
Честито на узналите пола. Много се радвам за вас.
Ladyjj, и ние онзи ден поръчвахме ел уреди. Тръгнах с една нагласа, накрая дадох няколкостотин отгоре и си купих нещо коренно различно от първоначално харесаното.

# 438
Добро утрооо Simple Smile
Аз макар, че съм отпуска съм станала пак рано.... Ще будя след малко малчо за градина, ще го заведа и отпрашвам към Морската за сутришен крос Wink
Хубав и усмихнат ден Ви желая, без болежки, само с хубави новини :*

# 439
Добро утро и от мен. Аз след дългата отпуска съм първи ден на работа и като отворих едни очи в 4ч -ужассс. И сега пък ми се спи. Дано е хубав деня на всички Simple Smile

# 440
Добро утро и от мен   bouquet

Аз нещо изобщо не мога спя напоследък, сутрин рано-рано ставам. Спя по около 6 часа максимум  Tired Бебока и аз го усещам вече активно, много е миличко  Flutter

# 441
  • Пловдив
Добро утро и от мрн. Лек и успешен ден на всички  bouquet

# 442
Добро утро   Hug И аз съм като теб, Diamond. Сама се будя към 5-6 сутринта и няма заспиване после. А малечка я усещам все по-силно Simple Smile
Това, което забелязвам е, че докато спя се събуждам от болка в тазобедрените стави. Вероятно връзките са разпускат и разширяват, но е доста неприятно. Също доста често ми изтръпват ръцете.

Хубав ден от мен!  bouquet

# 443
Момичета, ще Ви питам нещо Simple Smile Чувствам се долу, където е окосмението, триъгълника подпухнало, подуто някак....и напоследък като стана от сън, докато се раздвижа чувствам болка там, до 1-2 мин. минава, само докато се раздвижа....някоя има ли такива болежки точно там, триъгълника  newsm78 много е странно....и подуто....

# 444
Здравейте мамчета! Аз все по силно и често усещам бебчо Hug за сега не ми създава дискомфорт, напротив даже ми е много приятно и спокойно като го усещам Grinning Grinning по нататък сигурно ще ми е по трудно, но за сега трябва да се наслаждаваме  bouquet Чакам с нетърпение четвъртък за ФМ Хубав ден   bouquet

# 445
Здравейте момичета, записах си час за утре за 2ра ФМ при др.Марков, инцидентно се освободил час и аз си го взех, макар че е 3 дена преди да вляза в 21 седмица, прецених, че не е голям проблем. Има ли някои от Вас ходил при него? Тази сутрин ходих да ми вземат кръв и урина, че в сряда съм на преглед.

# 446
И аз най-накрая се записах за ФМ, имах право на избор на дата и си избрах 01.06  Mr. Green
Да видим детето на неговия си празник  Hug

# 447
офф момичета да ви кажа какво ми се случи за втори път  Confused
преди около 2 седмици сутринта изпращам мъжа ми на работа ставам и гледам на гърдата около  зарното мокро петно  newsm78 стреснах се малко но от тогава не се беше появявало до преди малко  Rolling Eyes лежа си и изведнъж ми замокри  newsm78
незнам не е ли рано още притеснявам се
на някоя от вас случвало ли е се? newsm78

# 448
  • София
На мен не ми се е случвало, но чета две книги за бременни и в двете пише, че е възможно от гърдите да изтича не точно кърма но нещо такова..един вид като подготовка на млечните жлези..
Не се шашкай Simple Smile

# 449
ами сега го видях и е едно такова прозрачно не точно бяло  Confused

Общи условия

Активация на акаунт