Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изследването на FM?
Какво представлява изследването на шийката на матката?
Какво представлява серклажът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява изследването на FM?
-
Какво представлява изследването на шийката на матката?
Изследването на шийката на матката се извършва с цел оценка на нейната дължина и състояние. Това изследване е важно по време на бременност, тъй като дължината на шийката може да бъде индикатор за рискове от преждевременно раждане. По-късно в бременността, изследването на шийката може да се използва за оценка на готовността на тялото за раждане.
-
Какво представлява серклажът?
Серклажът е медицинска процедура, при която се поставя шев в шийката на матката за затваряне или стабилизиране на цервикалния канал. Тази интервенция се прилага с цел предотвратяване на преждевременно разширяване на шийката и ранно раждане. Обикновено се препоръчва за жени с анамнеза за преждевременни раждания или идентифицирани рискови фактори за такива.
-
Какво представлява изследването на околоплодната течност?
-
Какво представлява изследването на хемоглобина?
стреснах се малко но от тогава не се беше появявало до преди малко

Че аз знам.ли дали имам два часа? Майка ми ме родила за 45 минути, почти в колата. Това обаче според моята свекърва били легенди.
Що ли се занимавам.....
(поне по-бързо да мине,незнам леко дали има) Ох , много съм се стресирала на тая тема,ама аз съм си така за всичко