Отговори
# 450
офф момичета да ви кажа какво ми се случи за втори път  Confused
преди около 2 седмици сутринта изпращам мъжа ми на работа ставам и гледам на гърдата около  зарното мокро петно  newsm78 стреснах се малко но от тогава не се беше появявало до преди малко  Rolling Eyes лежа си и изведнъж ми замокри  newsm78
незнам не е ли рано още притеснявам се
на някоя от вас случвало ли е се? newsm78
Мисля че не е рано и не е притеснително!
Преди време шефката ми така беше  се усъмнила че е бременна, в самотл начало имаше коластра!

Аз да се оплача... няма и месец от лечвнието ми за гъбички и пак имам сърбеж, дали ще е проблем ако толкова скоро пак лекувам с нещо, че не искам да се влошават нещата?

# 451
  • София
Привет, девойки!
Да се оплача - днес така ме боли кръста, че цял ден ходя като извита като кламер, дано да не е нерв, макар да няма много варианти - тежко не съм вдигала, не съм се натоварвала изобщо. Следобяд ще мина през личната, ако продължава така, едва ли ще мога да работя тази седмица  Sad
Росито, бях чела преди време, че е нормално  Peace
Успех по прегледите и без оплаквания Hug

# 452
  • В къщурката на хълма на феите
Роси с предната бременност коластра ми изтичаше от гърди от 18та седмица нататък, сега очаквам пак така да се случи, понеже си усещам гърдите напрегнати и леко на бучици .. не виждам смисъл да се притесняваш, просто тялото се приготвя да кърми .. да ти е правило впечатление появата на течовете свързана ли е с приема на определени храни и напитки .. при мен примерно първия път се появи след като си пийнах 2-3 глътки бира - от тия фреш на Ариана - точно ги бяха пуснали на пазара и моя милост нали е любопитна Blush Mr. Green в последствие го забелязах, че се случва и при прием на ядки, прясно/кисело мляко и пр. стимулиращи лактацията храни .. като напреднаха месеците, вече не беше свързано с храна, а с убийствените количества хормони, но за това по-нататък ..

# 453
Здравейте! И аз днес най - накрая успях да отида на преглед, след като миналата седмица доктора го нямаше. Шийката ми засега е наред, Слава Богу, 38 мм и доктора каза, че е ок. Продължавам да си пия хапчетата магнерот и папаверин, но нямам някакви други препоръки като лежане и т.н. Дано и занапред да е така. Сега чакам за ФМ другата седмица да разбера повече подробности.  Simple Smile

Vessi-barabesi, аз подпухнало не мога да кажа, че го усещам, но от време на време имам болка или по - точно дискомфорт точно там където описваш. И костите отстрани ме болят, мисля че е от разширяването на таза...

rosito93, бях чела че е нормално още от 15 - 16 седмица да започне да изтича коластра... Peace

# 454
Росито, с предишната ми бременност гърдите ми започнаха да отделят коластра към 18-20 г.с някъде. Нормално е, и не е повод за притеснение. Дължи се на повишеното количество хормони, които произвеждаме, а и на подготовката на гърдите за кърмене. Simple Smile
И аз имам проблем с костите на таза...

# 455
Ох успокоихте ме малко  Hugсигурно е нормално, но първа бременост ми е и всяко нещо е ново и непознато и се шашкам постоянно ooooh!   bouquet

# 456
Мами, не знам кой с какво се занимава, но тук има едно интересно предложение, което може да допадне на някого:
https://miryanka.wordpress.com/2015/05/25/maychinstvoto-ne-prech … nst-za-karierata/
http://www.prostranstva.com/biznesmama/

# 457
  • В къщурката на хълма на феите
Роси понеже утре съм на ендокринолог и като каза за отделянето на коластра, та реших да проверя как стоят при мен нещата, хем за инфо на лекаря, хем пък да не се налага тя да ме стиска, че жената здрава ръка има .. както и да е .. та това, което исках да ти кажа е, че при мен вече също при натиск се появяват капчици коластра Peace

# 458
А някоя от вас знае ли, когато си мажем гърдите против стрии, дали трябва да заобикаляме ареолите на гърдите или не пречи ако и там попадне от мазилото ? newsm78

# 459
Че радвайте се, че имате коластра! Това е добър знак!
Аз съм подхванала една тема за раждането със свекито... Акъли да слушаш само! Казаха ми да избирам дали искам нормално или пак цезарово и аз съм в някакви битки със себе си, че предния път ни нормалното се получи, ни цезаровото беше веселба.... Та сега върви избирай.... Ама и тя кво съм го мислила, решавам и толкоз!  Rolling Eyes Като почнели контракциите да й се обадим да дойде да гледа малкия и тя до два часа щяла да дойде. hahaha Че аз знам.ли дали имам два часа? Майка ми ме родила за 45 минути, почти в колата. Това обаче според моята свекърва били легенди.  Joy Що ли се занимавам.....

# 460
знам далече е раждането,ама като за първи път все за него мисля и един страх ме изпълва...да ви питам как избираш,кога те питат ест. или цезарово( ако  по медицински причини нямаш избор) та да се чудиш....сега мисля естествено,ама като наближи незнам... Rolling Eyes

# 461
Предният път никой не ме  е питал какво искам. Нямаше медицински индикации за секцио и значи нормално раждане. Но се стигна до спешно секцио. Сега имам избор, въпреки че докторите казват, че ако са те щяха да изберат нормално. Но аз имам последната дума.

# 462
  • София
Незнам дали в Бг не дават право на избор дори да няма медицински показатели ако майката е на 35 + години..

# 463
Какво значи да избираш ... ако всичко е наред и няма медицински показания за секцио, раждането си е раждане Simple Smile Аз така мисля поне. Ако по време на раждането се наложи операция, ОК. Моя колежка роди естествено на 40 год.

# 464
дай Боже леко раждане за всички... preggo  (поне по-бързо да мине,незнам леко дали има) Ох , много съм се стресирала на тая тема,ама аз съм си така за всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт