Отговори
# 555
  • Пловдив
Днес си пуснах на своя воля хемоглобин-123. Предния месец по това време беше 130.Още е в норма, но май ще пада. Хашимотото е в идеални граници  Simple Smile

# 556
И аз предния път си се къпах в морето и си плажувах, бях в Испания на поивка, но бях и в малки месеци. Сега целия юли живот и здраве мисля да си плажувам и да си почивам. Аз ще съм с малката , та почивка е силно казано , но ще се възползвам от морето. Аз никога не се печа, понеже съм мургава и много бързо хващам тен, затова си стоя под чадърчето и сега ще е така.
желая ви страхотно лято момичета

# 557
  • Пловдив
Всяка година съм на море и тази няма да е изключение, нищо, че ще съм с края на 6 месец. Ще ходим началото на юли месец в БГ.

# 558
Момичета и аз мисля да ходя а море, но първо ще попитам лекарката ми, защото ще съм в 6 месец, няма  голям корем, дано да се чувствам добре. Има ли някакви опасности, не мисля да се излагам на слънце много много да не прегрее бебчо Simple Smile)) Но нещо да ме посъветвате да не правя, което не знам  newsm78

# 559
Аз лично много бих внимавала с храненето по заведения по курортите в Бг. А за бързо хранене въобще и дума не може да става. Аз все мисля и премислям какво да поръчам. По принцип сядаме само в посещавани заведение и поръчвам популярни неща, но винаги трябва да си имаме едно на ум.

# 560
Миналия месец бяхме на почивка в хотел с басейн. Всичко, което ми харесваше от бюфета, намери място в чинията ми. От басейна буквално не излизах, само от сауната и парната баня се въздържах. Личеш ми вече тумбака. Не съм прихванала гъбички, течение или друго, изкарахме си перфектно. Сега пак мисля да врънкам ММ за втората половина на м.юни - ще съм в началото на 7-ия месец. Ако се чувствате ОК, не се притеснявайте толкова.  Hug Hug Hug

# 561
Момичета и аз мисля да ходя а море, но първо ще попитам лекарката ми, защото ще съм в 6 месец, няма  голям корем, дано да се чувствам добре. Има ли някакви опасности, не мисля да се излагам на слънце много много да не прегрее бебчо Simple Smile)) Но нещо да ме посъветвате да не правя, което не знам  newsm78

Избери си курорт в близост до голям град- Варна или Бургас и се информирай за болници и дежурни лекари, телефон и местоположението на болниците! Пий само бутилирана вода. Simple Smile ..това е личния ми съвет!

# 562
И на мен ми предстои почивка в Гърция. Момичетата, които ще ходите там на море - правите ли си някаква здравна застраховка и знаете ли къде на Халкидики има медицински центрове?

# 563
И ние ще почиваме в края на месеца на Халкидики, така че също ще ми е полезна информация за медицинските центрове там, моля, ако някой знае да сподели.

Момичета, искам да ви попитам някоя от вас пие ли шуслерови соли по време на бременността, аз ще се консултирам и с гинеколожката, но така информативно да знам. Защото чета тук разни комбинации и се чудя дали да пробвам newsm78

# 564
От 8 години почиваме в Гърция, правим здравни застраховки и авто-асистанс, защото пътуваме с кола. Обикновенно в Алианц.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 16:01 от Зози

# 565
Е в басейн не бих влязла на 100%. То аз и като не съм бременна пак не влизам. Ужасно ми е, а като се замисля направо си ме е и гнус. Естествено всеки решава сам.
То и за храната всеки си знае. Аз по принцип никога не съм имала проблем с каквато и да е храна, но точно сега не ми се рискува да си натреса хранително натравяне. Особено пък ако съм някъде на почивка.
Съвета за бутилираната вода е много добър! Както и за информацията за болниците, ей така за лично спокойствие.

# 566
  • София
Здравейте, момичета!

Тъкмо се връщам от ФМ в Марковс. Мноооого съм доволна от д-р Павлова, страшно симпатична и лъчезарна, всичко обяснява много подробно. Малката калпазанка си беше завряла муцунката в плацентата, та пак не си показа личицето, но иначе всичко й е наред. Върви няколко дена напред, вече е 450 г.  Simple Smile

За морето ние на 11 заминаваме за 10 дена в Гърция и след това юли месец пак мислим за толкова пак там. Аз допълнителни застраховки не правя, имам ЕЗК и смятам, че е достатъчно. Ние ще сме на 30-тина км от Кавала, а там е една от най-добрите болници в Гърция, та не се притеснявам.
Мисля да си влизам и в морето, ако не ми е студена водата. Но говоря за тяхното море, бих се позамислила, дали да влизам в Черно... И за храната нямам притеснения, не смятам да се отказвам от вкусните им морски дарове  Crazy

Желая хубав ден на всички  Hug

# 567
Здравейте, и ние след 3 дни заминаваме на Халкидики за седмица. Само веднъж сме били там и много ни хареса. Аз също много внимавам с басейните, избягвам ги и на БГ черноморието нещо не ми се влиза във водата. В Гърция поне е чисто и много се надявам да поплувам. Здравна застраховка винаги си правя в чужбина, дано не се налага да я ползваме! Не знам за мед. центрове. Ние сме на Ситония, близо до Никити и ще се радвам на инфо ако някой знае за мед. центрове.
Утре съм на ФМ и нямам търпение да видя бебка /ако е все още бебКА/. А днес се лекувам от гаден стомашен вирус, май го лепнах от малкия Sad в тази връзка диетата е много важна при такива вируси, с кой акъл се наобядвах вчера, после горчиво съжалявах вечерта Sad нищо дано мине бързо, е имам да стяга багажи Simple Smile

# 568
Здравейте ,на всички които им предстоят почивки им пожелавам приятно прекарване  Hug
Ас ходих на преглед всичко с бебето е наред пак потвърди че е момченце,качила съм само  500 гр и в обиколка 1 см за разлика от предния месец когато бяха 2,5 кг и 6 см в обиколка и затова спрях Пренатала.Питах го дали ми се е вдигнала плацентата аз съм със задна каза че не е но имало време да не се притеснявам само да следя да нямам кървене е вече се притесних.Моля ви споделете при вас как е аз съм в 19 гест. седмица  Cry

# 569
  • Italia
Привет на всички! Днес и аз бях на ФМ. И вече окончателно- ще си имаме МОМИЧЕНЦЕ!!!  Heart Eyes
Останах много доволна от прегледа,повече от 40 мин.продължи. Докторката ми обясняваше всичко много подробно. Всичко с бебка е наред, развива се нормално,има си всичко. По средата на прегледа заспа  Laughing със двете ръчички зад главичката! Но доки не я остави дълго в тази блаженна поза и я събуди Laughing Шийката на матката ми е 39мм, плацентата се е вдигнала  Peace
И защото не може всичко да е ок, аз се оказах с кръвно 140/90  ooooh! Трябва да го следя няколко дни, и ако продължава да е в тези граници ще трябва отново да се явим при кардиолога...
Важното е,че моето момиченце е добре  Crazy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт