Отговори
# 570
гърция момичета весело в Гърция....Халкидики е много общо казано
, във всички по-големи селца има медицински център... В Никити има 100% ...тук във форума има тема за Гърция там може да си намерите най-близките къде са ви, според това в кое селце ще почивате.... Laughing Hug Ние ще ходим чааааакк. Юли на Вурвуру.

Голди, Елен браво за хубавите новини   bouquet
Сталинка не се притеснявай ако имаше нещо притеснително той щеше да ти каже, аз не съм питала моята АГ за плацентата, не всеки път се сещам какво да питам Whistling

Ехокардиография днес гледахме сърчицето на малкия голям мъж 20 минути преглед, обстоен камери, клапи и т.н. Всичко му е наред и каза, че няма нужда на по-късен етап пак да ходя....само ако моя АГ прецени  Hug
Момичета ако се чувствате добре няма защо да не плажувате и т.н.   bouquet

# 571
  • София
Здравейте момичета, и аз бях на ФМ днес при доц. Димитрова. Бях чула че е доста серт, но жената беше много мила, въпреки че не много разговорлива. Потвърди се че чакаме момиченце и огледа всички органи:) всичко ни е наред, но по замерените размери съм в 18 а не в 19 седмица Simple Smile т.е. термина ми е на 22 а не на 16 октомври. Тъй като не съм влязла в 19 гс не можа да направи ехо на сърчицето, та ще правим отделно фетална ехокардиография на 10ти юни Simple Smile и все пак прегледа беше около 25 минути, доста кратък ми се стори.. Но здраве да е:)
Колкото до почивките в Гърция, извадих си ЕЗК, ще направим и застраховки, но застраховките не поемат усложнения при бременност.
Ние ще почиваме в Никити и специално проучих наличието на медицински центрове в близост . В Агиос Николаос има мед. Център, намира се на 15 мин. от Никити, а в Полигорос има голяма болница ( намира се на 40 мин от Никити). Нямам инфо обаче дали работят с ЕЗК, но според мен би трябвало Simple Smile

# 572
Добро утро мамчета   bouquet Днес ще ходя на ФМ Ще ми е първата и малко се притеснявам, но се и радвам, че ще видим бебчо.  Hug и дано да ми каже вече какво ще е  Laughing е не че имаме някакви претенции с татето тъи като ни е първо, но ми се иска да знам  Laughing  на море не сме решили дали ще ходим, но не се знае ние решаваме и тръгваме Joy

# 573
На всички, които заминават към морето, приятно изкарване и да му се насладите напълно. Догодина вече няма да е същото.
Аз днес вече влизам в 6м. Как само минава времето...

# 574
Еос, благодаря за инфото за Никити   bouquet
Днес съм по-добре, явно вирусът минава за два-три дни наистина. След малко отивам на ФМ, дано бебка е добре!
За шуслеровите соли - аз от скоро ползвам за малкия основно, след като две приятелки много ми ги похвалиха. Според едната 3 и 4 са супер при хрема, дори при запушен нос от бременността. За малкия ползвах 2ка за зъбите и съм доволна. Също 3-4 за хреми. Все още ччета и се образовам по въпроса, макар ММ да е твърдо против всякаква хомеопатия  Thinking

# 575
  • София
Добро утро!
Успех на всички, които са на преглед днес. Дано всичко е наред и да се порадвате на щъкащите бебоци.
Аз след малко ще ходя да си взимам последния болничен.
Аз ползвам шуслерови соли- номер 3 и 4 при настинка и грип. Много съм доволна, за ден, два ми минава. Другите още не съм ги ползвала.
За почивките, още не сме решили кога ще ходим. Имаме къща във Варна и някой ден ще се наканим и ще отидем. Лятото съм го запълнила, дано сме здрави да пътуваме напред-назад.
Хубав ден!

# 576
Добро утро,
Какво забелязах днес - част около зърната на гърдите ми, е започнала да се заостря  #Crazy
Някоя забелязала ли е такова нещо  newsm78
Иначе болежки нямам   Praynig
Довечер ще ида да обсъдим с аг-то резултатите от кръв и урина, чакам да стане 01.06 9.30 да се видим с бебето.
Единственото което ми е по-шуто, че рядко го усещам, но не съм изпаднала в паника от това, просто мисля, че имам повече коремни сланинки и затова.
В 20 седмица съм, избутахме средата  baby_neutral
Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 10:34 от Дудинка П

# 577
  • В къщурката на хълма на феите
Дудинка с първата бременност в шестия месец ходих профилактично да наглеждат бебето, защото не я усещах, ама грам .. оказа се, че Ема не маха с ръчички и крачета, а се движи с цялото си тяло .. и до края постоянно карах мъжа ми да си слага ухото на корема ми, щото я усещах 2-3 пъти дневно най-много .. ужасно се бях филмирала, защото в очетната момичетата направо на рев ги избиваше от ританици, пък мен щото не ме ритат .. може просто бебчето да е по-спокойно .. за сегашната бременност мога да кажа, че усещам от време на време бълбук-бълбук в корема си, онзи ден при много силно сърцебиене получих и 2-3 ритничета и от тогава сме в затишие .. тааа спокойно .. не, че съм критерий, но си мисля, че ако отсега ни спукват от подритване, то представяш ли си като пораснат и заякнат какво чудо ще е Shocked Mr. Green

# 578
Здравейте,прекрасни почивки на  всички ви и успех на прегледите;-)
Сега се връщам от пазар в Лидл и да споделя има чудни бански цели ,перфектни за нас по 13лв. Ние това лято

ще пропуснем морето,предстои ни ремонт ,но в близост до селото на родителите на ММ има уникално местенце с минерална
извираща вода...та там ще сме ...миналото лято ни беше супер там

# 579
Здравейте, успех на всички с прегледи и ФМ! Стискам палци всичко да е наред и да се похвалите след това  Hug

E_len, stalinka89, Голди официално, честити принцески! stork-girl Голямо облекчение е като мине ФМ и потвърдят, че всичко е наред  Hug

И ние сме запланували Гърция след 15ти юни, любима ни е Ситония  Heart Eyes Може ли да помоля choco_late да сподели (може и на ЛС) къде отсядат във Вурвуру. Благодаря предварително!  Hug

Дудинка, и аз не усещам бебока всеки ден, не мисля че е притеснително  Peace

# 580
  • Пловдив
 И аз мернах банските, наистина са страхотни.....Но вече имам 2 блузи, закупени от лидл, които не ми стават и се чудя дали да рискувам. Да ви попитам кой бански е за бредпочитане за бременно коремче- половинки или цял. Че края на 6 месец си е бая коремче и не зная дали ще мога да се навра в цял. Не, че сега ми е голям корема в края на 5 месец.......

# 581
  • София
Добро утро и от мен:)
Така ме е яд че избързах с бански, поръчах един онлайн който чакам днес но е много по скъп от тези в Лидл, ако знаех че ще пускат толкова евтини, щях да си купя оттам..
diana87, като гледам всички модели бански за бременни са цели,или от две части, но горнището покрива целия корем, което ме кара да мисля, че коремчето не трябва да се излага на пряка слънчева светлина..
Аз вече много усещам ритничетата и съм на седмото небе Simple Smile  Hug

# 582
Благодаря ти diamond но засега нашето ще е момче  Laughing никой не каза нищо за плацентата кога се вдига аз потърсих в нета но не намерих нещо конкретно

# 583
  • Italia
Diamond, choco_late благодаря ви!  bouquet
Stalinka_89 на мен ми обясниха,че плацентата се вдига до 28 седмица.Така,че на този етап дори и да е по-ниска,има още време за да се вдигне  Peace
Аз май ще добавя още един хап към групата медикаменти-сутринта кръвното ми беше 135/85. Височко е. Ще го меря до понеделник редовно и право при доктора.
И да ви споделя,че съм много щастлива-моята сестричка също е бременна,след първи опит инвитро. Чхг на 10 ден 176! Братовчедчетата ще са породени! Heart Eyes Hug

# 584
  • Пловдив
E_len, честито да и е на твоята сестричка, да има безпроблемна и лека бременност   bouquet

След обяд имам преглед при моя гинеколог и после ще докладвам какво се случва, от няколко дни много ясно усещам малкия и съм на седмото небе. Даже първия път се просълзих Simple Smile

Колежката си е взела бански и тя от Лидл и сега ще хвръкна и аз да се накипря Simple Smile много хубави изглеждат

Общи условия

Активация на акаунт