Отговори
# 585
Туко що се връщам от ФМ. Бях при д-р Троянчев изключително много съм доволна, гледа всичко обстойно, обяснява, показва пита имаш ли въпроси. Накрая ми даде няколко снимки и диск.  Laughing найнай-после и на мен може да ми сложите щъркелче -розовко  Praynig Hug иначе всичко с бебка е нормално. Тежи 433 грама и 28 см е дълга.  Много съм щастлива, усмивката ми не слиза от лицето Laughing Успех на всички останали с прегледи днес

# 586
Аз от години не съм си взимала цял, но прецених, че сега ще ми е доста по-удобен...взех си 44размер, което отговаря на ХЛ, една идея по-голям ми е, но нали ще растем още:-)
Иначе до 1м.  с касовата бележка можете да връщате стоки и да ви върнат парите в Лидл;-)
Супер удобен ми е и съм много хепи, че като гледах цените ми ставаше лошо:-)

# 587
Към Пловдивските мами;-) момичета, не знам колко сме, но няма ли да си организираме срещичка по примера на софийските мами?  принципно аз съм все с моето девойче и ще ми е по-добре ако е ден, в който е на градина...живот и здраве на 1ви например? пишете ако искате във ФБ групата та да не спамим тук;-)

# 588
Към Пловдивските мами;-) момичета, не знам колко сме, но няма ли да си организираме срещичка по примера на софийските мами?  принципно аз съм все с моето девойче и ще ми е по-добре ако е ден, в който е на градина...живот и здраве на 1ви например? пишете ако искате във ФБ групата та да не спамим тук;-)

Здравей, бях питала по- рано, но никой не писа ако искаш прехвърли питането във Facebook групата да видим дали ще има реакция. Аз съм за, работя все още през дена след 17:30 ч. мога да дойда.

# 589
  • София
Моят бански дойде, много е симпатичен, довечера ще го премеря Simple Smile
Ако успея да мина през лидъла ще си купя и един червенна точки..разбира се ако са останали номера Simple Smile

# 590
E_len дано да е така и моята да се вдигне, честито за новото попълнение  newsm32

# 591
  Момичета, преди да ви се представя официално преди седмици, се сещам, че докато ви четях предишните темички попаднах на един пост на мацка, която си беше правила пренатеста. Може ли да ме подсетите коя беше тя, може и на лични да не спамваме темичката.Благодаря! Hug

# 592
Привет мамчета  Hug
Днес ходих на частен преглед в АГ-то на Варна. Отидох за Танев, но го няма тази и другата седмица и ме прегледа д-р Мирчева. Много мила дама, обяснява всичко, доволна съм.
И тя каза, че чакаме бебка, каза ми за контракциите, че за сега не са опасни но трябва да намаля спорта  Tired, подробно огледа главичката, коремче, бъбреци, сърце всичко. Видяхме много ясно пръстчетата на ръчичката и ми обясни как се мерило еди какво си на малкото пръстче и така установяване за синдрома на Даун. По размери бебешорка е цели 510 гр. вече и върви седмица напред, но докторката каза по размери термина някъде 01.10.2015г, но това аз си го знам заради 25 дневния ми цикъл и ранната овулация Simple Smile Много съм хепи, че я видяхме куклата Simple Smile На ЖК съм чак на 05.06. но аз си знам, че моя АГ няма да ме гледа на ехото, но сега вече съм спокойна Simple Smile

# 593
Честито на всички за хубавите резлтати   bouquet Hug

Елен честито на сестра ти да са живи и здравички и лека бременност  Hug

Момичета да не се окажете всички в Гърция с еднакви Лидълски бански на плажа   grinning039

Аз предния път си покривах корема с парео, сега пак тама мисля, че цял банкси не понасям......  Whistling

# 594
и аз от днес официално знам, че ще се розови гащите. по принцип си го усещах, но се надявах на момче, заради мм, но като си е направил момиче Simple Smile второто ще го гласим за мъжко. Иначе  и на мен ми казаха, че се развива в нормите, което най-много ме зарадва

# 595
Наде - честита девойка и на теб Simple Smile  доколкото помня, с от мамите от Дружба, предлагам да пием кафе и да се зпаознаем - аз също чакам принцеска, и живея близо до Еником Simple Smile

# 596
Момичета, липсвате ми. Тук нета е доста лош и едва днес се свързах. Честито на всички с прекрасни резултати от ФМ и с окончателни цветове на гащите. То май само аз останах да не съм минала Simple Smile
Бързам да кажа за Гърция - ние правим също застраховка в Алианц. Сега сме в един залив на западния бряг на Касандра и е много спокойно. Днес валя дъжд и изпуснахме плажа, но направихме бърз шопинг в Калитея и вече съм спокойна Simple Smile
Хапвам си всичко, което ми се яде, гледам да няма сурови меса и чешмяна вода. Няма да се откажа от водата, но ще пропусна басейна и ще се радвам на морето. Еххх, а тези бански дали ще ги има още, че да си взема и аз като се върнем.
Кученцети ни е живичко и си хапва вече завидно. Свеки го обгрижва прекрасно. А защо ги отделят - защото смятат само мъжките за качествени и искат да им осигурят повече мляко, т.е. по-малко кучета, повече мляко. Не го разбирам и аз и ми е мъчно, но.... Поздрави от морето, пита за вас Simple Smile

# 597
  • София
Здравейте от мен:) бански в лидъла вече няма, или поне в тези в които аз проверих всичко беше изчерпано Simple Smile
Аз все пак се сдобих с един модел бански за бременни от онлайн магазина, който беше публикуван в групата във фб и съм доволна че съм уцелила размера Simple Smile
Malachika, как е водата  на касандра Simple Smile аз нямам търпение вече Simple Smile)
 Като чета как протича ФМ при повечето от вас оставам все по разочарована от моя вчерашен преглед, трая не повече от 20 мин, а в документа който получих няма даже тегло на бебо.. Уж толкова прехвалена тази доцентка пък се чувствам много претупана Sad

# 598
Момичета, в Айко има 20% намаление на всички бебешки продукти тази седмица. На мен още ни ми е дошло настроението за пазаруване, а си и мисля, че е малко рано. Макар че количката, която съм си харесала сега е с 300 лева по-евтина.   Thinking имам време да се се почудя до неделя.
Понататък дали ще има пак намаления?  newsm78

# 599
  • В къщурката на хълма на феите
Патиланска няма начин август, септември да не направят пак някакво намаление ..

Общи условия

Активация на акаунт