Домакини 50/ Юбилейна

• 52 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Смърфи, да ти е жив и здрав ММ!

# 196
Добро утро.
Смърфи, да е жив и здрав ТМ. Желая ви още дълги години заедно.
Контеска, да е много здрава Бузанка. Да е щастлива, палава и игрива.
Проектът, с които се занимавам, е интересен. Едната ни преподавателка иска да направим с подръчни материали нещо. Аз избрах да правя цветя от сламки, салфетки и ролката от тоалетната хартия. И град от кутии правя. Та така.  Simple Smile
Гого е по- добре. Най- вероятно е било вирус, защото аз бях вчера зле, а днес ММ. Ще ни мине. А иначе Гого иска да ходи, защото по цял ден пита за каките. В понеделник пак ще пробваме.

Хубав ден ви желая!  Hug

# 197
Добро утро! С малко закъснение искам да честитя рождения ден на  Бузан и на Смърф любимия. Да са здрави и щастливи, обичани и обичащи!
Момичета, нещата при мама отиват на зле, невралгията може да се окаже нещо много по-страшно. Във вторник сме на скенер, а до тогава ще се пукна от притеснение. Стиснете палци да се окаже, че е нещо лечимо.

# 198
Хортензия, имаш цялата ми положителна енергия за семейството си. Стискам палци.  Praynig

# 199
# 200
  • София

Смърфи, стискам палци за скенера Praynig

Днес имаме голяма програма. В 10:30 в училището ще има концерт, ще пее група "Щурчета" (от нашето училище), децата от изобразителните паралелки ще рисуват на асфалт (Петьо се притеснява да му стигнат тебеширите Laughing Laughing Laughing). После ще имат 2 часа учене и в 15:00 ще има тържество по случай на завършването. После ще ходим някъде и ще се черпим... Peace

# 201
Добро утро  Hug
Мушкат, стискам силно fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано да е малкият дявол.
Аз записах час за преглед за Ванко - в четвъртък сме във Варна, по - рано нямаше  ooooh! То не че е спешно де, ама ми се искаше по - бързо да мине и да замине...Нищо, ще си чакаме до четвъртък.

# 202
  • при късмета
Привет!
Стискам палци на всички, които имат нужда  fingerscrossed
Люси, хубаво да си изкара Петьо и приятна ваканция.
Валето и тя е по тържества, видяхме се днес  Hug
Ста ди, да оздравявате
Вио, и на вас стискам палци всичко да мине бързо и лесно  Praynig
От сутринта тичам насам натам, но поне свърших работа от първия път. Чудо невиждано
Шефа е последен ден на градина днес и документите му взимам с него и на есен в училището. Поне е твърдо сигурен, че иска в у-ще и не иска повече на градина да ходи, ще видим на есен как ще е.
Тити, не си се разписвала днес, обади се
Гушки на всички, има само половин час почивка и пак излизам  Hug

# 203
Честито на всички завършващи днес!!!  bouquet
Тити,хайде чакаме да ни се похвалиш вече.
Честито  Смърфи и Контеска рожденници!!!  bouquet
Вчера и днес ми прави проблеми лаптопа и се ядосах ама като рестартирах уж се оправя и пак.Изчезна ми вайбъра та го изтрих и инсталирах на ново.
А щерката ще учи икономика,пък като излезе оценката от изпитите  и матурите ще решаваме тогава точно какво. Wink
Тук снощи валя,доста си е хладно,но поне има слънце.Аз ме мързи днес ,но след малко ще слезна вън  да се порадвам на китките си,имам готвено.Снощи измислих една супа ,щерката на работа та с мъжо си похапнахме и има и за днес.
Вио-да минава бързо всичко с Ванко и да се успокоиш.
Стади,важното е  че Гого му харесва,а че боледуват децата е така.
Дамчо,хайде свърши ли вече работата.
Хортензия,пиши после как сте,стискам палци,че аз минах през такива притеснения та знам какво е .
Сега поне малко ми олекна.
Бонболинка как сте вие?
Лек ден момичета!!! Flowers Sunflower

# 204
Здравейте тук съм. Ходихме с Емо на пазар.
Обядвахме и сега ще се мятам да чистя , а как ме мързи не е истина.Днес ми е термина принципно .

# 205
  • София
Завършихге ли училище? Mr. Green Аз- наполовина. Другата ми половина ще завъши след две седмици. Laughing
Ето я и малката ми госпожица с любимата си учителка, с която се разделят:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205321034322812&se … ype=1&theater

# 206
Вале, честито звършване на Мими   bouquet
Тити, ти верно не се спря цяла бременност. Наготви и изчисти за 100 години напред бе, жена!  Heart Eyes А за предизвикване на раждане - чувала съм, че препоръчват да се прави секс. Сериозно - от оргазма матката започва да контрахира, и съответно предизвиква раждане  Wink Затова и при рискова бременност въпросното упражнение (сексът) е забранено....

# 207
Много съм завеяна.Смърфче да ти е жив и здрав тм!
Вио знам.При Емо това работеше.Ама това дете е инато магаре.Секс ,люто не помагат.
Днес ядах ананас.Смятам и чай от малинови листа да взема да видим.Може всичко да е бабини деветини.Днес Чистих на инат и се уморявах уж да тръгне да излиза ама на няма полза и от това.
Ще излезне когато то реши.В краен случай до 2 седмици все ще го извадят.Въпреки.че мен ми се иска само да си тръгне.

# 208
# 209

Добро утро момичета   bouquet
Задушница е  Flowers Rose
Мисля ви, но съм във ваканция...постоянно бришем на някъде, че като не е на училище малкия, аз трябва да измислям забавленията. Ако го оставя в къщи ще се нареди пред тв и компа, а това не ми харесва. Прибираме се вечер изморени и имам сили само да приготвя вечерята... Днес сме на футбол и си пия кафето на спокойствие с вас. С удово;ствие изчетох всичко. Видях прекрасното момиче на Писенцето - вече млада дама   bouquet
Сърдечни поздрави за половинката на Смърфи ]! Мм също е близнаци, но е от юнските  Joy На моменти си мисля, че съм женена поне за 10 човека едновременно  hahaha но поне е интересно - никога не знаеш с кой от близнаците си в момента  Joy
Контеса да ти е здраво умното и красиво пораснало момиченце   bouquet
Вале видях и твоята красавица и прочетох за успехите й   bouquet
Вио кога сте на преглед за очичките? Много хубаво сте го решили за летуването!
Стади добре е, че на Гого му харесва в яслата. За болестите - според мен си е от възраста и от имунитета на детето, а и от истериите на майките спрямо тежката болест "сополи". Ние големите дето не ходим на ясла и градина също боледуваме, но неукрепналия детски организъм реагира по-бурно...за това не са виновни яслите! Тук децата тръгват на училище на 5г. , а яслите са от 9м., в семейство са средно по 3 деца на различна възраст - ходят си със сополите и кашлиците на училище и няма драми...Такова тъпкане на деца със всякакви лекарства освен в бг, ако някой знае къде се прави - да каже..., а не мисля, че другите си обичат децата по-малко, или пък не се интересуват от здравето им. То за това има един лаф - хремата с лекарства отминава за 7 дни, а без лекарства - за седмица! Забелязала съм едно - децата, които играят на вън през цялата година, рядко се застояват в къщи, хранят се когато им се яде на тях - боледуват по-малко.
Хортензия  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано притесненията ти са неоснователни  Hug
Лус как изкарахте? Ние с теб сме едни деца в телата на възрастни  Joy обичаме детските забавления и децата са ни алиби пред другите за нашите щуротии  hahaha Аз много обичам да правя замъци от пясък на морето и уж показвам на малкия...строя си замъка и обяснявам, хората минават и ме гледат странно, а то - моето алиби си взело кофичката и си играе на 1м от мен и изобщо не ме слуша, а аз си играя и си говоря сама  hahaha Извинявам ти се, че се изложих с организацията по изпращането, но след 2месеца ще се реванширам - на вълкът му е дебел врата, защото сам си върши работата...
Тити остави детето да си вземе само първото решение в живота! Знам, че накрая е трудно, но както ти имаш желания, така и то си има...Скоро ще се гушкате  Heart Eyes
Дами браво и на твоето момче! Кога го очакваш да се прибере за ваканция?
Ма ко и аз съм на мнение, че в училище е по-добре подготвителния клас. Честито ти бъдещ ученик   bouquet
Плами, Бонболина  Hug
Марче със сигурност имаш причина де не пишеш, но ако сме те обидили - не е било съзнателно и нарочно! Пусни една картинка, или ни тегли една майна, но се обади...Липсваш  Hug Heart Eyes
Ставам да се оправям, че отново ще хуквам. До сряда сме във ваканция.
Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт