Домакини 50/ Юбилейна

• 52 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Ма ко може тавичката да се е прецакала нещо. Моя  болт в средата се беше разхлабил. Мм го направи.
Писахме на фирмата , че е в гаранция. Дано ми сменят тавата поне, че ме притеснява да не се прецака като иЗтече гаранцията.Не се продават отделно точно на тоя модел. Благодаря ви! Чакаме на мм брат му да дойде и сядаме да празнуваме.

# 181
Добър ден и от мен момичета ,

много сте писали ,бравос   bouquet

Фло, думите са безсилни в такива моменти ! Много сили и кураж ти пращам   Hug Hug

Стади, за два дни и болен ,ох ама тези ясли са едни .Ти си знаеш най-добре ,аз вече съм писала къде ли не колко ги недолюбвам .Какъв проект правиш за университета?

Вио, добре сте го замислили с караваната . Много добре . Ще си изкарате незабравимо лято с децата   bouquet

Валенце, страхотна програма имате и вие за лятото .Чудесна майка си ,да знаеш   bouquet

Лусси ,как си ?

Марчееее, къде си ? Червена точка в книгата да се запише веднага .Ама ха  hahaha

ма ко, разсмя ме с изяждането на хляба преди вечеря. Така е най-сладко   chef

писенцето ,честита ви абитуриентка .Много красива рокля и слънчево момиче. Така ми харесва да видя естествено млади красиви момичета,а не преждевремнн остарели с деколтета, ваФли в косите и тежък грим . Какво е решила да учи симпатягата  ?

Хортензия, дано с майка ти всичко е наред  Praynig Hug

Тите, честит ти рожденик ! Много да те слуша и угажда   bouquet
Кога ти е термина ?

Та при нас вълнения и чуденки .
Иначе за летата от нашето детство .Мисля, че децата сега са много по облагодетелствани и имат хиляди неща, които ние дори и допир нямахме и е прекрасно да си дете сега. Покрай нея и ние като деца се наслаждаваме на зоологическите градини, цирка, панаира, лунапарка, увеселителните паркове и прочие.

Много се радвам ,защото миналата година работех от Понеделник до Петък ,а сега работя по Четвъртък до Неделя и 3те дни от седмицата тя няма да ходи на градина или лятна занималня от 7 до 5 ,а ще обикаляме двете по спрей паркове , паркове, летни фестивали, библиотеки, пикници до езерото до нас и много игри в градината . Преди месец се преместихме в нов дом и си е поръчала люлка и пързалка и водни игри -басейн, пръскалки и лък и стрели .

Намерихме и нова детска градина у дома на една възпитатателка ,където ще ходи двата дни от седмицата когато сме на работа ,а уикенда с баща си ще  продължават с танците в събота и със завършващото представление на голяма сцена в средата на юни и с ремонта двамата Smile

Чакам с нетърпение да привършим ремонта на хола ,кухня и трапезария и д аси наредя книгите в библиотеката .Тя не си е виждала тези книги поне 3 години ,защото бяха в склад , и все едно ,че имаме нови книги ,защото ги е забравила.

Утре е рожденица и си поръча книги с глави ,в които няма картинки. Взехме й една дебела енциклопедия с най-интересните факти за всички животни ,но са с картинки Smile

Имат още месец преди да завършат и сме на вълна рождени партита и фестивали.

Тази година за първи път се замислям за лагер. Правиха им презентация на два лагера в у-ще ,защото тук е популярно двата месеца ваканция децата да са на лагери или на детска градина до 12 годишни където само децата от училищната възраст ходят отделно от малките по мероприятия , на водни паркове, по музеи , по арт работилници и т.н.

Детето е харесало кампа Мохаук ,където с автобус ще стигнат до местността и езерото. Ще прекарат 3 нощувки и 4 дни там . Най-малките ,възраст 6-7 , няма да са в палатки ,а в кабина . Там ще спят с учителите .Всяка възраст си има отделни дати за посещения за да държат бройките малки .

Там децата се учат да лагеруват , да работят с компас, да се ориентират в дивостта, да стрелят с лък, плуване,харпун направа,  рафтинг за големите и надуваеми лодки за малките, кални битки, пайнтбол и водни балони , експедиции и скавенджър хънтове и т.н.

Другият лагер е френски лагер наподобяващ училищния й живот в университета до нас пак в детска градина като нейната ,но с часове ,които нас не ни устройват .Аз свършвам работа в 4 и най-рано в 4 и 30 мога да бъда там ,а те свършват в 3 часа за 5тте дни лагер  .

Детето изяви желание за първия лагер , но на мен ми е едно стегнато за спането с непознати деца и непознати  учители далече от нас . Тя много иска да отиде ,баща й смята ,че е ОК и ще се забавлява , но на мен хем ми се  иска да отиде ,хем ми се струва малка .

# 182
Контес, пускай я  Peace Ако нещо не и хареса, винаги можете да отидете да си я вземете. На мен много добре ми звучи - ще научи много нови неща, ще се запознае с един друг начин наживот, с други деца...Според мен не е толкова малка. Пък и щом всичко е съобразено и малките ще спят с учителите и няма да са в палатки, още по - добре. Ти си преценяваш де, а аз съм сигурна, че ще постъпиш по най - добрия начин  Hug
Титка, бебчо ще си изчака термина, а?
Фло,  Hug
Люс, успя ли да отидеш до пощата? Как ти е гърба?
Ма ко, опитахме (аз и мм) сиропа. Не е чак толкова горчив, ще се пие  Peace На децата почвам от утре да го давам, дано да им укрепне малко имунитета.

# 183
Контеса ако питаш мен пусни я. Изживяването ще е страхотно  и ще се забавлява.
На 29 ми е термина. Ах тея киселини 2 нощ ми спират тока.Вчера повръщах. Днес от страх слизах да ям ябълка посреднощ. Кошмар! Да раждам и да се свършва.
Вио надявам се само да не пренося, че ми говорят за предизвикване със гелове и простотии. Настръхнала ми е кратуната , но каквото стане. Както казва мм за нищо друго няма проблем. Ама да си стоят в теб тея деца им е кеф. Емо след нощ с иЗтекли води го предизвикаха със система.

# 184
Благодаря ви момичета , склонявам към пускане ,но ми е едно стегнато .Абе ,майка да не си на този свят ,все нещо се тормозиш ..

Тите , устискай до утре и ще празнуваме двоен рожден ден на сладурковците . Всичко ще е наред ,не се втелявай излишно .До седмица и половина преносване няма да те закачат .Чак ако минеш две седмици може и да предизвикат раждането .На три мои дружки чакаха до 15 ден преносване и чак тогава индуцираха .
За киселините пий 'Гавискон' -безопасен е за бременност .

Вио, няма да мога да си я вземем ако не й хареса ,защото аз работя уикенда ,а и е на далече лагера . Но ще пиша как е минало ,а в неделята след партито ще ви пусна и фотоси  baby_neutral

Опс , сега видях ,че при вас е вече 28 май !
Опитвах да пусна картинки днес във форума в друга тема и сега пак не ми дава .Ще ви пусна почерката за нашето порасващо момиче утре !! На 7 със 700 пожелания за здраве и радост на нашето слънце   cook  party002 newsm38  bigdance2 newsm59  ura

# 185
# 186
  • при късмета
Добро утро!
Контеска, да е жива и здрава Бузан! Да е щастлива, усмихната и много да ви радва!
А за лагера сама ще си покаже. Щом иска да отиде значи е готова да е без вас няколко дни. Но за притеснението те разбирам и аз съм така
Тити, в болницата ще имаш ли интернет да се осведомяваме как са нещата?
Вио, да ви оставят вече болестите
Калинка, Люси и Смърфи и те се загубиха
Трябва да излизам, а този вятър ми разказва играта. Схваща ми врата и мигрената не ме пуска, омръзна ми да ме боли глава.
Хубав ден на всички  Hug

# 187
Добро утро.
Честита ти рожденичка, Контес   bouquet Да е много здрава, щастлива и усмихната! Хубав празник!
Ма ко, да минава вече тая глава  Praynig
Тук е мрачно и студено, а трябва да излизаме и ние. Ванко ще го оставя при баба ми да се гледат за един час, ама Дея ще я взема с мене. Двамата не смея да ги оставям при нея, че все пак са малки, а тя е доста на възраст вече.
Хубав, усмихнат и ползотворен ден ви пожелавам  Hug

# 188
Контеса да ти е жива и здрава щерката!   bouquet
Ма ко мисля , че в болницата има нет. Ако не ще пиша от на мм тела,че моя няма нет.

# 189
Тити, да не забравиш да пишеш, ще чакаме  Peace Тм ще присъства ли на раждането?

# 190
  • София
Здравейте мили девойки.

Тити, чакаме да се появи сладурчето. Името сигурно вече сте намислили. Не помня дали си споделяла тук. Помня, че си казала, че термина ти е на 29.... Аз заложих на 27 - не стана Wink

Контеска, да ти жива, здрава принцесата, много красиви снимки си качила в ФБ. Щастливо детство. Тя ще е канадка вече като порасне. Хубав и весел празник!!!

Не знам дали бих пуснала детето си на лагер, но децата са различни. Моите няма да се справят, ами аз се справях...

Вио, получих от теб пратката. Май приключихме. Харесва ми идеята с каравана. Моите приятели сега обикаляли по Русия 1 месец с такова чудо. Аз не знам дали бих могла да живея така, поне толкова дълго... newsm78 Но като идея - приветствам. Peace

Ма ко, да ти минава мигрената - гадна работа... Смешно това с изяждането на хляба преди яденето... Аз така направих в Турция Embarassed, хлябът е без пари, освен всичко толкова е вкусен, че докато чаках храната бая похапнах Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

Между другото - утре отварят магазин Хиполенд в МОЛа на Цариградско, всеки дошъл дете - родител ще има подарък, а купили на сума 30 лв + ще има колелото на късмета...

Мила Стади, така са ясли, градини.... не всяко дете се адаптира без болести...

Писенце ,честита ви абитуриентка .Много е хубаво и слънчево момиче. И тоз червен килим... браво за организатора.

Валенце, страхотна програма имате  за лятото. Чудесна майка си!

Хортензия, дано с майка ти всичко е наред Praynig

Марче, покажи се, моля те.

Плами, минавай по- често.

Калинче, какво ново е при вас?

Фло, в такива моменти аз просто нямам думи.... Hug Hug Hug Дръж се.

# 191
Привет, момичета! Днес много рожденници в темата! Почерпете се за здравето на ММ:

Контеса - Да е жива, здрава и щастлива Бузан!

Момичета, не съм изчезнала, а се хванал с един бебешки албум по нов начин и елате да видите в какво приключение се вкарах. ooooh! Отидоха ми и двата пакета с хартии и става много бавно. Исках да опитам нещо ново, но не е моят начин.  Wink Като е готово, всичко ще ви покажа.  Peace

# 192
  • София
Контеска, да ви е здрава, щастлива и усмихната малката!  bouquet

Смърфи, много щастие и здраве и на твоя мъж! Hug

# 193
Смърфи, честит рожден ден на тм, да е жив и здрав.
Люс, радвам се, че всичко е наред с пратката...А за караваната - такива луксозни изпълнения има, че свят може да му се завие на човек. Ние ще си вземем далеч по - обикновена, но пак мисля, че няма да ни липсва нищо. Пък и ние си падаме по такива неща, нали знаеш  Wink
Нещо ми е смарянгясано, явно е от времето. Голям студ е при нас, не знам дали навсякъде е така, но тук е 12 - 13 градуса  ooooh!
Утре ще звъня до Варна да запиша час за Ванко за другата седмица. Засега се очертава във вторник да отидем на преглед, дано не ни мине котка път. След прегледа вече ще решаваме окончателно за третата сливица.

# 194
  • при късмета
Смърфи, да ти е жив и здрав мъжа, много да се слушате и обичате
Вио, дано бързо да ви дадат час и да не чакате много.
Аз съм виждала (и от вътре) каравана в която не само, че можеш да живееш, ами сигурно от някои къщи е по-голяма. Мъжа ми много иска кемпер.
Аз се накъмпингувах за няколко години и предпочитам квартири и хотели.
Сетих се за единствения път в който водихме шефа на каравана. Беше на година и 4 м. и като стигнахме беше време да го храня. Влязохме вътре, сложих го на сепарето и той ревна  ooooh! Добре, че и фортсел имаше, та излязохме отвън да яде. Едва изкара 3 преспивания, тясно ли му беше, ниско ли му беше (както на мен) не знам, но вътре плачеше.
Сега сигурно няма да е така, но от тогава не сме ходили.

Засядам пред Тв да се лакирам

Общи условия

Активация на акаунт