Домакини 50/ Юбилейна

• 52 728
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Вале, много ти благодаря за рецептата! А за Мария нямам думи - браво на нея, нека продължава все така   bouquet
Дамчо, браво и на твоето дете  Hug
Ние бяхме на концерт, но малко след половината си тръгнахме. Пак добре де - час и половина седнал на един стол...какво повече да искам от Ванко? Те пък да си правят по - кратки концертите, нали така  hahaha Сериозно, Ванко се държа повече от добре (да си похваля и аз гарджето  Heart Eyes ). И аз се поразведрих малко, имах нужда от нещо такова.
Сега мисля вече да лягам. Лека нощ на всички, до утре сутрин на кафе  Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 23:37 от vio

# 166
Привет! Браво на всички дечица, все така да ни радват! Писе, много късмет и успех на твоето пораснало момиче!
Вио, не взехме карта тая година за нашето място и мм ме навива да ходим на палатка. Аз съм в чуденка още..
Мама дойде на гости, цял ден я мъкна по болници. Оплаква се от сърце, но ще се окаже, че е невралгия май. Правиха един куп изследвания, утре пак. Дано излезе малкия дявол! Ужасно съм уморена отобикаляне и напрежение, ще лягам.

# 167
  • при късмета
Добро утро!

Вале, много хубаво сте го намислили. Браво на Мария
Дами, щом е минал най-трудния изпит, нататък е по-лесно. За учителките си права. Едната на входа още ме попита за какво съм, като обясних ми каза, че е учителката в едната паралелка. Показа ми стаята, заведе ме до деловодството, доведе ми другата учителка, после и тя ми паказа стаята. С много добри първоначални впечатления съм. Усмихнати, обясняват.
Шефа винаги на ново място първо с възрастните осъществява контакт, надявам се и той да си хареса учителката. Не съм изявявала претенции при коя да е
Вио, Ванко е готов за масови мероприятия. Ще си имаш компания за концерти
Хортензия, дано с майка ти всичко е наред  Praynig
Джейми, а на теб колко ти остана, не се ли готвиш и ти за почивка?
Смърфи, дай да видим какво сътвори

Хайде липсите да се разпишат, че да не ги мислим.

Времето пак ще ме кара да готвя вместо да ходя навън. Много е студено тук.
Хубав и ползотворен ден на всички  Hug

# 168
Добро утро.
Ма ко, наистина, Ванко е готов за подобни мероприятия  Peace Аз се чудя защо не седи мирен в кукления театър, а то явно не му е интересно там....
Мушкат, дано е малкия дявол  Praynig Аз ако съм на теб, ще послушам тм за палатката....Голям кеф е, особено за дечурлигата  Wink Ние тази година решихме вече да вземем каравана, да видим. Та сега сме в процес на търсене...Но пак ще сме на "Чайка" де, даже мислим направо там да я оставим караваната и всяка събота и неделя да ходим там. Като си нямаме село, така е  hahaha

# 169
  • при късмета
Вио, знаеш ли какви са цените да държиш каравана целогодишно на къмпинг?Свят ще ти се завие. Годишната такса надвишава четирикратно данъка ми за апартаментите в центъра. Само за сезона от май до септември започват от 1500 лв., поне за южното черноморие, а за цяла година се завишава. Иначе идеята е супер.
Не разбрах дали сте решили да купувате или да наемате каравана

Скапа ми се хлебопекарната, престана да върти бъркалката  ooooh! Даже чух как нещо се откачи отдолу в затвореното дъно. Мъжо ще си има работа довечера. Поне омеси тестото, оставих го да втаса, да видим какъв хляб ще ядем днес.
Хубаво се ядосах рано, рано  Crossing Arms

# 170
  • София
Мили момичета, на всички ви благодаря за подкрепата, за топлите думи. С изключение на Лусс, не ви познавам, но вниманието ви направи  болката ми мъничко по-поносима. Прочетох нещо, което много ме впечатли. Мисъл на персийски поет: Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма.

# 171
Фло,  Hug
Ма ко, мислим да си купим каравана, да, а не да вземаме под наем. А за цените си права, но на нашия къмпинг цените са в пъти по - ниски  Peace То иначе няма смисъл наистина - аз ако дам толкова пари само за наем, тя ще ми излезе златна караваната. Получих си сиропчето днес, да знаеш! Много ти благодаря, както за него, така и за подаръчетата. Златна си   bouquet

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 12:54 от vio

# 172
  • гр.Варна
Привеееееееееееет.Минавам набързо както винаги яхнала метлата. Joy
Дамчо- срещата във Варна е задължителна.
Ма ко- моята хлебопекарна работи ,но и е наложено ембарго от семейния съвет.Като излезе горещия хляб и след две минути вече го няма.Затова - стоп.
Вале-твоята Мария съм я признала вече.Моето диване само се червя с него. Embarassed
Фло- моите искрени съболезнования.Казват, че времето лекува ,но не съм убедена в това.Просто човек продължава напред някак си.За теб- Hug
Ста-ди - Гого е герой.Браво на момчето.Ще видиш ,че съвсем скоро ще реве ,че не иска да си ходи от яслата.
На всички  Hug  bouquetот мен.

# 173
Вале, браво - то аз ще се пръсна от гордост, че си имаме тук такова дете, а представям си за вас каква радост е! Оооо, Плами се разписа - а дано да повлече крак за другите липси. Мушкат, дано са добре нещата - това със здравето мама и на мен ми е най-големия дерт, все я мисля. Фло, източната поезия е източник на успокоение и мъдрост - сигурно си чела Омар Хаям Hugю
Мако, погледни от добрата страна - по-малко калории без хляб Grinning
Малко клюки от кухнята на изпита по БЕЛ за 7 клас, ако ви интересува
Скрит текст:
справили са се по-зле от мин.година, най-много грешки има на преразказа - пустият текст наистина си беше труден.
Гуш за всички!

# 174
  • София
Дамчо, благодаря ти! От клавиатурата на учител наистина звучи като повод за гордост. Hug
Ще бъде пети клас Мария догодина и отсега се е замислила къде в София има за след 7 клас паралелка с изучаване на БЕЛ разширено, нещо разкази да пишат, есета...аз за такава не знам. Ако ти знаеш- свиркай! Flutter
За матурите- моето мнение е малко крайно, но смятам, че голяма част от учениците са неграмотни, буквално. И аз правя грешки понякога, но примерно няма да напиша запаД с Т...и подобни. Да не говорим за начин на изразяване, плаша се с деца на възрастта на моето, сигурно по-нагоре още по-зле става, не знам.
Не помня дали ви пусках стихотворението за надеждата, май да....ще погледна назад и ако не съм ще ви го пусна, защото е наистина красиво.

# 175
  • София
Не съм ви го показвала, ето го:
Скрит текст:
        Надежда

Една магия никне в нашите сърца,
тя е като множество мънички зрънца.
Това е Надежда-
вълшебница с красива одежда!
Като слънце минава
и всички ни огрява,
да вдигнем глава
тя ни призовава!
Ние всеки ден я поливаме,
уважаваме и обичаме.
Сякаш цвете в нашите сърца
расне и помага тя!

За последния учебен ден с тази учителка/ нали от догодина в пети клас ще са им нови учителите/, пожела да направи подарък. Написа на хубави листове и илюстрира най-хубавите си стихчета. Направи корици, които занесох да ламинират. Продупчихме ги вкъщи и завързахме с панделка. Стана една прекрасна книжка и се надявам , всъщност сигурна съм, че класната ще го оцени.

# 176
Здравейте и от мен!
Счупих си д-то от готвене седнала.
Мм има РД . Настроил се е за днес да раждам ама ц . Лапето криво и няма да е днес си мисля аз .

# 177
Привет ви момичета,мислех си че ще мога да си почина поне до като  излязат  матурите , ама не стана така.Вчера писах с една позната в ПУ и днес ходихме да подадем документи  за предварителен  изпит по БЕЛ в понеделник,та хванахме последния срок днес. ooooh!
Мотахме се в Пловдив,после пазарихме,минахме през  пазара за краставици и домати,купих ягоди и череши та сега хапвам.После при щерката минахме да и оставя чадъра ,уж жълт код го даваха и имаше черни облаци-е размина се за сега де.Да не остана пак без китки в Кауфланд харесах и си взех 3 китки и сега ги насадих.
Вале-браво на Мария,много е талантлива -какво ли не умее.Иначе си щастлива  с две красиви слънца в къщи.Ето ,че благодарение на тях проблемите минават по-лесно и леко.
Вио браво на Ванко,а ти имаше нужда от малко почивка.
Тити да не роди вече? newsm78
Редактирам се ,появи се-да ти е жив и здрав половинът и повече да те слуша!  bouquet
Хортензия завид за почивката и балерината ти. Wink
Ма ко пиши после имаш ли все още хлебопекарна или не? Thinking
Благодаря ви за милите думи за моята мома. Hug
Изчезвам да вечерям,че гладна съм. cook

# 178
И аз да мина. След 2 дена на ясла Гого е с повръщане. Не знам вирус ли е, какво е. На моменти е свеж и играе, на моменти иска да се гушкаме и изглежда отпаднал. Давам му сироп и свещички слагам. Уффф.
Тити, да е жив и здрав ТМ.  Hug
Вале, големи съкровища имаш.  Hug Браво на Мария!
Писенце, успех на щерка ти. Какво иска да учи?
Ма ко, мини да кажеш как е хлебопекарната.
Вио, браво на твоето момче.
Дамчо, какво се е паднало за преразказ? Не съм проверявала.
Плами, минавай по- често.  Hug
ФлоHug
Хортензия, дано не е нищо сериозно с майка ти.  Praynig
Ехо, къде са останалите?

# 179
  • при късмета
Аз хлебопекарна имам, ама не работи  hahaha Спря да върти, а мъжа ми още не се е прибрал. И мен ме сърбят ръцете да я разглобя, ама винаги при такива начинания ми остават резервни части после, та ще чакам мъжо.
Поне тестото беше омесила, направих го във формата на памук погача и го изпекох. С шефа вече изядохме половината хляб преди вечеря  hahaha
Вале, страхотни таланти има Мария и браво на теб, че я подкрепяш. Знаеш ли колко родители смятат подобни неща за глупости и друго щяло да трябва на децата
Ста ди, Гого видя ли го лекар? Дано бързо минава
Тити, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша.
Писе, какви са китките?

С ужасно главоболие съм и много, ама много ми се спи. Не знам какво ми става, заспивам права  ooooh! ужас

Общи условия

Активация на акаунт