Домакини 50/ Юбилейна

• 52 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден момичета,след малко потегляме по разкрасителни процедури с щерката.
Дойде и този ден  и показвам снимка  от празнуването миналата седмица,после ще я махна .Ще покажа и от празника с другата рокля.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 23:18 от pisenxeto

# 151
Писеее, красавица е - попътен вятър, щастие и късмет!
Калинче, прекрасни снимки, сурова природа, а атмосферата на Конан Дойл ми беше много интересно да я видя - много си падам по неговите истории, а при тях пейзажът почти винаги е част от действието. Живот и здраве дано да успея да видя нещо и на живо.
Фло - без думи съм, няма по-голяма болка, кураж, миличка.
За всички -  Hug
Скрит текст:
Такива моменти ме карат да ви чувствам още по-близки - всичко си имаме в нашето мини общество - чакаме бебе, изпращаме щастлива абитуриентка, сбогуваме се с близък човек.

# 152
  • при късмета
Здравейте, прекрасни!
Писе, прекрасно ти е момичето, много успехи й пожелавам!
Калинче, много ми хареса този каманак, ама много. Страхотни снимки си ни пуснала
И аз съм с пришки от нови обувки, но при мен е голям проблем всяка нова обувка. Не пришки а направи рони станаха за 30 минути. До степен да се спукат мехурите и да се обелят изцяло. За половин час се стичаше кръв  ooooh! Сега единствения ми вариант е марли с крем, отгоре лепенка и тогава чорап, дори като обувам дори маратонки, които вече съм носила.
Фло  Hug

При нас вали. Ще си стоя вкъщи и ще готвя, поради невъзможност за разходки  hahaha
Хубава седмица на всички  Hug

# 153
Фло съболезнования мила .
ма ко гледах снимките от басейна  и пиленцата и се сетих за аLadybird и инкубатора Simple Smile
pisenxeto страхотна е девойката Simple Smile ще чакам и други снимки.Колкото до вашия край на мен си ми е любим от детството ми ( няколко пролетни ваканции са минали в Родопите при леля ) , ама децата ми не са го посещавали.Планираме една доста дълга екскурзия и живот и здраве ако всичко се развие по план завършека ще е там при вас Simple Smile

Смърфи ще се опитам да ти осигуря липов цвят Simple Smile
Ходихме с мъжа на разходка тази сутрин, имаме разни планове да видим какво ще се получи .Утре съм на работа , трябва да се приготвям .

# 154
Писе да ти е жива и здрава щерката! На добър час и пожелавам!

# 155
Фло, съболезнования.  Hug
Писе, красиво ти е момичето. Попътен вятър й желая и сбъдване на всички мечти.  Hug
Калинче, красоти публикуваш винаги.  Hug

Днес беше първият ден на Гого на ясла. Утре пак.

# 156
Писе, всичко най - хубаво желая на вашата абитуриентка! Страхотна е!
Лейдибърд, много хубави снимки  Peace
Ста-ди, как мина яслата? Гого плака ли много?

# 157
Добър вечер,благодаря за страхотните пожелания!  Hug  bouquet
Тук валя,обърка ни плановете,намокри ни ,че бяхме на друг бал до 16 ч на племенницата в едно училище и естествено в един ден.
После минаха по червения килим по пътя пак заваля и така в Пловдив обаче слънце и топло.
Ето я  с официалния тоалет и по червения килим и снимки на цялото тяхно училище.
Скрит текст:
А с директора от дясната страна е племенницата.

# 158
Писенце - много ти е хубава абитуриентката! Попътен вятър и сбъдване на мечтите! Hug

Хванах се да правя един бебешки албум и в такова приключение се вкарах.  ooooh! Уж да е по-така, ама много връткаво. Дано да успея навреме с всичко!
Вечер гледаме Шерлок с Бенедикт Едикойси и ех, тази Англия... Калинче, и аз ти идвам на гости, да знаеш. После си пускам или Джеймито, или Гордън Рамзи и се размазвам от кеф. Ех, тази Англия!  Heart Eyes

# 159
  • при късмета
Добро утро!

Писе, много успехи на прекрасното ти момиче   bouquet
Някои завършват, на други тепърва им предстои училище.
Записах шефа за догодина в училище в предучилищна група. Идвам от училището. Запознах и с двете госпожи на двете паралелки ли са или групи, не знам. Много мили и двете ми обърнаха достатъчно внимание и ми показваха стаите по отделно. Заведоха ме до деловодството да си подам документите. И двете бяха млади и много ентусиазирани. За сега съм с много добри впечатления.
Ста ди, Гого как понася яслата?
Дами ти стигна ли до ваканция или имаш още малко?

В Комсед има намаление на някои играчки, та отивам да осигуря подарък на шефа за 1 юни.
Хубав ден на всички  Hug

# 160
  • София
Здравейте, дами!

Фло, съболезнования за брат ти, да почива в мир!

Ста ди, как е големият ученик?

Ма ко, добре си направила, че си го записала в предучилищна в училище. Така преходът от детска градина към първи клас е изключително плавен е нестресиращ за децата. Много добър избор! Класове се наричат, не групи.

Писе, прекрасно момиче имаш, много успехи и желая!

Малката ми щерка изкласи почти, мина и външното оценяване, справила се е отлично по всичко. Записана е за летен лагер в Лесидрен в Тетевенския Балкан, записана е за лятно зооучилище в Зоопарка, живот и здраве на море ще ходим, на Родопите, та голяма част от лятото се надявам да е извън София. А да, и във Враца ще поседя с децата малко, при бабите, че сами не искат да остават девойките, малката де, голямата аз не искам да я оставям. То не че някой гори от желание да ги гледа, но така или иначе ще остана с тях. Къща, дворче, чудничко ще е , само здраве да е.

Хубав ден на всички споменати и неспоменати!

ПС Затъжила съм се за Марчето.

# 161
Добро утро. Правя един проект за университета и съм като в час по трудово. Около мен лепила, ножици, цветни листи... Реших и да ви нагледам и да се разпиша.
Писе, официалният тоалет е още по- красив.  Hug
Ма ко, благодаря за кафето. И късмет на Шефа в подготвителната група.
Смърфи, чакаме снимки.  Hug
Марче, къдеее сииииии ?
Гого мисля, че се чувства добре в яслата. Плакал вчера, но се успокоил. Като отидохме не плачеше. Казаха, че се хранил сам и всичко си изял. Аз му говоря през цялото време за децата там и той всеки път пита за кака. Явно вика на детегледачките каки. Сутринта тръгна с желание. На вратата естествено се разплака, но предполагам, че се е успокоил. Предполагам, че ще си поплаче известно време, но ще свикне. Той е много контактен и обича да е сред деца. Ще споделям. Благодаря, че попитахте.
Хубав и слънчев ден ви желая.   bouquet
Да се редактирам, че докато пиша и Валенцето се появила. Вале, чудна програма си им спретнала. И се възхищавам на родители като вас, които измислят нови и нови приключения за децата си, а не ги затварят вкъщи между четири стени.

# 162
Добро утро.
Вале, направо ви завидЕх  Laughing Страхотно лято ви се очетрава, браво! Аз все се каня да те питам и забравям - беше ми писала за сироп от черен бъз, и че можеш да ми дадеш рецептата. Дали би ми я пуснала като ти остане малко време, че реших да направя на дечурлигата? Ще съм ти много благодарна  Hug
Ма ко, и според мен добре си направила с предучилищната  Peace Шефът както не обича на градина, в училище сигурно ще се чувства много добре.
Писе, много хубава рокля, много ми хареса  Peace Някак си се отличава от останалите, поне от това, което аз видях на живо и на снимки...Браво, има вкус госпожицата  Hug
Стади, браво на Гого. Нали и нас това ни предстои, да видим...То има още време до есента де, но на мен от сега ми се свива сърцето. Хич не ми се дава Дея на ясла, много ми свиди. Може би защото на Ванко му спестихме яслата, а ми се ще да има справедливост във всичко...
Марчелка, що така ни отсвири бе душа? Да не си ни сърдита? Липсваш ни, да знаеш  Hug
Ние довечера сме на концерт с Ванко. Младежкият дом, където аз работя, празнува 40 години и имам покана за концерт и коктейл. За коктейла няма да ме огрее, но на концерта ще отида, че не съм ходила на такова мероприятие не помня от кога. Ако не броим кукления театър с Ванко де - това ми е културния афиш от години насам  hahaha То не е много за смях де, ама като няма кой да ми гледа децата, така е. Та така де - довечера сме малко на културка, дано и на Ванко да му хареса  Praynig
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 163
Писе, красиви са и двете ви момичета (ама нашето повече:). Стади, Гого е герой, ще свикне. Мако, добре си направила с училището - а аз имам вяра на младите колеги повече, още не са обременени и изхабени. Аз приключвам на 15, но сме фактически до 30 юни заради купищата документация. Нямам търпение вече. И ще искам лятото варненска среща! Вале, чудна програма с много планина - браво!
Детето днес пребори счетоводството - най-трудния му изпит за сесията, а ей сега се обади, че е дошъл колетът му с летните дрехи и разни други нещица, които дано да са оцелели. Оставям ви, че да говоря с него.

# 164
  • София
Днес пиша за втори път, това трябва да се отбележи. Wink
Дамчо, и нашата учителка се оплаква от купищата документация. Преди малко ми изпрати тя по скайп нещо, с което много ме зарадва. Мими беше участвала в един национален литературен конкурс. Не е спечелила, но в училището се е получила грамота за нея от този конкурс. Директорката днес я е дала на класната ни и тя ще я връчи на Мария в последния учебен ден, на тържеството. Направо ще се пръсне от гордост детенцето ми....аз също. Blush

Вио, ето тук в постовете до снимката съм описала всичко за бъза. Сега е рано, но продават по специализираните магазини или щандове за здравословни храни сок от бъз, може да си купиш(. Не е като домашния, но все пак.
Ето:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203256621113772&se … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт