Домакини 50/ Юбилейна

• 52 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Фло  Hug Flowers Rose Flowers Rose Приеми искрените ми съболезнивания. Трудно е да кажеш "сбогом"...

# 136
  • София
Фло, приеми и моите съболезнования. Да почива в мир. Голяма загуба.... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 23:50 от luss

# 137
  • при късмета
Фло, много съжалявам  Flowers Rose Flowers Rose Да е светло на душата му. Като е така неочаквано, човек много трудно го приема. За теб прегръдки  Hug

Смърфи, по аптеките има изсушена липа, на стръкчета с цветовете, аз съм си взимала. Да ти се оправя главата  Hug
Люска, те животинките са само това 3 зайчета и няколко кокошки, които изкарват по няколко пиленца. Повече не гледа леля, че не са там целогодишно, само за лятото са си там. Обожавам ги като са бебета
Славче,  Hug

# 138
Фло-да почива  в мир! Confused
А при теб да минава мъката и бъди силна.Трудно е .
Момичета благодаря за пожеланията утре е големия ден.
Днес пак ходихме да гледаме абитуриенти.

# 139
Фло, приеми и моите съболезнования. Нека му е светъл пътя и мирна душата. Дано да е на по-добро място!

# 140
Днес с приятелката ми и децата направихме една чудесна разходка съчетана с пикник. Това е част от националния парк до нас http://en.wikipedia.org/wiki/Brimham_Rocks
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Това пък е видиото, което е снимано там - песента е от моята младост, но Тити не е била родена още  Joy

Поздравявам ви! Велика група!  Heart Eyes

# 141
  • София
О, Калинче, обожавам Bee Gees... Имам техен концерт записан още на видеокасета...
Красота е при вас. Да знаИш, един ден щА доДа на гости. Ще черпиш ли едно малко?

Тити днес се разписа, аз заложих на 27....

# 142
Лус  Hug  bouquet само ела - и денонощен магазин ще намеря в неделя  hahaha и по едно малко няколко пъти ще има! Само не ме карай да те водя у градО - аз съм по полянки, ферми и дива природа! Иначе за да се стигне до тези камъняци, някои датирани на 320 мил. години се минава през Харогейт - разкошен, малък град, с невероятни къщи, който е супер скъпо място за живеене - чаша кафе в едно от централните кафенета е 12£..., но хората които живеят там могат да си го позволят  Joy

# 143
  • София
Лус  Hug  bouquet само ела - и денонощен магазин ще намеря в неделя  hahaha и по едно малко няколко пъти ще има!

remybussi

Славче,

Лека нощ....

# 144
Фло Мойте съболезнования ! Hug
Дами честити да са ти!
Смърфи в билкови магазини в Бургас отиди като се върнеш.
Лус радвам се , че си по-добре. Тази тераска много приятна . Аз също бих изкарала с кеф там.
Мм опече риба на барбекюто. Емо поиска да хапнем на двора и наредих масата там. Милия беше много щастлив. За сефте по-това време на годината сме тук.
Както се очертава до юли края да сме тук ще има вечери на двора:)

# 145
Добро утро, момичета! Изпратих мм и Миша на работа. Толкова отдавна мрънка да отиде с баща си, ще бъде много приятно изненадана. Чакам всеки момент да се обади и да започне "Мамо, пък да знаеш тати какво..."
Тите, да знаеш как искам и аз дворче! Чакам юли с нетърпение да идем при мама за два месеца с децата.
Лейди, много е хубаво при вас. Като гледам снимките ти все се сещам за Баскервилското куче, не знам защо.
Допивам кафето и се захващам с готвене. Дано дотогава ма хрумне някаква идея.

# 146
Добро утро момичета!

Хортензия защото пейзажа в Англия е един и същ  Joy Някакви бегли планини и гори има в Уелс и Шотландия. Иначе А.К.Доил е вдъхновен за този роман от мочурищата край една река, която е в националния парк Девон, доста далече от нас - в югозападна Англия - на Дами сина и Тити са по-близо до него.
Скрит текст:
Скрит текст:
Иначе ти ще оцениш прототипа на кучето - породата е  irish wolfhound
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Днес е почивен ден за Англия и ще видим как да го оползотворим.
Пожелавам ви спорен и усмихнат ден  Heart Eyes

# 147
  • София
Добро утро и от мен, момичета!

Калинче
, чудесни снимки! Благодаря за кафенцето и тортичката... Hug

Миленчето след вчерашното шествие - за първи път сложи токчета и на тези павети.... крачета й имат по 4-5 мазоли - надути мехурчета. Как да ги лекувам ... не знам...

# 148
Лус  за Миленка Hug много е неприятно с пришките - аз съм с голям размер крака и често ми се е налагало да нося тесни обувки, та за пришките  #Cussing out
Скрит текст:
аз лекичко си ги пукам с игличка близо до единия край и внимателно избутвам течноста, докато кожата си залепне и след това ходя само с памучни чорапи и маратонки докато отминат. Важно е да не се инфектират - за това не одобрявам когато някой изрязва кожата на пришката - отдолу тъканта е много нежна и раздразнена. Докато отминат, вечер да си прави баня със соли на краката - успокояват и дезинфектират. Ползвам и р-р на Дитол, който е за къпане.

# 149
  • София
Лус  за Миленка Hug много е неприятно с пришките - аз съм с голям размер крака и често ми се е налагало да нося тесни обувки, та за пришките  #Cussing out
Скрит текст:
аз лекичко си ги пукам с игличка близо до единия край и внимателно избутвам течноста, докато кожата си залепне и след това ходя само с памучни чорапи и маратонки докато отминат. Важно е да не се инфектират - за това не одобрявам когато някой изрязва кожата на пришката - отдолу тъканта е много нежна и раздразнена. Докато отминат, вечер да си прави баня със соли на краката - успокояват и дезинфектират. Ползвам и р-р на Дитол, който е за къпане.

newsm20

Общи условия

Активация на акаунт