Домакини 50/ Юбилейна

• 52 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.
Честит празник на всички   bouquet
Лейдибърд, ще свикнете с новия тел., няма как  Peace Аз от много години съм със смартфон и не бих го заменила с нищо, много ми е удобен, полезен и така нататък.
Тити, как е Емо? Дано не го боли гърлото  Hug
Мушкат,  Hug Ще ходите ли на "Чайка" тази година? Знаеш ли кога откриват сезона? Нещо взе да ни стяга шапката с мм, ама май е рано още за нашия къмпинг... newsm78
Ма ко, ти къде си?
Ние отиваме до една градина за череши, само дето не знаем дали има  hahaha Обикновено по това време вече изкарват и продават, да видим. АКо няма, поне разходка ще си направи.
Хубав ден на вас  Hug

# 121
  • София
Добро утро, момичета.

Дамчо, ти както винаги първа Peace

Калинче, честит нов телефон, ще свикнете, щом аз успях.... не знам всичките му функции, но и ММ, който каза не на тъчскрина.... сега без него никъде.

Тити, как е Емо?

Вио, дано да намерите черешите Peace

Честит празник!!!

# 122
Добър ден и Честит празник !!!
Калинка,свиква се с новия телефон бързо.Щом аз успях и сега не мога без него,вярно неудобен е,но полезен.Ще издам ,че изрязаната карта пак става на стария телефон. Wink
Понеже ми се наложи аз да режа картата на щерката ,че е от първите и после ми се наложи за матурата пак да я връщам в стария се получи.
Тити дано Емо се оправи бързо.
Марче май си ни сърдита,но защо. newsm78
Снощи гледахме първите абитуриенти по червения килим,довечера следващите и в понеделник е нашия ред,та мм ми и чисти колата до сега. hahaha
Остава утре прическа,грим и маникюр и готови сме.Вчера ми беше страшно топло.
Ето на който му се гледат снимки от снощи
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1039546959406112.10737 … 524913&type=1

# 123
Честит празник момичета !
  bouquet  bouquet  bouquet  dam4o ,ста- ди    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за вас са момичета Simple Smile
Този ден ми е колкото празничен , толкова и тъжен.... Бяхме на манифестация , направо луднахе, блокчето на градина на единия край на улицата , това на училището на другия , докато открием къде да оставим баткото... голямо лутане, след това пак при градинското че едната госпожа не беше дошла .Два часа докато минат и учениците ни , и едва преди малко се прибрахме.
pisenxeto прекрасни деца , ама те вярно по червен килим минават Simple Smile Успех им пожелавам напред в живота !

# 124
Стади, Джейми - специални поздрави и от мен  bouquet.
Бяхме надолу, върнахме се, малко ми е тъжно - нямам вече ученик, когото да изпращам или да гледам как манифестира. Във Варна с вълнение съм гледала винаги как минават различните училища, но тук не ми е интересно, някак не ми е същото...Иначе детето ще купонясва в Кардиф и ще отбележат подобаващо деня - студенти са, празнуват.
Писе, попътен вятър на децата, но чакам вашите снимки,
Скрит текст:
честно казано показаните абитуриенти ми харесаха защото са млади, ентусиазирани, хубави, но откъм тоалети съм разочарована - кичозно и претруфено ми дойде. 
Да се похваля - ММ ми купи страхотни еспадрило-кецки - шаренки, чудни, на разпродажба - докато се спускахме по "Витоша" ме "извикаха" от витрината и - любов от пръв поглед Heart Eyes

# 125
Уж е добре продължаваме да се лекуваме. Днес как ли не го въртях да го иЗведа. Не щял да си остане вкъщи. Остана с чичо си ,аз излизах сама .
Днес мъжете ще готвят. Аз съм пас.

# 126
  • София
Добър вечер, момичета.

Тити, мъжете добре се справят с готвенето.

Дамчо, честити са ти еспадрилките Peace

Писе, чудесни са снимките. На добър час на децата.

Джейми, не тъжи Hug

Много хора не пишат, много ми липсват някои.... много и не разбирам защо newsm78

Нашата нова домакиня Фло също не пише... Нищо, че е нова, тя се включи в нашата инициатива, затова сме се видяли, да ми предаде лично. Много ми хареса момичето. Тя тук не сподели, може би не ни чувства толкова близки, но тя има голямо нещастие...

Аз днес цял вечер на балкона. По-добре ми е кръста...

# 127
  • при късмета
Привет!
Писе, ще чакаме и вашите снимки. Аз за пореден път ще кажа, че във вашия град много хубави празници организират. Асенова крепост още не съм виждала и започвам да правя планове кога и до там ще се завлека
Калинче и аз не обичам да сменям техника, но като няма къде да ходиш, свиква се. Дойде почивка и за теб накрая
Дами, браво за изпитите на детето. Хубав купон да си спретнат сега
Тити има и такива периоди, шефа миналата година едва го изкарвах от къщи. До тук в залагането никой не позна, нови дати ще даваме. Аз казвам 29.05
Вио, ядохте ли череши?
Люска  Hug развам се, че ти е по-добре кръста
Надявам се, че повечето, които не пишат са по разходки, оправи се времето. Надявам се няма друга причина.
Аз, че съм си вкъщи, като е по-хубаво времето по-малко се задържам вътре.

Честит празник на всички   bouquet

Аз както нямаше да ходя на село, се хукнахме в последния момент. Трябваше да свършим нещо. Шефа обаче е повече от доволен. Пълнихме един басейн и той беше единствения цопнал се. Видя и погали новоизлюпени пиленца и малки зайчета. Направо са сюрреалистични, едни такива дребни, пухкави и сладички, като от картинка.
А какъв порой ни валя на връщане   ooooh! Фло, не знам дали там сте изчакали да мине дъжда, че тук започна вече, но много по-малко
Целувки на всички неспоменати, ставам да подреждам багаж

# 128
Луссссс, веднага ти изяждам чУрешите и яДОВките. Тук ягоди има целогодишно, но не са така вкусни като нашите, а череши тц. Само януари и то внос от Чили и на такава цена, че не се пипат. А самоварът, ах самоварът... Аз и без това съм на тема чай, но си купувам на пакетчета.  Sad А как ми се пие чай от липа, смятам да си взема от БГ. Някой има ли идея откъде мога да си купя изсушена липа, не искам чай от пакетчета?! newsm78

Днес съм с много неприятно главоболие, не знам дали и като такова да го определя. Боли ме зад очите и скулите, ох аман. И съвсем го закършвам със сроковете.. ooooh!

Лус, имам една молба към теб. Харесала съм една дама, мисля, че е украйнка, прави разкошни албуми. Тя прави и продава и заготовки за албуми, нещо, което много би ме улеснило, защото тук е много трудно с намирането на материали. Та все още го мисля, но ако реша, дали би ми помогнала с кореспонденцията на руски/украйнски. Обмислям да си поръчам няколко заготовки и да си платя за доставката до БГ. После ще ги взема за насам.  Hug

Хоризонтирам се пак на дивана. Явно днес никаква няма да я свърша....

# 129
  • София
Смърфи, нямаш никакъв проблем, аз редовно помагам в превеждането. Приятно ми е.

Извадих самоварчето - харесвам го. Цял ден седя там - чета книги, пия, хапвам.

Ма ко, и аз искам в такова село да заведа децата, особено Петьо - иска да види жУотните отблизо....

# 130
  • Бургас
Здравейте!
Бях на абитурентка,направо съм парцал.Криста орева и опищя ресторанта,че нямаше други деца да играе и си тръгнахме с Ванко.ММ беше шИфьор и караше девойката,която е моя кръщелница.
Дамчо,аз също си спомних как изпращахме големия,но след 3 години съм пак на пангара. Mr. Green
Не съм ви чела,че много ми спи.
Голяма лудница е това да си на бал!

# 131
  • София
Мили момичета, много голяма беда ме сполетя. Не исках да ви натоварвам, да ви натъжавам в тези красиви майски дни. Макар и от непознати добрите, топлите, съчувствените думи помагат.
Почина братчето ми. Най-неочаквано. Готвехме се на 02.07 да празнуваме 60 годишен юбилей, щяхме да му подарим круиз по Средиземно море, а сега... ще му подарим пътуване към един друг свят, който казват е по-добър. Няма го само от няколко дни, а вече ми липсва...Много боли...Изплаках си болката.
Утре в 11.30 ще се разделя завинаги с моя прекрасен брат...

# 132
  • Бургас
Фло,приеми прегръдките ми и съболезнованията ми! Hug Hug Hug
Това е голяма болка! Cry
Много съжалявам за загубата ви!
Да почива в мир!

# 133
Ох, Фло... Cry  Няма думи, които да те успокоят! Да е светло на душата му! Много сили и грегръдки за теб... spoko

# 134
Много съжалявам, Фло. Моите съболезнования. Дано почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт