Домакини 50/ Юбилейна

• 52 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Смърфи, аз съм желаеща! С удоволствие ще се срещна!!! Блогът ти е невероятен, дори не си представях, че има такива кутии, картички! Респект Peace Hug

# 106
Смърфи, уникални неща си създала, браво! Имаш невероятен талант  Hug
И аз съм "за" среща. Ако се организира нещо в който и да е край на БГ- то, ще направя всичко възможно да дойда да се видим  Peace

# 107

Добро утро! Ако не ви изчета сега после не остава време. Нищо, че е събота, аз пак имам служебна работа, а и ученик чакам. Смърфи, нямам думи и за картичките, и за блога като оформяне - ти ли го прави? Това също си е голямо умение. Луси, как си? Вио, добре си решила - идете до Варна, има добри специалисти.

# 108
  • Fort Worth, TX
Привет.Извенете ме , но бачкам като за световно.Един месец сум всеки ден .Смърфчя, на линия съм.Само дай парола.Минимум по три бири ще опукаме и ще обсъдим срещите ни зад океана в бъдеще време:-) Целувки на всички:-)

# 109
  • София
Здравейте девойки!

Дамчо, благодаря за кафенцето и кроасанче с шоколад ммммм.

Креми, извинена си Hug

# 110
Здравейте! Аз пристигам с едно следобедно чайче

Вече сме във ваканция, големите ангажименти приключиха, но форума ми дава "грешка 500"  #2gunfire
Смърфи страхотен блог си оформила, а нещата показани там са изключителни   bouquet Разгледах го на бързо, но ще го прочета целия и от сега ме сърбят пръстите да изразя възхищението си и там с коментар  Blush
Тити когато моя кратун го боли гърло му купувам от смучещите "бонбони" и пие детски витамини.
Лус гърба от старата травма ли те боли, или си направила възпаление сега?
Хортензия ще чакам да покажеш твоите цветя от плат - заинтригува ме!
Креми  Heart Eyes
Вио не се сърди на детето - то и ние като се изкривим и не сме за търпене, ама децата ни дразнят... Joy
Дами браво на твоето момче!
Писе да е здрава майка ти   bouquet
Ма ко Peace
За днес приключих с ходене на футбол и разходки и сега ще слагам едни свински крачета да се сварят за вечеря на мм, а аз и детето сме на риба.
Дано повече сайта не ми прави проблеми - ще съм на линия за питието!

# 111
Здрасти и от мен!
Мотаем се цял ден ИЗ нас. Емо е крив и само реве като бебе. Давах му клеева тинктура, сироп от ряпа и смучещи да видим . На моменти го боли , на моменти казва , че е добре.

# 112
Титка, дано не е нищо сериозно. Ако ти позволи, прави му компреси с извара и инхалации със сода бикарбонат, много добре действат. Аз дори си обтривам гърлото директно със сода, но е меко казано ужасно...брррррр. Но пък на мен ми помага. Другото, което много помага, е Тантум Верде спрей. Мен ако питаш комбинирай всичко, за което се сетиш и дано не се раболее бъдещия батко  Praynig

# 113
Наздраве на компанията

Тити много е вероятно детето да си има фантазии за това, което ще се случи и да търси внимание...предполагам си проверила дали гърлото му е зачервено и дали има Т.

# 114
Лейди не се преструва.Имаше температура онзи ден.
Просто сутрин го боли повече.Има някакъв гаден вирус.
А за бебето той е по-въодушевен.Чака го с нетърпение.
Вио със сода майка ме открива от малка .Обаче аз не мога.
За сега взех мерки надявам се да мине.

# 115
Здрасти! Аз пак съм уморена и ми се спиии... Тая сутрн се събудих в пет и половина и повече не заспах. Тичаме с баРелината по участия, свят ми се завива. Малката я мъкнем по доктори, че има проблем със захапката, но още не са уточнени нещата. Много ми е притеснено, но има между нас невероята дама, която взе проблема ни присърце и много ми помага. Фло,  изклюкарвам те колко си готина Hug. Благодаря от сърце! Ще ти пиша утре.
Тите, да оздравявате! Люска и ти! Смърфи има златни ръце! Свиркайте за среща с Креми!
Лейди, на снимките балерините бяха с такива цветя, ако си обърнала внимание. Вземи си направи един фейсбук профил, та да се виждаме  bouquet. ТМ помири ли се с новите технологии?
Вио,  Hug
И да попитам нахално - Марчелотка къде е? Да не се сърдиш, дружке, нещо? Heart Eyes
Дами, мина ли зора?

# 116
Тити щом Т е била преди няколко дни - ще му мине на юнака  Hug Не знам как е при вас времето, но тук е много променливо - в рамките на деня се сменят няколко сезона  Joy и моя кратун е все на вън по къс ръкав - та носа му протече  Joy
Хортензия и аз съм скаран с новите технологии, та ще пропусна фейсбука  Joy пък и вероятно сама ще трябва да си пиша там  hahaha С новия телефон сме пълен цирк - правят се едни артистични движения по екрана...куп псувни...съответно с този телефон не може да се работи с една ръка, а с другата да си вършиш нещо друго...току гледа жално към стария тел, обаче вече картата е сменена с малка и не може да се върне там  Joy честно, ама и за  мен си е голяма простотия да ти звъни телефона и ти да зарязваш всичко, защото няма как да го хванеш с една ръка и да си натиснеш слушалката за разговор...на всичкото отгоре е и голям...аз съм си свикнала на моя малък тел, мога да си оперирам с една ръка и да си го слагам в който джоб искам, без да се вижда, че там има тел...иначе тези големи кютюци ме върнаха в ерата на мобифоните  Joy а бяхме млади...пък сега с този тел. сме нещо такова

# 117
 Joy то си е гадничко като свикнеш на един телефон да го сменяш с друг.
Аз по-тая причина таблета и телефона са ми една марка,че мразя нови менюта.

# 118
# 119

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!
За мен това е най-тържествения български празник! В наше село днес има манифестация и голям концерт.

Общи условия

Активация на акаунт