Домакини 50/ Юбилейна

• 52 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Ако знаете с какви хубави намерения се събудих днес - да изчистя, да подредя, да оправя гардеробите, да.....още сума ти такива неща. Взех обаче че записах час за фризьор на Ванко и чистенето пак ми се размина  hahaha Какво да се прави - съдба. И утре е ден, работата ще ме почака малко, няма къде да отиде  Joy
Честит празник на всички празнуващи!
Люс, да, почти на 100 % сме "за" операция"  Peace
Контес, браво на вас, много бързо напредвате. Къщата ще стане чудна  Hug
Джей, страхотни картички, браво!
Хубав ден от нас, до после  Hug

# 91
  • Бургас
Събудих ке и аз! Hug

Лейди,твоят мъж е като мен.Аз с една развалина говорих докато не се резпедна.Особено откъм техника трудно променям навиците си.Сега ще трябва да се уча в новата къща на нови копчета. Mr. Green

Джей,прекрасни картички!Браво!

Луси, hahaha
Ти какво искаш от животинката?Куче е това,не роза! Grinning

Смърфи,какви проекти,че съм изтървала?Ти какво направи с блога за пътешествия?

Вио,всичко ще мине на шест!Важното,че си взела решение!Ванко е герой като мама,ще му мине бързо!

Дамчо,после ще проверяваш ли работи а ученици?Пиши бисерите тук,че да се посмеем. Laughing

Контесче,малИИИ,колко ми е познато! Hug
Ние сме на финала,но пак има много работа още.Страхотно ти се получава!

Аз да се похваля,стискайте палци,очертава се една почивка в любима за мен дестинация.Може на края на юни на отидем във Финландия.Била съм там две години подред,то няма такава чистота и красота.Ще ходим на същото място,на брега на езеро в планината.Дано не и пресече котка път,че вече ме е страх да се зарадвам. Praynig

Много прегръдки на всички,които не съм споменала! Hug Hug Hug
Освен Марчето ми се губят Полито,Елинор и Морена.Къде изчезнаха тези жени? newsm78

Хубав ден!  bouquet

# 92
  • София
Привет момичета Hug
Честито на Елените и Константиновците! Да са живи и здрави, да имат късмет и много успехи! И без пари да не остават, та да им е пълно щастието Simple Smile

МА КО, все да те похваля за красивите ти карамфили, ама бабешка ми работа... Аз на терасата съм сложила семенца от калдъръмчета, ама за сега никакви ги няма.

ВИО, не се кОси. Работата не е заек, че да избяга. Ако е много спешна, друг ще я свърши, ако ли те чака теб, значи не е спешна. Важното е, че си взела решение. Запомни от мен: Господ отчита добрите намерения Simple Smile

КОНТЕСА, не те познавам, но явно сте хора с голям размах. Ще ни "разходиш" из тези красоти, след като прережете лентата. Simple Smile

ЛУСС, ще ти правя компания за испанското вино. Харесвам го. Напомня ми за круиза по Средиземно море, преди няколко години, който започна от и свърши в Барселона... Средиземноморска приказка...

ЛЕЙДИ, то туй мойто фото, само дето още не съм научила цигарите, ама знам ли. Никога не казвам НИКОГА Joy Може пък и да се науча...

ДАМ4О, дръж се! Последний напън вече е настал... А после ваканция!

ДЖЕЙМИ, интересно, творческо хоби имаш. Само по поръчка ли изработваш тези красоти?

СМЪРФИЕТКА, давай газ. Още малко остава. После ще разказваш и показваш Simple Smile

Мацки, какво ли прави ТИТИ, как ли е момчето на СЛАВЕТО, до къде го докара ПИСЕНЦЕТО, а къде ли зачезна МАРЧЕВА? Алоууу, Домоуправителката, къде се покри? Отнемаш от есенцията на темата.

Хубав, лек, спорен ден. Simple Smile

# 93
  • София
Офф, не знам как съм се надупила, ама ме хвана кръста... болката е ужасна... Отивам да мисля с какво да намажа... Cry

# 94
  • при късмета
Привет, прекрасни!
Контеска, прекрасно става с ремонта
Дами, още малко сили. После ще си починеш хубаво
Вио, намерила си точното решение  Laughing
Люска, как си? Ако не е помогнало това с което си се намазала го смени с противоположното. Т.е. ако си се мазала със загряващо, сега обратното. Моя ортопед последния път, като ми блокира ръката ми даде PERSKINDOL Актив гел. Ново е за мен но е бързодействащо и много ефикасно. Схващането обаче беше мускулно, но на нерв. Странното в него е, че има едновременно загряващо и охлаждащо действие. Не знам как са го измисли, но и в листовката го пише, а и странно се усещат наистина две противоположни усещания едновременно.
Славе, стискам палци да ходите на почивка
Фло, не знам дали и за 24ти ще ходя. Ако ходиш и не ти е проблем ще разучиш ли достъпно ли е покрай многото дъждове на извора на железната вода? Тия хайвани моите контакти там, били млади за нея и не се качвали  hahaha На центъра чешмата знам, че тече, но искам да си взема кал. А ако ругнем накъде нанагор и утънемо, нема кой да ни извлече, тамока че се побиемо  Laughing (с теб ще си говорим кодирано  Joy)
Калдаръмите ще тръгнат, те изобщо не са капризни. По-скоро няма отърване от тях. Като тръгнат трябва да ги чистиш и да оставиш само едно, две да станат коренчета. Така много бързо се развиват и като е само става много кичесто и клонесто
Тити, ти къде си? По-честичко се обаждай сега, да не те мислим или да не изтървем събитието. За утре съм дала прогноза, ама може и да съм закъсняла, като гледам как зачезна

На всички неспоменати гушки и цунки, ставам да обезвредя бомбата дето пуснах у нас. Извадих целия гардероб, сменям летни и зимни дрехи, махам, слагам изобщо винаги на средата на това занимание се питам що се хванах  Hug

# 95
Здравейте тук съм! Гледам уж често да се отчитам да не ме мислите.
Инато магаре е това бебе Simple Smile чака си термина и не му дреме.Сутрин ходя на разходка ако е хубаво времето. На обяд спя час , че да съм адекватна Емо като си дойде и така.Нищо интересно. За вечеря мисля да направя пилешко с картофено пюре и гъби и да го запека с кашкавал. Емо нещо ме ядосва с това ядене. Каквото и да наготвя яде 5 хапки и казва не съм гладен.

# 96
  • при късмета
Голям съм заплес  ooooh!

Честито на всички именници, да си носят със здраве името. Днес има двоен празник, както е писала Калинка, засичат се Спасов ден и Св. Св. Константин и Елена

Тити, хубаво, че писа. Не е инато бебето, знае си то

# 97
Привет момичета,хайде да почерпя за именничката ми-моята майка днес празнува ,то отскочихме до село.

Мина едната матура,утре другата и ще чакаме 9 юни да излязат резултатите.
Днес ми е ден за разправии с институции,дано се оправя. ooooh!
Тук днес е жега,а китките клюмнали и  мм полива,а уж жълт код даваха за вчера-е да ама не е капнало.
Тити,ще го гушкаш скоро бебо,спокойно,а Емо явно усеща напрежението и иска повече внимание.
Контеска-браво на вас,въпреки  че не видях снимките.
Славе-ще чакаме снимки после от почивката.
Фло-давай малко почивка.
Люси  май си се преуморила,а Миленка да се оправя вече.
Дамчо,хайде не остана още малко.
Марчееееее-хайде яви се ,че на теб ще има червена точка в книгата.
Оставям ви за тази вечер,два дни следобяд спя и ми идва добре,ама вечер  не мога -тъкмо задремя и котките по двора се карат и тропат и съня ми заминава ,та гледам да си наваксам.

# 98
Писе, успех на детето и утре! Лус, пробвай на Мушкатова мазилото - то беше точно за кръст. Мако, това с гардероба е супер познато, а шифъра ви го разкодирах - нищо, че не съм от Запад, а от Изток Grinning Тити, не е инат детето, а дисциплинирано и организирано, следва плана, така де.
Славе, страхотна дестинация - дано да стане. Контеса, нямам думи - суупер ще стане къщата.  Да се похваля с детето - има вече 3 изпита зад гърба, доволен е. Остават още толкова.
За всички Hug

# 99
Кажете нещо за болки в гърлото. Емо се оплаква , че го боли. Хванах се за главата. Само да се разболее ми липсва сега.

# 100
Здрасти! Не се спирам на едно място напоследък. Днес сутринта правих цветя от плат, така съм се зарибила, че не ми се оставят. Мисля ви, ама да мине утре и ще дам отчет. ЦелуФки Heart Eyes

# 101
  • при късмета
Добро утро!

# 102
  • София
Здравейте, момичета!

Благодаря за кафенцето!

Изпратих ММ да ми купи съставките за мазилото, не мога да се движа - боли страшно, моите мазила дори не облегчават болката. Пия обезболяващи и лежа. Станах да хапна, да поговоря с майка ми и да видя какво става - и пак в леглото.... Добре, че децата имат 4 дена почивка.

# 103
Привет  Hug
Люс, да оздравяваш! На лекар ходи ли?
Аз приспах дребните и минавам да ви нагледам. Нищо интересно при нас. Гледаме се тримата (аз, Ванко и Дея) по цял ден, излизаме по разходки и си мечтаем вече за моренцето. Ванко днес по едно време ми скъса нервичките, не знам защо прави така това дете. КАто се изкриви, и няма оправяне. Дано да е от възрастта. Добре поне, че не го прави много често...Но се очертава интересен характер де, а според баща му - досущ като моя  Whistling Следващата седмица също няма да го пускам на детска градина, че имало варицела. Тъкмо се е закрепил малко, да не вземе да лепне сега и шарка, че само това ни трябва. За третата сливица решихме да отскочим до Варна за още едно мнение и ако пак кажат да я махаме, направо там ще я махнем.
Ами....рапорт даден. Айде идвайте на отчет и вие  Heart Eyes

# 104
Щом си рекла, Вио, да дам и аз отчет. Лежа, а имам много работа. Пак ме скова коремът с всичките му екстри... Хубавото е, че след три дни ще мине. Хапчетата, които пия, уж трябва да окажат положително влияние върху цикъла, ще я видим тази работа де.  Thinking Този месец си е по старому. Започнах и да отслабвам и съм много хепи. Party
Иначе проетките напредват, и те бавно и славно, дано ми стигне времето.
Показах ли ви блога за картичките: http://dannyscrafteria.blogspot.com/
Имам да слагам още неща, ама нямам време да ги снимам. Разчитам на мм утре да удари една фотосесия, аз докато си работя върху картичката му за РД.  Wink
Славче, блогът за пътуванията е още само на план. Голям зор е такъв блог, та се чудя дали да го подхващам изобщо.
Остана още малко, живот и здраве, на 20 юни трябва да си кацна в София. Малко там, после Бс, после пак София, Пловдив и така два месеца. Ако има желаещи за среща, да свиркат, докато е време да се организираме.  Heart Eyes
Отивам да се дрогирам с поредния спазмалгон.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт