Добър вечер!

за матурата на щерката ти! Страхотни неща харесахте 

Надявам се, че всичко й е на ред, то не може да е другото, тя е много силна жена.
учиха малкия да кара трактор - прибрахме се изморени, мръсни и много щастливи! В неделя направихме една разхотка да източното крайбрежие - до Уитби - та се надишах на морски въздух и се наслушах на грачене на гларуси
Има страхотен музей - изложени са много фосили, вкл. и на динозаври, както и Hand of Glory - за първи път виждам човешка мумия. Тук е и къщата-музей на Капитан Кук, има и негов паметник, както и невероятна арка от ребра на кит - та пипнах и тези ребра - няма с какво да се сравни усещането - много са "кадифени"...
Сигурно ще питат "това прабабата ли е?"
Хортензия щом му се играе на кучо, значи е добре! Писенце хубави вълнения имаш
Мако страхотни карамфили 
че хуквам да разхождам кучо до училището - другата седмица сме ваканция!
Успешно да ви минава инспекцията утре и пак да си редовна. много красиво място сте посетили

Сигурна съм, че ще представи чудесно сладураната!
Успешно да ви минава инспекцията утре 

и даже времето не ми пречи 
това е част от романтиката да имаш куче! Като човек, който винаги е имал куче - и то все големи - не ти препоръчвам да си вземаш каквото и да е куче докато живееш в апартамент!!! Според моите разбирания куче в апартамент е тормоз и за него и за хората... който каквото и да ти говори - от мен да знаеш - има ли куче в апартамент - мирише специфично, колкото и да се чисти... косми има, дори и кучето да е късокосместо, а пръдните са просто бонус
Нашето куче не е постоянно в градината, но в къщата ходи само на първия етаж, спалните са на втория. Така се ограничават неприятните бонуси, но в апартамент няма как да се избегне.
налага се да придобие съвременен телефон и той не може да понесе, че някой го заставя да си промени навиците
като най го боли, че на мен не ми се налага
та зачервен, демонстративно отиде да спи, а аз си налях с кеф чаша вино с мнооого миризливо сирене

Имаш прекрасен начин за почивка