Домакини 50/ Юбилейна

• 53 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
МОНИ, татко ти има и моята подкрепа fingerscrossed, Flowers Four Leaf Clover

# 436
Мони, и от мен имаш много силно стиснати палци!  Praynig Ако приемаш съвети, провери става ли и ако става, вземай баща ти по-скоро при теб, немските лекари да го подхванат. Особено, ако наблизо имаш университетска болница.  Peace

Днес съм се сковала от менст.болки... Уж тези хапчета щяха да помогат и за това, ама болките пак са налице. Иначе поне се отървавам от ужаса 12 часов полет с болки. Играх го този мач един път, не искам и да се сещам. Утре съм при докторицата, да ме види контролно. Резултатите от изследванията са ок, само един показател е леко повишен. Ще я видим какво ще каже.  Wink

Тук си е доста хладно. Не знам какво му става на този климат, ама вместо да спира дъждовния сезон, той става мразовит. Е, не е като в БГ, ама къщата изстина и сега си пускам от време на време каминката. Ама както му казва Марчето: разхождам се по финтифлюжки вкъщи.  Party

Момичета от София - заеха ми се почти дните, та ако искате да се видим, все още съм свободна на 24-ти юни? Пишете да видим как да се организираме, иначе телефонът си ми е същият. Само да не се спомина от шубе по време на полета, нали съм си бъзла.  Laughing

# 437
Мони стискаме палци !

# 438
Мони  Praynig за баща ти .
Смърфиетка добре са запълнени дните за София , ами в Бургас как си ?
При мен лудницата е пълна , с момчетата сме по цял ден сами а утре се очертава и 24 часово дежурство , друго е да има тати за няколко часа , ама все пак някой трябва да работи.Толкова ми е трудно вече да им измислям занимания , искам колкото се може по малко време да прекарват пред компютър и телевизор, а тези дни го дават лошо времето и не мога да ги водя в Морската , защото само там деня минава без проблеми.

# 439
Мони,палчета и от мен!Пиши,ако имаш нужда от нещо и изобщо при развитие.
Лус,на теб човек не може да се сърди  Hug

# 440
  • Germany
Благодаря ви момичета! Ще пиша щом имам яснота.

# 441
Добро утро. Мони, чакаме добри новини  Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 10:04 от vio

# 442
  • София
Добро утро, момичета!

Мони, стиснати палци и късмет на таткото ти.

Смърфи
, аз съм готова за 24 юни - само казвай къде. Ако е сутрин, ще дойда с Петьо, ако е след обед, ще дойда сама.

# 443
  • гр.Варна
Лус-не се сърдя естествено.  bouquetДругия път и аз ще съм в кюпа да си знаете ,хей. Hug
Мони стискам палци всичко да е наред и тревогите да са напразни. Praynig
Смърфи ако се организира нещо за среща в Бургас аз съм насреща.Ей го де е .Паля колата и идвам.Аз чакам Дамчо и Тити да се върнат във Варна и най-после да се видим на живо.Искам да се видя очи в очи и с другите девойки от страната ама на,все не се получава.

# 444
Само да кажа "здрасти", с двата крака съм затънала в работа, че и по-нагоре отива, само бумащина...Наглеждам ви, стискам палци на всички, които имат нужда.

# 445
Джейми, в Бургас съм свободна близо месец и половина. Wink Като се докопам до Бс, ще пиша. Ще се обадя и на Славчето. То главата й гори с ремонта, ама се надявам да намери време. Плами ще ти кажем и на теб. Аз може и да имам идване до Варна, ама още не е сигурно.

Лус - готово. На 24-ти преди обяд, тъкмо ще го видя Петьо на живо.  Peace Не знам къде обаче... Хич не съм наясно вече къде и какво има. Вие кажете, за мен е без значение.

# 446
Плами, след 15 юли се прибирам - ще се видим обезателно! Тити и Калинка нали и те ще се връщат?

# 447
  • Бургас
Тук съм,мацки! Hug
Чета и отговарям наум и си мисля,че ме чувате. Joy
Смърфи,наистина има доста работа покрай новото жилище.Сега ще поспрем,колкото и да не ни се иска,че общината затвори за коли пътя към блока ни и не можем да носим нищо и да строим.
Аз ще летя на 24,но се прибирам на 4 юли.Послесъм на линия.
Мони,палчета и от мен за татко ти!
Марче,завидях за спокойното плажче.Тук не стъпвам изобщо и съм бяла като сирене,ама как да ида в тая кочина?После кой с повръщане,кой с разстройство?!
Ние в Гърция ще ходим чак през септември.Нямам търпение!Също като теб обожавам плажовете и храната им.Нашата лодка е с гръцка регистрация и ако видиш лодка "Славка",да и помахаш на адашката! Heart Eyes
Отивам да се къпя,че се боядисвах преди малко.Да скрием белите коси и да се маскираме на финландки. Laughing

# 448
  • Germany
Намерихме лекар, в петък на обяд е на преглед. Моля се, да е нещо поправимо и личната да бърка с предположенията си  Praynig

# 449
Moni -  Praynig Praynig Praynig

Славче - аз след 7-ми юли съм на линия! Така, че ще се уговорим тогава.  Peace Приятно прекарване и много поздрави на дядо Коледа! Нали натам отивате? Wink

Стискайте палци, отивам при доФторката, да видим какво ще отсъди! Praynig После ще пиша.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт