Дамчо, страхотна картинка

Тити, много е неприятно това с количката. Вижте дали няма вариант на шасито да се монтира кошче за кола и така да карате до 6 - ия месец
В смисъл - много производители правят така - летен кош плюс кошче за кола, викат му 2 в 1. Пък и сигурно ще ти излезе по - на сметка да купиш смао кошче за кола, отколкото да купуваш нова количка 
Ма ко, действа лечението - на антибиотик са и двамата и видимо са по - добре. Ще видим утре на контролния при УНГ какво е положението

Люс, не искам друго мнение, честно ти казвам. Изтормозиха се децата от обикаляне по лекари и изследвания, стига им толкова. Лекарят, при който сега водим Ванко е най - добрият в града и ако се стигне до махане на третата сливица, сигурно ще му се доверя на него. Говорим за махане само на третата сливица, другите сигурно няма да ги пипаме
, но съм удовлетворена. Два дни на въздух, слънце и много работа. Всичкото това гарнирано с цър-пър и студена биричка. Мммм...
. Журито обаче призна, че лилавото стои по-добре на фона на стената. Тази година ще сме декорирани в лилА
За проблемите с наемателя не ми се говори... Щял уж да си плати всичко, но нещо не ми се вярва... Ще пием една студена вода, май. Дано само татко да не разбере, че ще се чувства много виновен. Да го продадем този апартамент и да не се занимавам повече с проблеми, че ми писна!