Домакини 50/ Юбилейна

• 52 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро, мацки.
Кафе?  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010
Заминаваме за село. Дядо, баба и две внучета. Отивам да си почивам  hahaha Joy Joy Joy
Мими, имаме еднакви " физиономии "  Simple Smile
Хубав ден и да си почивате ( ако може) Wink

# 586
  • София
А пък ние вероятно ще идем да си приберем детето. От вчера я боли корема, предполагам от притеснение, стаята им е мръсна, и трите деца се гнусят да влязат в тоалетната, водата им за къпане е хладка към студена , пускат ги на поляната да играят без да имат нито топки, нито федербал , нито нещо друго...И така.

# 587
Добър ден от мен   bouquet
Ако някой ви каже, че в Англия не можеш да получиш топлинен удар - не му вярвайте Twisted EvilТри дни температурите бяха по 32гр, още след първия ден се скопосах със всички екстри на претоплянето +херпес и втрисане.....снощи накрая заваля и сега вече се живее - вече сме си на обичайните 18гр  Joy Сутрин даже и китаеца е вече по къс ръкав  Joy
Вале какво стана с Мими - прибрахте ли я? Много е лошо това, че в рекламата обясняват едно, а на практика  #2gunfire
Лус за централите си напълно права  Peace Дано скоро прегърнеш мама  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Sunflower
Всичко прочетох момичета и се радвам и тъжа заедно с вас, но нямам много свободно време да чета и пиша редовно - ремонта върви с пълна сила, тревата в градината расте, детето има последни 2 седмици на училище и те са изпълнени с различни мероприятия на които и аз трябва да присъствам - дори след малко ставаме да ходим на благотворителна разпродажба, организирана от училището...дълги разговори по скайпа, че и в бг трябва ремонти да се организират - стана голяма лудница преди тръгването, а и времето ни разказа играта - мм е с алергия към полени и в момента е супер зле - очите сълзят, щипят и са зачервени, а носа....не е за разказване. По план тръгваме след 2 седмици - веднага след свършването на училището на малкия /дано не ни мине котка път/ и се надяваме да не помъкнем с нас горещините от тук за бг, а като се топнем в моренцето - всички болежки да ни минат!
Иначе си ви мисля и ви пожелавам спокойни и добри дни   bouquet

# 588
  • Великобритания
Добро утро , или добър ден , на кой както му харесва .. аз изобщо не можах да спя , май на Ния ще й излиза първото зъбче и пада голям рев през ноща .. и после тя като аз заспи , аз се пуля като идиот в таблета или телефона  Sad
Flo вече сме различни Simple Smile
и едно кафенце от мен

# 589
  • София
Здравейте, момичета!

Мимито, благодаря за кафенцето!

Калинче, давай нещо противоалергично, няма как ТМ да се размине без тях. Поскоро да свършите ремонта!

Валенцето, много е неприятно това с лагера... Sad Особено тази мърсотия, нека Мими да снима всички гадории и да напише в вестника или другаде - ще помислим после къде. "Прекрасно прекарване в лагера", Да има снимков материал...

Фло, приятно изкарване на село в чудесна кампания.

# 590
  • София
Не ходихме. Изчистили са им банята и тоалетната, водата вече е топла, детето се поуспокои. Ходили са днес на преход в планината, харесало и е.Малко ме тревожи коремчето, дето я боли горе високо, но мисля, че е от притеснение. Не е силна болка, стегнато и било....ще видим.

# 591
Прибрахме се от хойкането - вече не е така топло, но е страшно тежко - надвиснали са едни тъмни облаци...Като бях по-млада ни време ми влияеше, ни магнитни бури  hahaha ама дет се вика всичко е до време  hahaha
Вале дано се оправят нещата и децата да си изкарат приятно  Hug
Мими кафенцето ти ми идва точно на място! Хубави вълнения ти предстоят, въпреки безсънните нощи   bouquet
Лус взема противоалергични, но те са с натрупване - то докато се усети ефекта и ще завали хубавия дъжд, дето ще отмие полена  Joy
Ако щете ми вярвайте, но досега никога не съм усещала аромата на розите тук  Joy Явно за да ухаят им трябва слънце...
Изпивам си кафето във вашата компания и пак ще излизам - днес ми е шантав ден от към ходене  Joy В 3ч. малкия е на фризьор и от там трябва да отида да напазарувам нещо и за ядене, че не става без да се яде  Joy
Изморих се...искам да е зима и да си мързелувам... hahaha

# 592
  • при късмета
Хо добър ден!
Първо Честит рожден ден на Смърфи, да ни е жива и здрава, все такива хубави виртуални разходки да ни прави и да ни показва хубави снимки, да е много щастлива и усмихната  Hug
Писе, не съм много сигурна, ама май и мъжа ти е рожденик! Да ти е жив и здрав
Вале, дано са оправили нещата и да се успокои детето. Много се ядосвам на някои бази, че като си мислят, че са деца трябва да оставят кочината от предишните. То верно, че на края на детски лагер стаите са в невъзможно състояние, ама трябва да е чисто за следващите.
Така де, тяхното удоволствие да си направят собствена кочинка къде отива  Laughing (шегичка)
Дано си по-спокойна вече  Hug
Ако щете ми вярвайте, но досега никога не съм усещала аромата на розите тук  Joy Явно за да ухаят им трябва слънце...
Да, слънце трябва за да миришат цветята. Изпарява маслата в цветовете и затова мирише. Изпускат масла и на облачно време, но трябва да прецъфтяват вече и да излиза маслото самО.
Да му минава на мъжа ти. Етърва ми е така и е много неприятно.
Мими, дано бързо излезе зъбчето на детето

Днес съм страшно работна  hahaha Сготвила съм, напазарувала, изчистила и то без шефска помощ, заряза ме днес. Аквариума също изчистих.
И с един майстор ходих по етажите да взима размери, че дограмата ще сменяме във входа. И с неплатили съседи обикалях да се свържа и чак сега сядам.
Почивка вече. Опвам краци  pletka

# 593
Е Ма ко ме изпревари .
Идвам да честитам на Смърфи -много щастие и късмет и с две ръце подкрепям казаното от Ма ко,много красиви снимки ни показваш!

Сега да почерпя за моя мъж,днес и той е рожденник и най-важното резултатите му вече са в нормата,което е най-хубавия възможен подарък за мен!!! Heart Eyes

Вале явно е от притеснение това с Мими,ще мине и утре ще е друга след разходката.
Мимито добре дошла в нашата компания!  bouquet
Фло приятна почивка .
Лус скоро мама да е при теб.
Калинка скоро да минава това при тмм,че е ад.Аз го изпитах миналата седмица,бях спряла алергичните и бях добре,е да ама като три дена ме боля главата и не минаваше и с тях след третото хапче мина опитах през ден да ги пия ама не стана та сега си ги вземам пак.
Оставям ви с малко снимки от моите цветя -като не показва Фло. Wink
https://www.facebook.com/pisenxeto/media_set?set=a.1020296638868 … 3&pnref=story
https://www.facebook.com/pisenxeto/media_set?set=a.1020307169903 … 947766&type=3

# 594
  • София
Нашата Смърфи е рожденничка днес! Да ни е жива и здрава и много успехи ти желая, Смърфи!  bouquet

# 595
Честито на Смърфи и Писето също! Привет и на Мими - добре дошла! Целувки и прегръдки за всички ви от Кардиф - моренце, гларуси, ДЕТЕНЦЕ - то почти като у дома:). Градът е красив - днес обикаляхме, чистих новата квартира естествено, сега релаксираме с ММ, а детето е на работа. Но от утре ще има повече време за нас. Луси, съквартирантът на детето е от Ямбол с мама от Украина. Стискам ти палци, между другото. Тити, след 15 се прибирам, ще организираме нещо, нали и с Плами се уговаряхме. Няма да ви изреждам - отново  Hug

# 596
Честит празник на Смърфи и половинката на Писето!желая ви много, много здраве, късмет и любов!
Добре дошла, Мими!
Мен ме е хванало безсънието отново. Използвам да правя цветя на спокойствие. Имам доста поръчки и времето не ми стига.
Лека нощ и сладки сънища!

# 597
  • Germany
Смърфи, честит рожден ден на патерица! Бъди здрава, щастлива и обичана!   bouquet
Писе, честит празник и на мъжът ти! Да е здрав и късметлия!
При нас днес няма слънце, но още е много горещо. Следобяд се очаква буря и се надявам да разхлади. Както каза вчера мъжът ми, явно остаряваме, защото направо ни разби тази жега... Аз обичам да е топло, но 38градуса и влага ми идва ту мъч.

# 598
# 599

Добро утро   bouquet
Смърфи много здраве, щастие и късмет  Heart Eyes
Писенце да ти е здрав половинът и да си те слушка   bouquet
От няколко дни най-накрая успях да се наспя  Joy Ремонта приключи и сега остава чистенето  Mr. Green
Усмихнат ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт