Домакини 50/ Юбилейна

• 52 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.Варна
Пиша ,пишаааааааааа.
 Flutter
Днес дремя цял ден.Да почерпя ,че все забравям. beer2 cheers синчето вече е шестокласник, а щерката вече официално е в 11 клас. Joy Вчера в 19:30 имаха среща с класната за да им даде бележниците и после ходиха на дискотека.И така до 3 сутринта.Ясно ви е ,че аз не мигнах почти докато не я чух да се прибира,за разлика от ММ който спа като заклан цяла нощ.Кви са тез мъже ....сутринта вика- А Теди върна ли се вече.Щях да го удуша.
Вио-какво стана с оченцето???На Ванко май беше ,нали? Във вторник водих и аз моя на контролен преглед  при доц.Контрова и............. положението пак се заплита.Той нали е вече в пуберитета ,а и прекалява от много отдавна с лаптопа , и сега отново окото дава отклонение.Не ме разбира това дете като говоря и това е. #Cussing out хем помни операцията си ,хем зомбирането пред компа е по силно от страха явно.Очаква се според Контрова след 4 години отново да се коригира оперативно ,ако не си промени отношението и не си набие в дебелата тиква ,че трябва да си пази очите.
 Hugна всички

# 571
Джейми, добре сте се разходили.  Laughing Що не се обади преди да тръгнете?
Детето се обади, добре е , хотела е добър, ще видим до кога ще удържи без рев за мама.
Я кажете хубави рецепти за сладко от кайсии и от праскови, но да е гладко, без парчета плодове?
Вале ами исках а изненадаме децата ама се оказа че изненаданите сме ние Simple Smile
Сладко без парченца минаваш през сито или с пасатора /робота  .Ягодите едната част цели направих , ами течно си стана сладкото , тези които минах през цедка заради семките си станаха гъсто желе .Миналата година така беше направила мама кайсии.
Хайде да покаже експеримента с гофрети от сутринта
Скрит текст:
следващия път ще са със сладолед и плодове Simple Smile

# 572
Дамчо весело изкарване при синчето!
Бонболина да се оправя малката !
Влизам да кажа официално ,е пт 18 юли до 5 август сме си във Варна. Ако искате може да направим среща . Въпреки, че аз съм перманентно с едно чаве.

# 573
  • Великобритания
Благодаря за приема Simple Smile
уфф ние май няма да си ходим до Бг това лято , а чак октомври за сватбата на братовчеда на ММ (на която било мнооооого важно да присъстваме  Laughing)

# 574
Привет, момичета! Пиша от Истанбул, бях ви казала, че ще го посетим с майка. Времето е чудесно, а градът невероятен. Като се върна след няколко дни, ще ви разкажа подробно. Целувки на всички!

# 575
  • София
Добър вечер, момичета.

Смърфи, приятно изкарване в Истанбул, много е красив, има какво да видиш. Hug

Мимито, добре дошла. Лятото май не пишем много, надявам се да ти е уютно при нас.  bouquet

Тити, това означава, че всички въпроси сте решили успешно и ще прекарате чудесно време в БГ Peace

Калинчето е заета... Peace

Контеска се скъсва от работата вкъщи... Peace

Кремито сигурно учи английски.... Peace

Марчето приятно прекарва времето по концерти,  на вилата и в Гръцко, може и да се пече по хубавото голо дупИ на пустинния плаж Joy Hug

Джейми, страхотни гофрети. Да знаеш, че ти си виновна днес и аз да съм на гофрети - малкия видя снимката в ФБ и веднага направи "поръчката" Joy

Плами, честито на децата и на теб!

И ние сме вече 12 клас, обаче ММ не е пуснал детето в бара с другите момичета от класа в Студенския град. Пускаше я, ама с уговорка в 22:00 - вкъщи и детето се отказа, беше много тъжна, ама по тези въпроси аз нямам дума. Време ми е да изкарам книжката за да мога да ходя да взимам детето. Thinking

Дамчо, приятно изкарване!

Валенцето, не се притеснявай, всички ще изкарате добре. Мимето е много добро, отворено към света момиче, ще остане доволна - сигурна съм.

Фло,  Hug благодаря за комплименти, изчервих се Embarassed. Много издържа - направо си желязна лейди Joy.  Да знаеш, че заслужава това висене. Успех на детето! За братчето ти
Скрит текст:
.

Бонболинка, как е детето сега? Мина ли коремчето? Честита скъпа гостенка Peace

Ма ко, изпълни ли поръчката на шефа? Laughing

Скрит текст:
Какво да ви кажа по повод пожара на Чернобил... Трудно се крие информацията, ама да има кой да я пише. В Украйна не е СССР да са точни и прецизни, сега на власт са престъпници и тъпанари, без образование. Не съм химик, но обожавам физика, ядрена физика - беше мечтата ми (след доктора). Ама физик не съм станала по ред причини (само 2 курса в Университета). Няма значение. Това, което обикновено измерват - това си е радиоактивен цезий, той е летлив (сега - поне така пишат- превишава 2 пъти нормата). Страшното друго, което не измерват, или не ни говорят - това са стронций, уран и плутоний, те не са летливи, е са трупат в организма и дават проблеми след 5-10-15 години - кости, бял дроб, бъбреци, черен дроб. И да се притеснявате - няма какво да направите, няма къде да се скриете.

Аз противното на 95% от моите приятели, добри познати съм против атомни станции. Разбирам, че е по-лесно, може би по-икономично за сега живущите. Но има радиоакивни отпадъци, които се трупат, трупат всяка година. Потопяват ги в океаните, морета, в същата Чернобилска зона - има от доста държави "гробищата" на такива отпадъци. Сталкер (ако знаете какво е това) ще е детска приказка. Не искам да живеем на тази земя - а след нас и да е потоп - все едно. Нали всички имаме деца, внуци... Трябва да измислят алтернативни горива, и др... Иначе ако не дай Боже тези отпадъци попаднат в почвата, водата... Екологичната катастрофа е неизбежна.

Надявам се, да не ме намразите... Аз избягвам да говоря по въпроса... Защото се съгласявам със всичко казано от "опонентите", обаче не могат да ме убедят, че е безопасно за земята...

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 22:51 от luss

# 576
Луд не сме решили нищо. Като се върнем ще търсим и ще се местим. Така или иначе , имаме срок до края на август .
Мимито в коя част на Англия си?
Ние също сме тук, но в Лондон. Мм не иска да чуе за извън, че ще пътува много .

# 577
  • София
Мими, добре дошла при нас! Hug

Люска, мнението ми се припокрива с твоето. Как е майка ти?

Тити, дано си намерите бързо квартира!

Плами, браво на децата за завършването и дано младежа не те ядосва , защото това с очите не е шега работа!

Бонболинка, как е детето?

Джейми, ще видя утре какви ще ги сътворя със сладкото.

Днес правих нещо безумно вкусно и ви показвам рецептата:http://recepti.-spam136-/recepy/sandvichi-ot-tikvichki

# 578
  • София
Тити, ще намерите по-добро място, сигурна съм!

Валенцето, хубава е рецептата с тиквички Peace

Скрит текст:
Днес получих писмото, че паспорта на мама е готов, че другата седмица й пращат, ще отнеме около седмица. Ще и пратя пари за визата.... Уж жената се нави да дойде у дома с компютъра и документите за подпис....

Да знаете, че е пълно с добри и честни хора.

Иначе мама е зле, не я разбирам какво говори, не изговаря няколко букви, говори все едно с упойка в устата... а и тихо. Освен всичко останало няма връзка от 4-5 дена, появява се към 10 вечерта, когато тя е вече легнала.... А по телефон не мога да смогна, тя говори по 2-3 думи в минута

# 579
  • Великобритания
Благодаря ви още веднъж момичета , мисля , че ще се задържа при вас - харесва ми  Embarassed
Тити - в Рамсгейт, Кент живеем .. на моренцето
ето го от днес

и една снимка от вечерната разходка

# 580
  • при късмета
Вале, форума блокира рецептата, но я видях във фейса и си сложих отметка да я правя и аз.
Люска, за атомните централи съм но твоето мнение. Може да са евтини и да спестяват много, но са и много опасни. Щом японците с прецизните си мерки за безопасност нещо не предвидиха, значи няма безопасна. То с всяка атомна централа става нещо само по веднъж  Laughing (това малко черен хумор, ама..)
И все пак това е пожар, в област с инцидент от преди 30 години, а не настояща авария в някоя централа. Със сигурност там още има поражения и твърди частици, които пепелта и вятъра биха вдигнали, но не биха ли ги засекли станциите за измерване на радиацията? Те са хиляди и във всички държави, не само в Украйна и Русия, всяка държава има, включително и ние. Ако украинците искат да го скрият от друга страна ще обявят измерванията. Поне така си мисля.
Дано наистина няма повод за притеснение, както обавиха, защото и след Чернобил и след Фукушима на всички е ясно, че последиците от радиация се проявяват след години, и действат много години след това. И за децата си права, всеки си мисли, че ако има нещо те ще живеят с тези последици.
Дано с майка ти проблема се реши веднъж завинаги да си я вземеш. Мисля, че добре ще й се отрази да си е при теб  Praynig
Смърфи, приятно изкарване.
Тити, дано лесно си намерите нова квартира и да е наблизо
Джей, гофретник нямам, но утре ще им спретна палачинки на моите, поне ми даде идея
Мими, страхотни снимки

Чопля семки и се чудя какво да чета, че не ми се ляга. Сутрин не мога да стана, през деня очите ми се затварят, а вечер се ококоря, все съм наобратно

# 581
  • София
Мимито, на много красиво място живеете, снимките са страхотни.!

Ма ко, и аз така, към 9 ми се спреше, направо едвам не заспах, а сега се ококорих и няма да заспя поне до 3, сутрин ставам сама в 6, после заспивам пак, понякога не заспивам и се чувствам неуютно цял ден... Май трябва да пийна нещо успокояващо за няколко дена...

# 582
  • София
Ne sam v Sofia i zatova mi e trudno da pisha . She se prebera v ponedelnik= tuk e uzasno hubavo toplo  slunce more spokoino e i vsi4ko si ima hrana gorivo samo gurcite mnogo pliampat po cial den ne spirat...... Cipras, Cipras, Vorufakis, Vorufakis ==== a az nisho ne im razbiram  Joy Joy Joy
 wavey

# 583
  • Великобритания
luss мястото е наистина много красиво , аз съм си от Варна и си обичам морето , все ме тегли към себе си .. но тук по принцип е красиво и поддържано , всичко е направено за да ти е хубаво  , спокойно , приятно ..

# 584
Сладурани! Появихте се Simple Smile Аз отивам да лягам.

Общи условия

Активация на акаунт