Домакини 50/ Юбилейна

• 53 082
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро  Hug

# 556
# 557
От добро утро на добър вечер! Къде сте, дами?
При нас нищо ново. Днес открих официално ваканцията за нашето семейство. Градината свърши, всички извънкласни дейности. Аз си имам баба помощничка, че мм замина за две седмици служебно. Вчера сложих една изостанала ваксина на Ема и втори ден се борим с температура, болка и кривотия. Снощи не съм лягала изобщо, сутринта разходих кучето и легнах за три часа да поспя. Сега чакам да дам Нурофен в дванайсет и да положа морна глава. Драснете някой ред, де!

# 558
  • при късмета
Хортенизя, това реваксинация ли е или за първи път слагат тази ваксина? Ти и преди се оплакваше от такива реакции от ваксина, доктора задължително ли слага я, ако има оплаквания от предишни ваксини?
Дано бързо мине  Praynig
Голяма скука при мен на това време. Като се покаже слънцето живна, като е облачно и мрачно ужасно ми се спи, направо против волята ми ме унася. Шефа и той се прозява по цял ден като е мрачно, а не иска и да си помисли да спи през деня.

# 559
# 560

Добро утро с английска закуска - днес излитаме и някъде по нощите ще си гушна момчето.
Хубав ден, слънчеви дни и ще пиша като се върна вероятно Hug

# 561
  • при късмета
Добро утро!
Дами, лек път, приятно изкараване и щастлива и хубава среща ти пожелавам. после ще разказваш
Вио, ако и вие ще пътувате и на вас лек път и хубаво изкарване

Ама наистина съвсем спряхте да пишете. Да си съживим темата

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 562
  • София
Аз наистина се вясвам рядко Blush.
Обаче чета редовно.
Дамчо, лек път и весело изкарване!

Тази сутрин изпратих Мими на лагер в Лесидрен и ми е свито под лъжичката...притеснително ми е детето, не е свикнало да се дели, поплака си малко, но тръгна с голямо желание. Дано всичко е наред!
Ние с Бубка ще сме си двете тези дни. Тази сутрин даже я водих с мен на гинеколог, нямаше при кого да я оставя. Стиснете по едни палци, дано всичко е ок.

Ще се постарая да пиша по-често! Hug

# 563
  • София
Привет мацки! Подкрепям призива на МА КО, да реанимираме темата. Брей, много читателки, малко писателки Simple Smile
Аз позачезнах малко, та да ви кажа защо.
Кой знае колко да съм се преработила у дома, не съм. Минавам като Лиса с опашката, сготвя нещо по-леко и това е. На тръстиката, по правило, щом усетят пациентите, че ще излизам в отпуска, се сещат, че имат да вадят зъби и да правят мостове. Два дни се изкривих от вадене. При нас в стоматологията е наопъки-първо вАдим, а после сАдим tooth tooth tooth
На 2.07. беше записването за курс по математика в СМГ. Нашето внуче е доста добре с тази наука, за разлика от баба си Wink На 1.07, вечерта от 20.00 клекнах пред у-щето ( бях трета ), та сутринта  в 8.00 го записах. Дванадесет часа под звездите... Компанията беша много приятна, времето мина в приказки, кафета, ама ние родителите, бабите и дядовците ги правим тия щуротии. До 3.00 през нощта бяха записани в списъка 18 деца. Сутринта към 6.00 се появиха доста хора, а преди да започне записването, списъкът набъбна до около 250 деца. Е от какъв зор трябваше да виснем още от предния ден newsm78. Луда работа. Да, но местата бяха по-малко от желаещите. След като го записах, отидох на тръстиката. Там вече ме чакаше един зорлия, за вадене на зъб. Като повлече крак, та до обяд. Извадих и два мъдреца. А корените им...мани, бегай. Кой от кой по-дълъг и кой от кой по-крив. Слава Богу, че никой не се счупи. Не споменавам за останалите пациенти-кой с болки, кой за пломба и така до 14.00. След това отидох до гробищата. На 2.07, братчето ми трябваше да навърши 60 Cry... Много ми е тъжно...
Прибрах се, нищо не ми се правеше, но и не можах да поспя. От умора ли, от тъга ли, но се умирясах, чак вечерта, след близо 38 часа без сън. Днес като станах съм направо кукуряк. Довечера заминаваме за имението. Там се чувствам много добре. Това ще ми е почивка преди да дойдат внучетата от Виена, а то не остана. Пристигат живи здрави другата седмица.
Милички, няма да ви изброяван поименно, без да ви познавам ( с изключение на чаровната Лусс ), ви прегръщам и ви желая спорен последен ден от седмицата. Отивам да доготвя, че деди не иска да свикне да го храня с виртуални манджички... Simple Smile

# 564
  • Великобритания
Здравейте ..ще приемете ли още една домакиня ?
Аз съм на 35 , от Варна , но от година и половина живеем в Англия .. имам си малко момиченце на 6 месеца –Ния , и се гледаме двете , тъй като ММ е почти всеки ден на работа .. Около моя град няма българи и почва да ми липсва женска българска компания , за кафенце , клюкички и ей такива
Това от мен - за обедното кафенце

# 565
Привет!
Хай да се разпиша,че току-виж сте ме изхвърлили  Sunglasses
Вале,Мими ще си изкара страхотно.Както и вие с Бубка Simple Smile
Ма ко, hahaha
ФлоHug
Хортензия,бързо да минава и при вас всичко. Praynig
Добре дошла на новата мама   bouquet

Ние посрещнахме мама вчера призори.Детето бе снощи еднократно с мноооого миризливо разстройство и болки и пукане в корема,дадох хидрасек,спа добре.Сутринта пак бе с пукане,без изхождане,но пак дадох хидрасек.Излизахме да се разходим и по средата на играта отпадна,докато се приберем вече бе с температура.Дадох Нурофен и сега спи.Ще видим какво ще е.
Четохте ли за Чернобил?Преди малко прочетох и понастръхнах.

# 566
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile И аз съм от основно четящите  Embarassed
При нас е адска жега  ooooh! През нощта не можах да спя, а сега съм пуснала щорите и съм затворила прозорците и лежа. Излизах в градината да пуша преди час и загасих цигарата на 3тото дръпване...не се дишаше. Миналата седмица беше 12 градуса, сега 37. Ненормална история.
Дамчо, лек път и весело изкарване!
Хортензия, да се оправя бързо детето!
На останалите  Hug

# 567
  • при късмета
Ние с шефа разходили се и посвършили разни дребни задачки
Мими, добре дошла!
Бонболина, от вчера чета за този облак, вече не знам, мисля, че някой създава паника. Едно е облак от атомно избухване, съвсем друго от пожар в заразен район. Не, че второто не е потенциално опасно, но сега инфо по-трудно се крие от преди 30 години. Има устройства отчитащи радиационния фонд и предаващи в реално време и до сега от нито едно такова не дадоха информация за риск, поне официалните медии.
Абе то не е лесно, преди защо не са ни казали, сега защо всяват паника. Няма угодия, пък и аз не знам кое е правилното
Фло, не е шега с твоята професия и нелягането през нощта. Хубаво да си починеш по наше село
Вале, хубаво да си изкара Мими  Hug Сега и двете малко ще се притеснявате, ама ще свикнете с тези мероприятия, че така или иначе ще зачестяват.
Аз си говоря, но и мен ме хваща ужас само като си помисля, че този момент се приближава
Мони и аз искам жега ама няма. Тук е само влажно и пак не се диша, нищо, че Т не са такива. Ужасно е, искам сухо лято вече

Отивам да спретна една пилешка супа, че имам шефско нареждане

# 568
mimmito добре дошла Simple Smile
dam4o приятно изкарване Simple Smile
Moni другата седмица дават да идват и при  нас тези жеги ... не ми се мисли.
Flo 51 много натровареми дни си имала имаш нужда от заслужена почивка , отивай да почиваш  Hug
Вале имаш моите палци всичко ще е наред Hug а колкото до прегледа с Бубето , ме подсеща как ходих аз с двамата синковци едно известно време  ooooh! и сестрата играеше ролята на бавачка .
Изморих момчетата така че и аз се изморих  ooooh! Предисторията е че по време на екскурзията се видяхме с родата на мъжа и зълвата спомена че момчетата ще са в Бургас на международен турнир по фехтовка .Вчера видях че започва днес и силни вилни се отправихме към залата , обаче сто пъти проверих никъде е пишеше начален час. Отидохме към 10ч., оказа се че е много рано, та от там в морската поиграха потичаха и пак се върнахме , но никъде не видях момчетата , а не са незабележими.Обадих се на зълвата и се оказа че са се отказали да идват , та набързо си тръгнахме .Почти заспаха в автобуса , и сега вече са будни и играят . Сега се надявам да ме оставят да си почина Simple Smile
Ядене имам за днес и утре , та ще почивам.
bonbolina според мен няма повод за притеснения , и ма ко го написа току що Simple Smile

# 569
  • София
Джейми, добре сте се разходили.  Laughing Що не се обади преди да тръгнете?
Детето се обади, добре е , хотела е добър, ще видим до кога ще удържи без рев за мама.
Я кажете хубави рецепти за сладко от кайсии и от праскови, но да е гладко, без парчета плодове?

Общи условия

Активация на акаунт