Добре дошли на новите дами.
дано се чувствате добре при нас.ММ има рожден ден на 09.07 и съм му спретнала страшна изненада.Става на 45 години и исках да е нещо което да остане за спомен.Имаме приятелка която рисува и с това си вади хляба.Прави страшни карикатури. /взема лицето от снимка едно към едно/ и съм и поръчала да изтипоса моя.Правихме подаръци на наши близки приутели с нейни творби и направа се наа...ха от кеф.Той даже не подозира ,кво му готвя.
Утре трябва да е готова картината и да я взема.Ще я скрия и ще я опаковам в кашон от принтер в който ще сложа бутилка хубаво питие / незнам какво ще е още/ за тежест.Днес взех ваучери за едно хотелче в Елена за което чуваме много хубави неща.На 24.07 отиваме четиримата за две нощувки със закуски и вечери.Има и открит басейн.Имаме нужда да се махнем от града ,че иначе почивката ни е чак от 04.09 в Мармарис.
Тите- ще се радвам да се видим наживо най-после.Тя и Дамчо тъкмо ще се върне дотогава.

Много ми харесва така - няколко дни тук, няколко дни там, тъкмо да не ни омръзва. Август месец ще постоим 2 седмици, а до тогава - всеки уикенд на море, о йе 

Старост - нерадост, какво да се прави.
но имаше вероятност да съборят къщата в която живеем, за да се строи жилищен комплекс, но проекта се отложи поне с година, та оставаме в същата къща. Та за това малко козметика, че е доста занемарена...
Моя кратун в бг не искаше да чете книги – четеше си само стихове. Тук поощряват децата да четат – няма значение какво, важното е да четат и да им харесва – водят си дневници с прочетените книги и ги награждават при определен брой. За моя радост – тази година малкия е награден за рекордьор в четенето. За спорта според мен, детенце трябва да си избере къде му се ходи.
та оставих така стената близо година – докато той сам не реши, че е време да се махне рисунката му – беше изключително горд с творбата си и сърце не ми даде да я махна, защото така щях да му покажа, че това, което е направил е лошо и грозно....От тогава не ми е правил такива фототапети, но продължава да рисува с удоволствие.
Наслаждавай се на града и момчето си! Навръщане, ако се разходите из Лондон – ще направиш веднага разликата м/у двете столици Това, което аз съм усетила от Кардиф е, че живота там е спокоен, точно като в английската дълбока провинция Браво на момчето ти!!! Започнал ли е да учи уелски?

но за това друг път ще ви разказвам.... драматично...