Домакини 50/ Юбилейна

• 52 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Варна
Давам отчет.На хоризонта нищо ново.Работа и пак работа.
Добре дошли на новите дами.  bouquetдано се чувствате добре при нас.
ММ има рожден ден на 09.07 и съм му спретнала страшна изненада.Става на 45 години и исках да е нещо което да остане за спомен.Имаме приятелка която рисува и с това си вади хляба.Прави страшни карикатури. /взема лицето от снимка едно към едно/ и съм и поръчала да изтипоса моя.Правихме подаръци на наши близки приутели с нейни творби и направа се наа...ха от кеф.Той даже не подозира ,кво му готвя. WhistlingУтре трябва да е готова картината и да я взема.Ще я скрия и ще я опаковам в кашон от принтер в който ще сложа бутилка хубаво питие / незнам какво ще е още/ за тежест.
Днес взех ваучери за едно хотелче в Елена за което чуваме много хубави неща.На 24.07 отиваме четиримата за две нощувки със закуски и вечери.Има и открит басейн.Имаме нужда  да се махнем от града ,че иначе почивката ни е чак от 04.09 в Мармарис.
Тите- ще се радвам да се видим наживо най-после.Тя и Дамчо тъкмо ще се върне дотогава.

# 616
  • при късмета
Светли, Валето назад беше дала рецептата от сайт или блог на едно момиче. Ето я
http://recepti.-spam136-/recepy/sandvichi-ot-tikvichki
Опс, на мен ми дава рекламен спам и не я изкарва.
Валето ако се появи да я пусне отново през нейния фейс, ако има време.
Напиши "сандвичи от тиквички" в Гугъл ще излезе
Ста ди, дано ти излезе нещо подходящо. И дано този път мястото е постоянно
Плами и нашата почивка ще я чакаме още месец и ровя за оферти къде да идем с шефа за 1-2 нощувки до като татко му е на работа. Ако можехме всяка седмица щяхме да сме извън града, ама мъжа ми работи събота до обяд и е много тегаво

Сложих тиквичките да се пекат и после пак трябва да излизам. Забравих, че съм дала едни обувки да ги поразширят малко и трябва да ходим с шефа да ги вземем. Ама гледам, че и облаци се събират, дано не ни завали

# 617
Ма ко мерси намерих я.

# 618
Тук съм, тук съъъъъъъъъъъм, кой ме вика?  Grinning
Завърнахме се снощи от караваната, този път беше още по - хубаво  Heart Eyes Много ми харесва така - няколко дни тук, няколко дни там, тъкмо да не ни омръзва. Август месец ще постоим 2 седмици, а до тогава - всеки уикенд на море, о йе  hahaha
Доста неща съм пропуснала, ама шЪ извинявате. Първо да честитя на нашата Смърфиетка - Смърфи, с огромно закъснение честит рожден ден! Жива и здрава да си, и всичко най - хубаво на теб и всички около теб   bouquet
Да кажа и "добре дошли" на новите домакини:  wavey
И....май това запомних  Crazy Старост - нерадост, какво да се прави.
Ще дойда пак по - късно, сега излизаме с дребните. Чао и гуш на всички  Hug Hug Hug

# 619

Здравейте   bouquet Сядам да изпия едно кафенце във вашата компания  Heart Eyes
Вале   Hug
Контеса стискам палци всичко с дядо ти да се оправи! Това са нещата от живота...Браво на вас за бързите темпове!!! Не сме купили къща – нямаме и намерение да е тук  Joy но имаше вероятност да съборят къщата в която живеем, за да се строи жилищен комплекс, но проекта се отложи поне с година, та оставаме в същата къща. Та за това малко козметика, че е доста занемарена...
Мако страхотен летен маникюр си направила – закачлив е.
Марче   bouquet
Лус браво на детенце, че чете книги Peace  Моя кратун в бг не искаше да чете книги – четеше си само стихове. Тук поощряват децата да четат – няма значение какво, важното е да четат и да им харесва – водят си дневници с прочетените книги и ги награждават при определен брой. За моя радост – тази година малкия е награден за рекордьор в четенето. За спорта според мен, детенце трябва да си избере къде му се ходи.
Светли добре дошла   bouquet  Сина ми като беше в тази възраст, беше изрисувал едната стена...влизам и започвам да крещя „какво си направил?”, а той се усмихва и отговаря „море...риби...”   #Crazy та оставих така стената близо година – докато той сам не реши, че е време да се махне рисунката му – беше изключително горд с творбата си и сърце не ми даде да я махна, защото така щях да му покажа, че това, което е направил е лошо и грозно....От тогава не ми е правил такива фототапети, но продължава да рисува с удоволствие.
Дами дано сте случили хубавото време  Praynig Наслаждавай се на града и момчето си! Навръщане, ако се разходите из Лондон – ще направиш веднага разликата м/у двете столици  Това, което аз съм усетила от Кардиф е, че живота там е спокоен, точно като в английската дълбока провинция  Браво на момчето ти!!!  Започнал ли е да учи уелски?
Стади – дет се вика „всяко зло за добро” – по-добра работа ще ти се отвори! Малкия свикна ли с яслата?
Плами страхотна изненада си организирала! 
Вио завиждам ти за моренцето  Embarassed Направи ли вече тен?
Мимито - не е само твоя мъж, дето не иска да е само на салатки  hahaha
Да се отчета – накрая свърших и с чистенето, за вечеря ще мятам едни ребра да се пекат и приключвам с работата за днес   Утре имаме последна инспекция – да мине и тя и започвам вече да организирам пътуването. За сега мислим на 18.07 да потегляме, но докато не тръгнем няма да е окончателна датата  hahaha
Хуквам да прибирам малкия, че имаме поредно тържество за края на годината – приключва с ходенето на блог-клуб.
Усмихнат следобед ви желая  Heart Eyes

# 620
  • Бургас
Върнах се,момичета! Hug
Още не мога да си изчистя къщата и да си намеря нещата.Майка ми всичко разбъркала,моите гащи са при мъжа ми,на сина ми при мъжовите,чаши,чинии...нищо не намирам както го оставих! #Cussing out
Финландия беше прекрасна както винаги,чак ми се ревеше на тръгване.
Времето беше хубаво,прекрасно си изкарахме.Ще ви прочета и пак ще пиша. Hug Heart Eyes
Връщам се от РД и много ми се спи.
Добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 621
  • София
Добър вечер, мили дами, включително и на новите.  Hug Дали ще се задържат да ги включвам в червената книга или само минават и отминават, че то много дойдоха из навалицата и бързо си заминаха... newsm78 Joy
Така, сега ще дам отчет, защо така тръгнах изведнъж, то не че няма и пак да се повтори, но този път исках да бъда сама и тихо да си плача в ъгъла. Преди време ви споделих, че един човек от моето семейство заминава на работа в чужбина.  Замина.  Тежко изживявам неговата липса, толкова ми е тежко в сърцето, че чак изпитвам силна болка.  С този човек, когато го видя аз се възраждам отново, точно като Феникс съм. Не ви лъжа. С него мога и да си мълча и да зная точно какво мисли в момента, така и той за мен. Само когато се погледнем вече зная , какво  се очаква от мен, зная всеки един негов жест за  какво говори, само той единствен знае всички мои тайни, а аз тайни си имам. Тъжна съм, много съм тъжна, липсата ми е огромна и затова след като го изпратих аз си турих финтифлюшките, вие си знаете за какво става дума, и заминах да си рева по пътя и да си отида в онзи ъгъл и да си страдам на спокойствие. Скайп... не ми върши работа в момента, защото от сълзи и сополи аз и една дума не мога да кажа, затова сега съм само на телефона и определено съм досадница, това ви е ясно, нали.  Mr. Green Колко пъти звъня....колкото си искам.  Последно ми се каза, че няма повече да ми вдига за разговор. Гадник!  Казах, споделих , че отива там на работа и условията, които му се предлагат са повече от добри. Работата е силно creative, достатъчно висок пост му предложиха за да го изпусне, това му влиза в СВ-то, единственото което успях да наложа като мнение е, че подписа в крайна сметка само за три години, а не за пет както беше в началото. Да, ние като семейство направихме всичко възможно да му дадем необходимото образувание навън, за да може сега то да му се отплаща стократно, е успели сме наистина в това си дело.   
Разбира се от сълзи и сополи на отиване обърках пътя, къде завих в един момент, къде се намерих...то шосето си е право по принцип, но аз къде гледах, какво направих.... не ясно ми е и до този момент. Не че и друг път, даже и много често ми се случва да се объркам, когато отивам в друг квартал на София, но когато си с кола, самичка на път, в чужбина, то колко е чужбина е друг въпрос де, ама нали си знаете, че съм левичар в ориентира и то стана каквато стане. Малко си удължих пътя, но после го намерих отново....ами къде да ходя.. ooooh! Joy hahaha Ядосах се още повече, пък като му ревнах още повече...малийййй, то стане една...Нищо, в един момент се оцъклих пък си хванах шосето в правилната посока. Пристигнах в нормално състояние, малко цивреща, ама малко.  Simple Smile

Дами, ти ме попита в какво състояние е там, ами съвсем нормално е всичко. Недей да слушаш нашите журналя, защото не дават точна информация. Те в момента всяват хаус нарочно. Категорична съм в това!  Днес, около привечер имаше едно интервю с проф. Вучева, която е корифей в нейната си област, икономика, и тя единствена до момента даде точното определение на това което се случва. Ние, като семейство силно  уважаваме нейното мнение, освен това си имаме и друга причина да го правим. Освен това ще пусна и един материал, който  е за тези, които ги интересува точно, защо са тези събития и  дава точна преценка на състоянието какво е Гърция за Европа. Този материал, който пускам трябва да се чете внимателно и с цифрите.... мда.  Само ще вметна, че там всичко си има  и нищо до момента не липсва, вкл. и тоалетна хартия , препарати за първа  и втора необходимост,  Joy Joy храна в изобилие, кафетата работят на мах + таварните, те са пълни, разбира се..... ами ....това е.
http://www.budnaera.com/201503/1506020468.html
и още един с който съм напълно съгласна и защо избягахме от нашето море....няма да се върнем.  Един от шефовете в туризма , днес го слушах, че много хотели са затворени поради липса на туристи и как да се върнат нашите след като са свалили на 30% от цената, но забрави да ни каже, че един турист не се интересува толкова от цената на стаята, колкото от чисто море, от хубава храна, добро обслужване това е изключително важно, и все не им идва на ум, защо сме избягали....дълго време ще си стоят самички на плажа. Не е само цената на стаята,  която определя една почивка. Освен това лично преди няколко години поради служебни ангажименти на Марчев не можахме да пътуваме навън,   съм им изстрадала посещението в 5 -ет звезден хотел на Зл. пясъци, е благодаря от тоз разкош. До там бяхме и никога повече не повторихме. То си беше цяла драма пребиваването ни.  Sick но за това друг път ще ви разказвам.... драматично... Joy Joy
http://www.webcafe.bg/summercafe/id_243752944_Kulinarnite_trikove_na_BG_turizma

Другарки мили, изписах се за тези и близките дни. Точка, край, the end.
 wavey

# 622
Добро утро.  Hug
Пия кафе и ни наглеждам. Заведох Гого в яслата, пуснах една пералня и цял ден ще работя на лаптопа.
Калинка, естествено, че всяко зло за добро. Просто ми се искаше вече да съм сред хора и да се чувствам полезна. Ама ще почакам още малко. Иначе Гого свикна, харесва му, постоянно говори за "каките"( така вика на персонала).  Laughing
Марче, силна прегръдка.  ooooh!
Вио, браво на вас. Поне ще имате разнообразие, а и ще си почиваш от свеки.  Laughing
Славче, добре си си дошла и чакаме снимки.
Контеска, дано дядо ти се стабилизира.
Дами, и от теб чакаме снимки и подробен разказ. Весело гостуване!  Hug
Хайде на отчет.   bouquet

# 623

Добро утро! Добре завърнали се - Вио, Славче, Марче. Сядам да чета с кафето материалите на Марчето, благодаря за което, защото наистина ми е интересно. Калинче, времето е добро, тъкмо за разходки. Вчера бяхме в прекрасен парк с розариум и езеро с лебеди - да седнеш с "Гордост и предразсъдъци" на някоя пейка и да се пренесеш...А всяка пейка с табелка - направена в чест на някой скъп човек, който е обичал този парк. Прекрасен начин да почетеш някого!
Тъй, оставям ви и ви желая най-прекрасния ден!

# 624
  • при късмета
Добро утро!
Болна съм  ooooh!
Изобщо не знам как стана. Снощи по някое време ми се запуши носа и ме заболя малко гърлото. Сутринта едва станах, още съм така. Имам чувството, че имам Т, но термометъра не показва.
Изпратих шефа с баба му на зоологическа и се връщам в леглото.
Оплаках се

# 625
Здравейте,милички.Сега се прибрахме от кафе и ММ и малкият обядват.Аз мислия да си остана в хубавата темичка,не минавам за малко:-).От вчера на обяд нямаме вода има авария,та немога да изпера и да направя ядене,на пеибиране взехме пица,та това ще ядем днес и таратор направих.Вчера сложих тапетите,ама днес пак са са смяна,уж скрих всички средства за рисуване,ама дивачето намерило червило  и докато пох кафе на терасата той рисувал.И вече се отказахме да ги сменяме,като порасне тогава.С ММ сме в чуденка дали да го пунем на градина или да изчакаме да стане на три годинки.За сега не ми се налага да работя,та не не проблем да си го гледаме.Хайде хубав ден на всички ви.и се пазете от жегите.

# 626
Добро утро!
Болна съм  ooooh!
Изобщо не знам как стана. Снощи по някое време ми се запуши носа и ме заболя малко гърлото. Сутринта едва станах, още съм така. Имам чувството, че имам Т, но термометъра не показва.
Изпратих шефа с баба му на зоологическа и се връщам в леглото.
Оплаках се
Бързо оздравяване.

# 627
  • Великобритания
добро утро дами .. при нас е едно мрачно , нацупено а-ха да завали ..ама не - тоя номер ще стане като излезем  Grinning
взимам си от усмихнатото кафенце на dam4o
и понеже ме гони някъв ПМС сядам да ям ..

marcheva14 пише супер интересно ,  дано по скоро поотмине тъгата ..(ммда - май ще задържа при вас - харесва ми )
ма ко Никви такива , леглото разболява повече -ставай и идвай на кафенце
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 628
Привет  Hug
Ма ко, да оздравяваш  Hug
Светли, ужасно е без вода, аз направо откачам  Twisted Evil Особено с малко дете, представям си какво ти е.
Аз снощи легнах да приспивам малките към 9 и нещо и едвам се събудих тази сутрин в 8 часа  Crazy Какъв беше тоя сън не знам. И цял ден съм като ударена от самолет, продължава да ми се спи, а не съм болна нещо, не е ПМС, уж нищо ми няма, само ми се спи. Само дето имам сума ти работа за вършене и няма кой да ми я свърши, та направо ме е срам - от спане да не мога да си оправя къщата, това не се е случвало никога  Embarassed

# 629
Хайде,мъжете спят,аз си направих едно кактеилче с мента и спраит,и се опитвам да ви чета на зад,но едвали ще смогна,че много писано.От тук на татък няма да изпусна нищо.Аз направих сандвичи и малко скара за утре,че ще ходим на плаж на Гърция,ще тръгнем към 8:00 и ще се приберем вечерта,добре че ни е близичко та да ходим по често,а Август ще ходим на приморско за пет дни.Хайде лека вечер на всички и сладки сънища.

Общи условия

Активация на акаунт