Момичета,много добре си починах.Ние също имаме красиви места и чудна природа,но такава чистота,спокойствие и уважение към другия човек тук няма за съжаление.Как една кола не фосрира,никой не ме наруга и не видях едно боклуче?
Мъжът хвана риба,а аз джитках с дружката и децата напред-назад и обратно,както казва Маша.

Снимки почти нямам,аз снимам само Криста и ще се помъча да пусна във ФБ,че тук не знам как става с тома прикачване.

Радвам се,че сте добре.
Ма-ко да оздравява,малко бира пие това момиче,да не кажа въобще и гледай какви бели стават.

Дамчо,нагушка ли младежа?

Марче,попътен вятър на твоя човек!

Разбирам те добре,защото аз съм така с големия син.Няма човек на земята,с който да се разбирам както с него,с половин дума и поглед.Боли ме даже физически от липсата му.Важното да са добре нашите близки,нали така?

Кажи повече за Гърция,че се треса какво ще става и дали няма да ми се провали почивката през септември.Само визи да не сложат!

Контеска,вие приключвате ли?Ние сме до кривата круша.Майсторите объркали някакви фази и ММ е бесен.

Докато оправят всичко и пак ще боядисваме,големи прасета са това майсторите!!!

Тоалетите опикани,хем сложих препарати!Едната ми баня я направихме като СПА,сега да я видите,само на гарова тоалетна мирише.Ще вкарам жена или фирма после,че ме е гнус много.След моето фемили мога лайна да изрия,но от чужди хора ми е гадно.
Извинете,че ви залях с моите миризливи оплаквания,но много ми дойде контраста след тази чиста и подредена страна.Сега всичко ме дразни.
Вио,видях ти питането за количката,но нашата я дадох.След време ще я върнат,но не знам кога.
Отново едно "здравей" на новите колежки!

Луси,радвам се,че сте се видели със Смърфчо,дано и ние тук се организираме,че срамота!
Аз съм ви казвала,че имам комплекс от такива срещи,защото който ме е видял на живо и после ме трие от френдлиста си.

Отивам да пия студена бира,че да е ме застигне вируса на ма-ко.

Чао и до после,извинете че не спомеавам всички,но едва ви изчетох и се обърках.
Старост-нерадост,какво да правиш!