Домакини 50/ Юбилейна

• 52 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Такааа,разопаковах куфарите и изпрах почти всичко,майка си тръгна и пренаредих нещата след нея.Вече съм по-спокойна. Grinning
Момичета,много добре си починах.Ние също имаме красиви места и чудна природа,но такава чистота,спокойствие и уважение към другия човек тук няма за съжаление.Как една кола не фосрира,никой не ме наруга и не видях едно боклуче?
Мъжът хвана риба,а аз джитках с дружката и децата напред-назад и обратно,както казва Маша. Laughing
Снимки почти нямам,аз снимам само Криста и ще се помъча да пусна във ФБ,че тук не знам как става с тома прикачване. Embarassed
Радвам се,че сте добре.
Ма-ко да оздравява,малко бира пие това момиче,да не кажа въобще и гледай какви бели стават. Grinning
Дамчо,нагушка ли младежа? Hug
Марче,попътен вятър на твоя човек! Praynig
Разбирам те добре,защото аз съм така с големия син.Няма човек на земята,с който да се разбирам както с него,с половин дума и поглед.Боли ме даже физически от липсата му.Важното да са добре нашите близки,нали така? Heart Eyes
Кажи повече за Гърция,че се треса какво ще става и дали няма да ми се провали почивката през септември.Само визи да не сложат! Praynig
Контеска,вие приключвате ли?Ние сме до кривата круша.Майсторите объркали някакви фази и ММ е бесен. #Cussing out
Докато оправят всичко и пак ще боядисваме,големи прасета са това майсторите!!! Sick
Тоалетите опикани,хем сложих препарати!Едната ми баня я направихме като СПА,сега да я видите,само на гарова тоалетна мирише.Ще вкарам жена или фирма после,че ме е гнус много.След моето фемили мога лайна да изрия,но от чужди хора ми е гадно.
Извинете,че ви залях с моите миризливи оплаквания,но много ми дойде контраста след тази чиста и подредена страна.Сега всичко ме дразни.
Вио,видях ти питането за количката,но нашата я дадох.След време ще я върнат,но не знам кога.
Отново едно "здравей" на новите колежки!  bouquet
Луси,радвам се,че сте се видели със Смърфчо,дано и ние тук се организираме,че срамота!
Аз съм ви казвала,че имам комплекс от такива срещи,защото който ме е видял на живо и после ме трие от френдлиста си. hahaha
Отивам да пия студена бира,че да е ме застигне вируса на ма-ко. Grinning
Чао и до после,извинете че не спомеавам всички,но едва ви изчетох и се обърках.
Старост-нерадост,какво да правиш! Heart Eyes

# 631
Добра вечер   bouquet
Мако  Hug аз така реагирам на нестабилното време - още не мога да се оправя от тукашните 3 дневни жеги...Сега вече сме си на нормалните 15гр и аз като Вио спя без видима друга причина...Пък може и да си оправдавам мързела с времето  hahaha
Марче ама не е заминал човека на край света - та Лондон ти е на 3часа път  Joy Пък и там хора живеят /никога не съм ходила в Лондон, ама хората така говорят/. Иначе да си поплаче човек е добре! Статиите са в десятката   bouquet
Славче Hug  bouquet hahaha Следващия път по шкафове, скринове и гардероби сложи надписи "не пип, че пляс!"  Joy Разкажи нещо хладно и свежо за душата от Финландия.
Стади  Joy ние активните домакини също сме сред хора и сме полезни   bouquet Наслаждавай се на този период, че като свърши....с носталгия ще се сещаш!
Светли - писах за рисуването преди това - детенце е в период - остави го да се наслаждава, а ако искаш да си запазиш стените - купи му дъска за рисуване - нещо такова
Скрит текст:
Весело изкарване на плажа!
Мими при вас може и само да е нацупено и да се кани да вали, но при нас цял ден вали, че и гръмотевици пуска. Днес направо се слях с местните - по 3/4 панталони и с гумени ботуши  hahaha само трябваше и по потник да хукна  ooooh!
Мм е в командировка, малкия е в кревата, а аз трябва да си оправя маникюра, че утре вечер съм на театър - малкия играе Робин Худ  Joy а в четвъртък му е концерта с китара  ooooh! hahaha  Вероятно ще ходя с гумените ботуши, но поне с грим и маникюр  Joy
Спокойна вечер ви желая  Heart Eyes
ПП сблъсках се на входа със Славка и сега ще чета!

# 632
  • при късмета
Славе, сигурно заради бирата ще е  hahaha Радвам се, че си си починала и сте изкарали добре.
Калинче, то тъкмо се оправи времето по мой вкус и аз се гътнах  hahaha Иначе докато беше мрачно и аз писах, че ми се спи до степен да не мога очите си да държа отворени. За днес е разбираемо, че и Т вдигах по едно време, но какво ми беше предните дни, не знам.
Светли, приятно изкарване утре
Мими, тук всички ядем по време на ПМС. Че и нервничим и се караме по мъжовете  hahaha
А, и ни се уеднаквяват по някое време  hahaha
Вио, страхотно лято ви се очертава, браво! Много хубаво да си изкарат децата, а вие да си починете

Поне си починах и си дремах цял ден. Шефа се прибра чак в 19ч. почти едновременно с баща му. Цял ден обикалях от компютъра на дивана и обратно. Гърлото вече не ме боли, на ефизол съм цял ден, носа ми още е запушен и от време на време съвсем нямам сили и се унасям. Поне да можех да заспя, ама не. За това се запътвам към леглото

# 633
  • Бургас
Калинче,като те чета и едно спокойно ми става! Heart Eyes
Ще разказваш после за Робин Худ. Grinning

# 634
  • Великобритания

заповядайте на по винце ..
аз докато чакам ММ да се върне от тренировки май доста си похапнах , от тук малко , от там малко повече
Днес правих пълнени пиперки с яйца и сирене , мноооого ги обичам .. и има и пилешки бутчета за месоядната ми половинка  Grinning
да няма ощетени
Ladybird остави - изпече едно слънчице и тръгнахме към Lidl , и като ни запука по пътя - не можем да слезем от колата и да влезем в магазина .. че мъжа ми ни остави точно пред входа , за да мога да смъкна кошчето с минимално намокряне ..поне си напазарувахме хубави неща
Хубава вечер на всички  Simple Smile

# 635
Здравейте, красавици! Heart Eyes Завърнах се вчера. Кошмарно пътуване навръщане с развален автобус, но в крайна сметка се докопахме до Бс. Wink Днес смятам да остана неразривно свързана с климатика, хаха. Laughing
Прекарахме супер, Истанбул си е Истанбул, винаги има какво ново да видиш и да хапнеш.
Благодаря ви за пожеланията за РД, имах нет (и то не ососбено добър) само в хотела, та поне успявах да ви прочета. Оправям снимките, сега бързам да приключа с тях, заради майка ми, после ще ви пусна линк.
Сега да ви почерпя за РД, макар и със закъснение:

Бургазлийки, среща следващата седмица? Утре заминавам на вилата на моята кума и най-добра приятелка с нея и третата ни приятелка. Смятаме да си направим женски уикенд, имаме нужда от това. Това са ми най-добрите приятелки.  Heart Eyes

# 636

Tова е от мен - тематично кафе:). Калинче, то тук наистина не спира дъжда - всеки ден, ама по малко, няма порои и времето е приятно - само дето аз съм си добре с антерийката и маратонките, а хората тук ходят на 18гр. с джапанки и голи пъпове. Славче, наистина си права - спокойствие лъха от хората, ритъмът и да го има, напрежението липсва и по друг начин се усещаш. Иначе и аз в твоята и на Марчето група - утре тръгваме и вече ми се реве. Виждам, че детето е добре, радвам се, но на мен ми е мъкаааа. За любителите на музеи - вчера бях в тукашния - голям и интересен, страхотна сбирка на импресионисти - те са ми любимите художници. Снимки - от БГ, ако ММ ми качи, че аз не се оправям. Целувки на всички! Мако, как си, оправи ли се? Който е по почивки - да си изкара добре. На останалите - хубава сряда!

# 637
  • при късмета
Добро утро!
Мърдам още  Laughing Не съм съвсем добре, но съм по-добре от вчера.
А трябва де се стегна, че имам едно спешно излизане

цАлувки на всички и хубав ден  Hug

# 638
Добър ден!
Ма ко, скорошно оздравяване.
Смърфи, добре си си дошла. А за женския уикенд ти завиждам благородно.
Дамчо, благодаря за кафето.
Калинче, чакаме разказа за Робин Худ.

Аз оставих Гого в яслата. Измих чиниите и пода, пуснах пералня и направих пълнени чушки. Сега си допивам кафето и ще подготвям тест. И така нищо ново и интересно. После ще полегна с книжката си да почина преди да взема Гого и да отидем на вечерна игра в парка.
Хубав ден ви желая. И много усмивки в жегата.  Hug

# 639
  • Великобритания
дОБРО УТРО и от мен .. веднага налазвам кафето,  че така ми се спи .. туй моето е голямо диване значи ..
като се събуди в 5 и 30 и иска да си пее, да си пищи , да се върти ( добре че все още само това може ) , а аз определено по това време не съм човек .. заспа към 7 , ама мен съм не ме лови вече  и сега едва гледам ..
днес ММ няма да се прибира , така че няма да готвя - за мен само една салатка и едно винце
хубав ден на всички  Simple Smile

# 640
Добър ден   bouquet
Сядам на кафенце  smile3546
Смърфи и аз обичам Истамбул... Ориента ме привлича повече от Запада... то не че тук на определени места не е Ориент... Joy ама на мен не ми се живее в тях  hahaha Затъжила съм се за женски срещи - ей тъй само на клюки и кафе   Joy завиждам ти  Sick
Дамчо ами това си е тукашния дъжд  Joy спокоен и постоянен...случва се понякога и да стане ужасен, но то е по-рядко. Пък за дтрехите на 18гр. - те си носят същите и на 10гр  hahaha след горещите дни и аз си ходя в момента с якенцето  Joy Както каза Лус - те това е най-добрия климат за мен - не ми се виждат паласките и крилата на прилеп  hahaha Следващия път като дойдеш - ще ти хареса още повече  Heart Eyes
За Робин Худ ще разказвам довечера  hahaha
В последните дни започнах да се ядосвам и имам чувството, че доста хора ще останат разочаровани...
Скрит текст:
писна ми всеки да иска нещо, да сме длъжни, а като искаш елементарна услуга - всеки да се покрива и да има супер важна работа, нищо, че и за тази услуга плащаш....писна ми от фалшиви любезности, за да се изкрънка нещо...в крайна сметка ще вадя червения молив и ще драскам здраво от списъка....стана ясно, че единственно мога да разчитам в бг на майка ми, но и тя милата е на 70г. и не смогва със всичко....оплаках се!
Пожелавам ви усмихнат ден  Heart Eyes

# 641
  • при късмета
За бургазлийки, че от Стара загора нямаме в темата. Получих този имейл от една игра, но по обясними причини не мога да го ползвам.

"Като комплимент получаваш ВИП карта за намаления в определени търговски обекти в Mall Galleria Бургас (www.galleriaburgas.bg/summer2015) и/или Mall Galleria Стара Загора, валидна до 30 септември 2015 г. Можеш да поискаш физическата карта на бюро „Информация“ в съответния мол, като покажеш кода по-долу:

Ако нямаш възможност лично да я получиш, можеш да препратиш този имейл на твой познат/приятел/роднина, който ще се възползва от отстъпките вместо теб. "

Ако на някой му е удобен мола и може да си провери за кои точно обекти в него и какви са намаленията, ще му изпратя кода да си вземе картата, ако му върши работа.

# 642
Ма ко хайде оздравяваи,Славче,не ти завиждам за майсторите,аз като чуя за ремонт направо ми става зле.Миналото лято имахме едни майтори оставих ги сами за един чад,а те видяли едно шише ракия,беше на секцията и взели та го изпили.Смърфче завиждам ти за Истанбул и аз искам да го посетя,ама кога не знам.Ние сега се прибрахме от плажа,изкарахме си добре.Хайде хубава вечер на всички.

# 643
Хайде да се разпиша че отдавна не съм.
Жегата хич не я обичам, като е по студено  се чувствам по добре.
Днес успях да ги изведа за час момчетата , отстрани на блока е сянка та поиграха малко, то и пред входа е , ама от детския център окупират ... понякога се налага да си проправям път до собствената си врата, не знам колко още ще ги трая.
Иначе след 12 ч слънцето минава от другата стеана и при нас се живее, играхме 100 игри на "Не се сърди човече " ама със сърдене и шмекеруване и от страната на двамата .
slavka70 и Смърфиетка добре сте си дошли  Hug хайде време е да я осъществим тази среща , миналата година ни се размина, аз през деня нямам проблем който и ден да кажете за почивните е малко по- трудно.
ма ко аз с моловете в общи  линии взимане даване нямам, другите да кажат, ама защо ли си мисля че Ста-ди е от Ст.Загора или съм в грешка  newsm78
Ladybird_ ще чакам разказа за Робин Худ  Simple Smile
Хайде почивайте Simple Smile
За всички неспоменати  Hug Hug Hug Hug
Някои работят усилено Фло за мен си свекърва мечта Simple Smile

# 644
  • Бургас
Джей,аз също,а и Смърфи сме заети през почивните дни,ще я направим делничните през изващата седмица.Нека тази хойца Смърфита-сеньорита да си отдъхне и ще се съберем.Аз ще гледам да оставя Крис на ММ,че да си седна малко на д-то и да ви видя.
Ма-ко,аз така се намоларих във Финландия,че сега МОЛ не ща да зърна. hahaha
Няма ли как ти да ги ползваш?Питай твои приятели,които ще идват.
Ако искаш нещо конкретно,ще отида да ти го купя с намаление,само кажи и ще ти го пратя. Heart Eyes
Мисля утре да направя първа баня на плажа. Embarassed
Слон на плаж! Mr. Green
Светли,как така ще ти изпият ракията?! Shocked
Те на работа ли са? Rolling EyesМъжа ти не ги ли изгони?
Абе,майсторите са.... Sick
Отивам да пържа риба и пак ще дойда после. Hug

Общи условия

Активация на акаунт