Хубаво да си изкарате!
Днес когото видя, все за жегата говореше, откачена работа 
Много е гот така - докато се завъртим тук, и дошъл петък и хайде на морето
Децата се чувстват като у дома си там, даже завързаха приятелства (Ванко де), и вече си играят с другите деца. Свобода, тичане на воля, филия с лютеница и ожулени коленца.... "Синьо лято" отвсякъде (но и "С деца на море" също де). Мисля, че са щастливи, или поне се надявам да са. За нас с баща им е ясно - все едно караме второ детство, само че още по - хубаво

Ооооо, дайте ми ремонт, моля ви се да се развихря и да не спра от идеи. Обичам! Имам едно място в едно село, що го купих преди няколко години и аз не знам, хареса ми мястото, ама хубаво е селото от има-няма 20 вили са, така и си стои и гората влезе в мястото, засенчила го е даже, що не взема да се засиля и да се започне нещо да правя там, къщичка, виличка.. ама кой да ходи и там..
Не можах да те видя на живо, ама друг път, извинявай, много грижи си имах, къде приятни , къде неприятни. Има време, ще те видя.

Хубаво да прекарвате и се пазете.
Добре звучиш през екрана.
Моля ти се пусни си тото и съм сигурна че ще уцелиш шестицата. Заради теб миналата седмица за първи път си купих едно билетче от една лотария, трие се нещо там, спечелих 20 лв. Късмет на новака.. 
Да плача ли да се смея ли, не знам
Възстановявам се, бавно но славно, не можех да говоря, имах объркан словоред и ми липсваха думи , а и ги завалях, координацията ми беше сведена до минимум, не можех да ходя , ами... отивах си и щяхте да сложите една черна лентичка за разкош на профила ми ....
Сега вече ми е весело и черен хумор мога да си правя както си искам , нали...
Не си мислете, че се изтягам в хамака, под дебела сянка, някъде там, из Брезнишко. Нееее, тичам на високи обороти
бързах да завърша пациентите, да не останат с лекарство и да ме чакат почти месец. Какво да ви кажа? Не знам кой кого довърши
. У дома се разпъргавих, поизхвърлих доста неща, ама и още има. Размитах за скъпи гости и ей ги, вчера пристигнаха. Нали се сещате, че два дни трескам тенджери и тигани, пот се лее, пушек се вдига. Готвя по заявка. Зетко обича телешко варено, баница с тиква и " чопска " салата. За щерката чушки бюрек, таратор, тиквички. Ей, добре, че си вързах кънките, а и съм си оправна, та смогнах. Къщата само 30 мин. след пристигането вече беше неузнаваема, днес ще доведат и другите две внучета, та си представяте картинката

. Гушкам ви и ви желая прохладна вечер. Как пък точно това ми дойде на ум. Явно ми се иска вече да е вечер...

Всички деца се оплаквали от мръсотията, ама иначе мръсно не било
Нямам думи
Препоръчани теми