Домакини 50/ Юбилейна

• 52 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Славче,тия са ни съседи двама братя мазаха прозорците след смяната на дограмата,и то ракия първак най-силната домашна,тя по принцип не е за пиене,а за масажи като настинем зимата,как са отцеляли след пиенето не знам:-).Как се справяте в тия жеги бе мацки,аз сега съм на терасата пивам биричка с цигарка,ММ е на компа,а малкият спи.А едни комари как са ме нападнали не е истина,уж съм си сложила машинка с ултразвук на масичката,но гадините и по нея кацат:-).А вътре ми е жега,климатика не го пускам когато малкият спи,че ме е страх да не настине.Сега разучавам как да качвам снимки в бг мама,че още не знам как става.

# 646
  • при късмета
За конкретните молове е кода, при това пише, че е за определени обекти в тях. До там няма да ида за един МОЛ. А и не са конкретизирали за кои точно магазини е, за това е хубаво някой на място да провери и ще му дам картата да си я ползва, ако го устройва.
Ста ди е в Казънлък, но си пътува да Ст. Загора май.
Който мисли, че ще му свърши работа да казва.
Светли, във втория ред икони, над полето в което пишеш отговор, втората икона.Има картина в рамка на нея. Като задържиш мишката на нея пише "вмъкни изображение". Снимката трябва да е в сайт, директно от компютъра си не можеш да я качиш тук. Като кликнеш на иконата, между скобите, които ще излязат трябва да копираш адреса на картинката. Дано ме разбра

На мен горе долу ми просветна. Даже ходих до моята докторка днес. Каза, че имало някакъв вирус в момент точно с болки в гърлото и Т. Не са гнойни сливиците обаче, което е добре, вирусно е. Ще мина без сериозни лекарства.

Моите легнаха, ще изям малко семки и лягам и аз.

# 647
Хай, гърлз  Hug
Ма ко, радвам се, че оздравяваш  Hug
Светли, уби ме с тая ракия  Crazy
Смърфче, завид за уикенда по женски, много завид  Heart Eyes Хубаво да си изкарате!
При нас няма нищо ново - жега и тук, но за мен е нормално, средата на юли сме все пак. Тия от телевизията само ошашкват народа допълнително. И като почнат с техните кодове - жълт, оранжев, червен, и хората съвсем изперкват  #2gunfire Днес когото видя, все за жегата говореше, откачена работа  Crazy
Иначе пак се стягаме за "Чайка" (Мушкат, вие няма ли да ходите?) - утре пазаруваме храна и оправяме багаж, и в петък отлитаме  Heart Eyes Много е гот така - докато се завъртим тук, и дошъл петък и хайде на морето  Party Децата се чувстват като у дома си там, даже завързаха приятелства (Ванко де), и вече си играят с другите деца. Свобода, тичане на воля, филия с лютеница и ожулени коленца.... "Синьо лято" отвсякъде (но и "С деца на море" също де). Мисля, че са щастливи, или поне се надявам да са. За нас с баща им е ясно - все едно караме второ детство, само че още по - хубаво  family 1swing
Сега мисля да лягам, мили мои. Лека нощ, гуш на всички  Hug

# 648
Добро утро,

както си пишех един пост и се присетих ,че на вас не съм ви пуснала още назавършените гараж и кухня.
С това се занимава мъжа ми последните 2 месеца :

http://s1012.photobucket.com/user/tanyatais/Reno/story

http://s1012.photobucket.com/user/tanyatais/Kitchen%20reno/story

# 649
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Heart Eyes
Контеска, страшно добре върви, просто нямам думи. Този жълт цвят е изключително приятен. Браво, брависимо, какво да ти кажа повече... ти си знаеш.  Hug Ооооо, дайте ми ремонт, моля ви се да се развихря и да не спра от идеи. Обичам! Имам едно място в едно село, що го купих преди няколко години и аз не знам, хареса ми мястото,  ама хубаво е селото от има-няма 20 вили са, така и си стои и гората влезе в мястото, засенчила го е даже, що не взема да се засиля и да се започне нещо да правя там, къщичка, виличка.. ама кой да ходи и там..
Така, да ви почна по ред на номерата:  Grinning
Славуно, зная аз че ме разбираш, от много време си зная, че на един език говоря с теб относно някои семейни липси.. мда.
Смърфи, за мен хапна ли една баклава или нещо още по-вкусно, кафе удари ли с бяло сладко и водичка за разкош, а...а аз за теб кафе пия ей там, ти знаеш къде е... Heart Eyes Не можах да те видя на живо, ама друг път, извинявай, много грижи си имах, къде приятни , къде неприятни. Има време, ще те видя.
Запалвам си цигара и продължавам...
Валче, трябва да си говорим някой ден  Hug
Новите другарки още ги проучвам и ще ги следя.
Людмила ми липсва.  Sad
Ста.ди, всичко ще си дойде на място, имай търпение малко. Като в тъп турски сериал ще кажа, всяко зло за добро.  Hug
Вио, направи ли тен, а децата.  Simple Smile Хубаво да прекарвате и се пазете.  Hug Добре звучиш през екрана.
Ма-ко, болна си, що бре, жена.  Hug Моля ти се пусни си тото и съм сигурна че ще уцелиш шестицата. Заради теб миналата седмица за първи път си купих едно билетче от една лотария, трие се нещо там, спечелих 20 лв. Късмет на новака.. Joy
Дами, разказвай ми, разказвай ми....
Калинче, нещо исках да ти кажа и го забравих, а и не мога и не зная как се прехвърлят страници, нещо трябваше да цитирам което си написала, ама какво беше, аааа...аха. сетих се , за часовете за пътуването, да, три часа е със самолета , ама душа, аз и пеша ще ги мина ако трябва, нали си знаеш, а за онези които те дразнят, игнор категорично. Това му е майката на тези досадници, от опит ти го казвам.
Другарки мили, сега ви пускам нещо в скрит текст, защото иначе ще изпиша цялата страница да разберете, че драмата при мен продължава..... hahaha hahaha Joy Joy Да плача ли да се смея ли, не знам
Скрит текст:
Трябваше да ми се направи едно изследване миналия ден. Сложно е, някои зная, някои не знаят, но това няма значение, кой какво знае и няма да се повтарям. Всичко беше уредено и ще се направи с пълна анестезия. До тук добре, но следва най-страшното, ми не знам колко е страшно, ама не успях да изляза от пустата анестезия, и успях да вгорча живота на докторите, бяха като пчелички около мен. Изключително внимателни бяха, няма да лъжа.  Мда.... Самото изследване започна в 11 ч , то е за около 20-30 мин и последствие до 19 ч не можаха да ме върнат в действителността, за една бройка си отивах. Но!!!!!! най-интересното е, че аз, която съм толкова реална, не съм сантиментална и не съм лигла по принцип освен в домашна атмосфера, ми се случи случка и май вярвам, че има нещо   ... Mr. Green този път успях да бъда на място, за което само съм чела по разни списания и статии на разни индивиди, индивиди, защото не им вярвам, видях отвъдното, за вас е лъжа, но за мен си беше истина и ако бях прекрачила вероятно Марчев тези дни щеше да дава банкет  Mr. Green Видях се в един момент пред прага на една врата, входна  отворена врата , аз бях права, нищо не ме болеше, нямах ,  ми нищо ми нямаше и стоях пред прага на тази врата , а отпред беше изключително черно, бакелитово черно и лепкаво, като тунел на космическа дупка, и ме обземаше неописуем страх и ужас,   а зад мен грееше слънцето, ама слънцето не беше като слънце в 11 ч сутринта , а беше меко и топло все едно е ....17 ч едно златисто и меко, обгръщащо ме....аз само се обръщах с глава назад  няколко пъти, после към чернотата и после окончателно се обърнах  към светлината....и започнах да чувам суетенето и говора на докторите, вече си  бях долу. Не знам как да го опиша, но това беше действително, може би е халюцинация ,  не зная, но защо не видях тучни пасища и розови градини, както съм чела  из разни списания... хм... трябва да съм много гадна и мен в рай май няма да ме приемат, да си знаете вече.
Най-зловещото от цялата глупава история е, че никой от моите хора не знаеше къде съм била този ден, скрих от тях за да не ги  притеснявам и това беше довело до още по - голяма обърквация за лекарите, които започнали дружно издирване на Марчев по телефона да му кажат ... той, милия  как не получил удар , когато беше разбрал...прибра ме носейки ме...мда.  Joy Joy Възстановявам се, бавно но славно, не можех да говоря, имах объркан словоред и ми липсваха думи , а и ги завалях, координацията ми беше сведена до минимум, не можех  да ходя , ами... отивах си и щяхте да сложите една черна лентичка за разкош на профила ми ....  hahaha hahaha Сега вече ми е весело и черен хумор мога да си правя както си искам , нали...
Имам и още да ви разказвам, как всеки път когато съм под пълна анестезия и връщайки се обратно в действителността , се сбивам с докторите...защо ги бия...... не знам, но те ми казват че е така, а и аз съм вързана сериозно за леглото... мда. После ме развързват, вече ставам малко по-спокойна, уж...дивак съм си. [/spoiler
Лягам си.  wavey

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 01:31 от marchеva14

# 650
Ох, нямаше да пиша, ама като прочетох Марчето - нямам думи, не ни плаши така бе, жена! Никъде не те пускаме, разбра ли?! Това дето го пишеш -
Скрит текст:
подобно ми е разказвала мама - тя нали милата мина през много операции и анестезии, единият път също като теб почти не можа да излезе от упойката, направи и някакъв алергичен шок. Та тя виждала тунел, мрак, нещо светло в края - явно подсъзнанието на всеки му рисува негова си картина. Майка ми също като теб е пълен скептик по темата, лекар, човек на науката, не вярва в подобни неща, но това е нещо подсъзнателно наистина.
Тъй, лека ви нощ, че утре от 5 съм по пътищата - потегляме рано да разгледаме малко и Лондон, полетът ни до Сф е вечерта и по нощите трябва да се приберем. В събота смятам да пътувам за Варна. Калинче, кога ще се прибирате, да те чакаме ли за среща? Ако имаш нужда от нещо във Варна, от другата седмица съм на линия, предполагам мога да помогна.

# 651
Божеее, Марче! Студена пот ме обля, докато те четях. Никога повече анестезии. Ох, добре, че е минало... Поне заслужаваше ли си, тоест надявам се резултатът от изследването да е наред.
Иначе си хапнах половин парче баклава, това за всичките. Нали знаеш, че не трябва да ям, ама си разреших няколко хапки. Ех, голяма наслада беше...

# 652
Боже Марче,подсети ме за една случка с баща ми бог да го прости.Разказвал ми е как като съм била малка му е правена операция и не е могъл да излезе от упойката бил сънувал,че го викам да ми напомпи гумата на колелото и се събудил,лекарите му били казали,че живе е втори живот и това излизане от упокката било чудо.Ти дано да си добре и да са ти добри резолтатите.Аз сега отивам на кафенце,и после ще изпека един ориз със зеленчуци.Хайде хубава сутрин на всички ви.

# 653
  • Великобритания
Добро утро дами .. при нас така хубаво напича слънчицето и е само 18 градуса , което си е супер добре
седнали сме си на тераската , гледаме моренцето , и аз пия кафе а бебето пее и се зазяпва в гларусите .. ммм кеф
мисля след малко да се поразходим малко из магазинчетата , че два три дена пропускам и някак си почва да ми липсва шопинга  Laughing Laughing
 marcheva14 беше ми страшно да те прочета , даже се поуплаших , а представям си на теб какво ти е било .. колкото и да е силен човек , предполагам че в такива случаи се чувства доста безсилен.. всъщност важното е , че всичко е наред вече .. а ти вземи почерпи сега ей така просто .. (виртуално и нас -имам предвид де  Laughing)

# 654
  • София
Здравейте момичета. Напоследък минах в групата на консуматорите - чета, а не пиша. Посипвам си главата с пепел. Simple Smile Не си мислете, че се изтягам в хамака, под дебела сянка, някъде там, из Брезнишко. Нееее, тичам на високи обороти tantrum бързах да завърша пациентите, да не останат с лекарство и да ме чакат почти месец. Какво да ви кажа? Не знам кой кого довърши Joy. У дома се разпъргавих, поизхвърлих доста неща, ама и още има. Размитах за скъпи гости и ей ги, вчера пристигнаха. Нали се сещате, че два дни трескам тенджери и тигани, пот се лее, пушек се вдига. Готвя по заявка. Зетко обича телешко варено, баница с тиква и " чопска " салата. За щерката чушки бюрек, таратор, тиквички. Ей, добре, че си вързах кънките, а и съм си оправна, та смогнах. Къщата само 30 мин. след пристигането вече беше неузнаваема, днес ще доведат и другите две внучета, та си представяте картинката dancing smile3540 smile3540 newsm43
Утре вечер пребазираме катуна на село.
МАРЧЕВА, както винаги е интересна. Миличка, този път ме стресна. Предпочитам пътеписите ти до близка нам страна Simple Smile
Не съм приветствала пристигналите задгранични подруги. Ето правя го  bouquet welcome
МА КО, ти друга работа нЕмаш ли, ами го играеш Полегнала е Тодора. Я бързо скачай в джинсите и бегом към Брезник. Не съм се отказала да се видим на наш си терен, брезнишки.
Къде ли изчезна ЛУСС?
Без да ви познавам, си имам симпатии към някои, да не кажа към всички, но нямам време да ви уважавам поименно, защото чаветата след сън трябва да кълват нещо. Обещала съм палачинки. newsm64 newsm63. Гушкам ви и ви желая прохладна вечер. Как пък точно това ми дойде на ум. Явно ми се иска вече да е вечер... wavey

# 655
  • София
Да се явя и аз като Фло след известно отсъствие. Blush
 Марче, Марче, да те изпусне човек малко от поглед и ти какви ги свърши! Ужасно преживяване и дано не се повтаря повече! Hug

Фло, приятно ти посрещане на гости!

Дамчо, на теб приятна разходка!

Ма ко, оздравя ли вече?

Луси къде зачезна наистина?

Аз да ви разкажа за лагера на детето.
Скрит текст:
Отиде с двете си най-близки приятелки. И миналата година беше на селски лагер с тях. От първия ден и беше много мъчно. Отделно се оказа, че вмедто в тризвезден хотел са настанени в едно соц. хотелче, което навремето си е било добро, но сега...навсякъде непочистен в годините мокет, липса на топла вода първата вечер, ужасно мизерна баня, мръсна тоалетна, незатваряща се врата на тоалетната, прозорци, немити от поне 2 години. Като отидохме какво да видим- от  комина излиза черен, ама много черен дим и смърдиии. Като питахме от какво е- горели си кофичките от кисело мляко. Иначе съм си пратила детето на чист въздух в планината...
Взехме си я, голяма мъка и беше и ревеше постоянно. Не става явно детето ми за лагер. Не беше яла нищо и за два дни свалила две кила. Занесох и там домашен сандвич, каза че гърлото и е стиснато някакси и стомаха също. Хапна, приседна и, не можела да яде. После каза, че и се е залепило нещо от сандвича за гърлото. Айде на лекар при личната. Тя каза, че гърлото и е на едно място надрано . Обясни ни че това си е реакция на организма при голямото притеснение- свиват се някакси мускулите ли, не знам точно, и наистина хранати е одрала на едно място гърлото отвътре. Мина. Два дни след лагера не яде почти нищо, едва вчера започна малко по малко. Ужас.
Карах се с този, дето е шеф на лагера. Не било мръсно...ми то всички деца се оплакваха от мръсотията и липсата на топла вода.
http://pochivka.bg/o-27797-хотел_филмова_резиденция
А лагерът беше организиран от тези:
http://www.scouts-bg.org/page/10/

bouquet

# 656
  • при късмета
Като, че съм чула Фло и днес никакво лежане, скокнах.
Шефа още в 11 ме юрна към Макдоналдс заради пусти играчки с детското меню. Хапна едно, взе си играчка и в западния парк. Около 3 часА изкарахме там, беше на площадките, на фитнес уредите, на чешмата засекохме конен патрул и на конете се порадва,  че и пеша си дойдохме, а и пеша отидохме. Не знам какъв километраж сме навъртяли, но в парка е сянка и беше добре.
Марче, първо да ти се скарам, че не се обаждаш къде си. Карам ти се, да си го знаеш!
 И майка ми имаше такъв случай на операцията за миомата. Беше ги вдигнала на ура докторите. И тя е имала някакво подобно преживяване. Стряскащо е за хората, но все повече казват, че това всъщност е игра на мозъка. Може да си под пълна упойка но подсъзнателно знаеш къде си заспал, т.е. че си на операция и мозъка си обработва информацията на подсъзнателно, инстинктивно ниво. Това го казвам, в случай, че случката не просто те е впечатлила, а уплашила, че не разбрах много от поста ти как се чувстваш.
Рано ни е още да идем отатък, ако го има и аз поне си мисля, че надали някой ще ни даде изобр дали да идем доброволно или да се връщаме.
Това са си мои разсъждения разбира се, ама съм си такава око да види, ръка да пипне иначе не вярвам.
Вале, собственика ме разбива  ooooh! Всички деца се оплаквали от мръсотията, ама иначе мръсно не било  ooooh! Нямам думи

Отивам да сваря едни сърчица, да ги запека с масло довечера. Добре, че не ми пречи да готвя в най-голямата жега.
Гушки на всички да не ви изброявам поименно  Hug

# 657
  • София
Ма ко, не каза нищо за тиквичките, не ви ли харесаха?

# 658
  • при късмета
О, много ни харесаха, супер става така.
Шефа не ги яде много, но аз и мъжа ми много ги харесахме. Заминаха за отрицателно време. Трябва да правя по повече,че само с 2 тиквички, както беше дадено, ни бяха малко  Laughing

# 659
Добър вечер момичета,как сте.Мимито завид за тези 18 градуса,дай ги на сам:-).Иначе аз днес освен един ориз да изпеча друго не съм правила цял ден мързелувам,преди малко изгладих на ММ униформата,че утре е на работа и сега ви чета и ви пиша.Утре мися да се размърдам малко и да изпера килимите и пердетата.Сега си сипах една радлерка нещо ми стана навик да пия вечер биричка с лимон.Хайде лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт