пих парацетамол, но явно няма да се размине без по силно лекарство.

[/quote Здравей ,бързо съвземане от зъболекаря,иначе за болката течен аналгин много помага.
пих парацетамол, но явно няма да се размине без по силно лекарство.

щом по пътя не си изгубила чувството за хумор всичко е ок! Благодари, че си имала избор...не на всеки се дава...пък щом още тъпчеш на тази замя, значи не си си свършила всичката работа - в нечий друг тефтер имаш още задачи да изпълнение
Честно да ти кажа - теб не те мисля толкова, а онзи човек с огромното сърце и железните нерви, дето му ги сервираш изневиделица....
ох, ще ме уморите от смях. 
. От какво може да се е получило, има няколко варианта , а при мен те всички са на лице. Първо, когато се разболях от зор свалих за, има-няма два-до три месеца около 20 кг, та се бях превърнала с един прекрасен модел , почти колкото Туиги - 50-52 кг на 175см. Това съсипвало гръбнака от отслабени мускули, второ, коремните операции също отслабват мускулите на гръбнака и корема , естествено, трето , не пия вода, и четвърто , но не на последно място, травма , един път операционна, а и онова падане от 5-6 стъпала назад по гръб и то точно един месец след първата ми операция е оказало влияние. В Гърция се пребих по едни стъпала, ама високи стъпала си бяха..мда. Това са новините в крайна сметка, от една страна е добре, а от друга, ми не знам.. Бях се приготвила да ме оперират, готова бях. Нямаше да я направя тук и в това съм категорична, даже и психически се подготвях за пътуване и свързване с лекар от чужбина. Ако някоя има идеи - приемам всякакви. 
Спокойно, мила, пак ще отидеш да го видиш. Колко сайдера изпи, че аз повече от един не мога и си ме хваща, да не повярва човек, та то уж нямало алкохол, има, има си. Тук в Била са пуснали едни готови коктейли в бутилки от швепс, малки бутилки, напр. Куба Либре или Мохито и са само с 4% алкохол, колкото една голяма боза, страшно са хубави, на мен ми харесват. Ще си купя тези дни.. мда. 

Преди 30г. имах такава диагноза и да - с добър физиотерапевт и масажист нещата се оправят!!!! За съжаление, тези които тогава ми помогнаха са покойници..., но съм сигурна, че все още има добри специалисти! Няма да стане от веднъж и с магическа пръчка, но това е лечимо - лятото е перфектния момент да започнеш с лечението. Може и да прозвучи глупаво, но наистина ме зарадва диагнозата

И аз имам да гладя, че летните дрехи бяха във вакумни торби и втора година не са ползвани
Голяма емоция като отворих торбите - то неща дето съм забравила че имам, други не ми стават, трети вече не ми харесват...
та поразчистистих, изпрах и сега трябва да се ходи и на пазар 
Дано си успокоила болката 
в бг никога не съм се претопляла, но за смях и на канарчетата, тук се скопосах.... но тъкмо се климатизирах за ваканцията 
Като дете ходех на уроци по акордеон
Миналата година се научих покрай малкия да свиря на блокфлейта и сега съм решила да се науча да свиря и на китара
Днес говорихме и с наш приятел, който прави китари - обещал ми е супер китара, като се науча да забивам жицата като Джими Хендрикс 
благодаря ви .Спала съм от 20 ч до 7ч това не ми се беше случвало.Ами миналата седмица си записах час заради един зъб , но се оказа че както предполагах няма да го бъде него... Ще си го гледам ( мъдреци то разположен много лошо) докато не стане за вадене , а как ще се вади не ми се мисли.Та на едно зъбче дето е повече пломби отколкото зъб, се появи една дупчица толкова миниатюрна но я има и аз разбира се изобщо не ги обичам и отивам, обяснявам че това което се вижда е пломба , но зъба е жив. И вчера "чичко зъболекар който си е най - обикновен чичко но си е избрал да е зъболекар "( това са думи на малкия ми син които ме забавляват ) ми почисти и сложи лекарство, каза че е възможно да има болка , но е добре да премина и да не се налага да умъртвяваме зъба.Тази сутрин съм си аз, нищо не ме боли.
знае как да почерпи , аз съм към първата снимка , ама в тия жеги като че ли коктейлчето ще е по добре , радвам се за резултатите