Домакини 50/ Юбилейна

• 52 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Фло ти си баба мечта на всички правиш каквото обичат,глезиш си ги децата.Да са ти живи и здрави всичките.

# 661
Добра вечер   bouquet

Марче  Hug  bouquet ти си знаеш къде трябва да отидеш сега...има на кого и за какво да благодариш/не са лекарите/. По повод на случилото се с теб и добрия края, има един много сладък виц /знам, че си запалена бриджорка/
Скрит текст:
Млад мъж попада в Чистилището, за да си чака разпределението - дали е за ада, или за рая... Там обаче чакат още 3-ма и супер му се зарадвали, че могат да си направят каре. Започнали играта, но нашия човек, току става и заминава..., след малко се връща и пак продължава играта...пак заминава... Накрая на 3-мата им писнало и му казват "Абе какво се еб@ваш с нас - стой и играй!", а той им отговаря - "Не се еб@вам аз, ами ония долу от реанимацията..."
Радвам се, че си добре, вярвам, че и резултатите ще са добри  Hug Обаче наистина си лудетина  Joy и заслужаваш един здрав бой  Hug
Вале  Hug Радвам се, че детенце е вече добре! За другото - нямам думи, как може да има толкова нагли хора, които да не им пука за здравето на децата, а само да си гледат печалбата  #2gunfire Чета бг новини...то не бяха салмонелози по детски лагери, то не бе чудо!!! И това не е само от тази година.... Как пък на никоя институция не й пука  #Cussing out това са неща, които всички ги знаят, вестниците са пълни със статии, а реакцията на компетентните органи, дето се издържат от парите на данъкоплатците е да си бъркат в носа.... #2gunfire
Ма ко вече си във форма, щом и по разходки хукна!!!
Фло весела ваканция   bouquet Сега може и да се пребориш с тревата, когато всички малки мушмуроци хукнат да играят по нея  hahaha Знам майка ми как угажда на малкия и колко е щастлив с нея - та завиждам на внуците ти!!!
Дами   bouquet Приятна разходка из Лондон и леко кацане! Последно уж на 19 тръгваме, но още не сме платили ферибота, което означава, че датата не е окончателна  Joy Благодаря ти за готовността да помогнеш  Hug но моите проблеми са, дет се вика "орташки" - пък орташката работа - кучета я яли...майната му - почна да не ми пука  Joy За среща нищо не мога със сигурност да кажа - на място ще разбера с какво време за развлечение ще разполагам  Joy
Скрит текст:
3 седмици ще сме си в бг, но мм не е от Варна, имаме и къща в трета посока - та ще е едно препускане из цяла бг...Със сигурност първата седмица сме във Варна, че имам да оправям куп документи...имам да плащам данъци из варненска околия, дето общините още са с векове назад и данъците само на място може да платиш....Правя уж планове и разчети на времето, но докато на място не видя какво е - нищо не знам. Имаме и два ремонта да правим на къщи, дето са на 300км една от друга  Joy миналото лято платихме за ремонта на покрива на едната, а зимата той се свлече...и сега и покрив и етаж трябва да се оправя, но вече дистанционни ремонти - никога! Та нашата почивка ще е от активните  hahaha
Контеса - страхотно се получава!!! Вижда му се края!!! Тм се е справил перфектно!!! Скоро ще се вихриш и ти с обзавеждането   bouquet
Вио завиждам ти  Sick Това са спомените от моето детство - всяка събота и неделя ходехме на х.Ветеран - целогодишно - и зимата е прекрасно морето!
За тази седмица приключих с концертите  Joy За Робин Худ - какво да кажа - бях очарована!!! Малкия не ми беше обяснил и бях приятно изненадана, че е мюзикъл. Час и половина децата се забавляваха, пяха и танцуваха! Публиката беше като онемяла - имаше толкова малки деца с родителите и нито едно не се разхленчи, нито му стана скучно! Възхитена съм от организацията, от идеята и от изпълнението! Как тези учители също играха и пяха с децата...как са си играли да избират музика към текста и да го направят песен, как са мотивирали децата да направят декорите...как децата успяха да запазят тайната и да ни направят невероятна изненада с представлението!!! Възхитена съм!
За днешния концерт с китара...ами като имам спомен аз какво съм учила по музика и какво малкия учеше в бг...та днес концерта беше, за да ни покажат какво децата са учили по музика през годината - свириха "испанска китара", "блус", "рок", "кънтри".....коментираха разликата в стиловете... с една дума - прекрасно! Резултата е - желанието на малкия да получи китара  hahaha та събота ще ходим да избираме китара  Joy
Ха наздраве вече и спокойна вечер!!!

# 662
  • Великобритания
Ladybird ах каква хубава салатка си сложила .. разкош.. малко чак се затъжих за Бг ..
ракийка не близвам , ама съм си наляла едно студено розе и чакам ММ да се прибере от работа и да вечеряме .. бебето почна да мрънка , май й се доспа ама си има режим .. баня , пижамка , млякото и лека нощ ..и сутринта в 4-5 часа е кукуряк  Grinning Grinning
аз наготвих зелен боб със спанак и пилешки филенца , за мен салатка .. а бе уж не ям , ама тез килограми не мърдат .. 6 месеца минаха след раждането , а съм свалила само 4 кила .. пфууу мъка мъка  ooooh!

# 663
  • София
Здравейте момичета, добре съм. Не съм у дома. Ще се прибера в понеделник. Нямам компютър и ми е трудно с телефона, с тези кебапчета да улучвам буквите.
Притесних се за Марчето. Радвам се, че се върна. Ако знаеш само на колко хора си нужна тук. Дано изследванията да те удовлетворяват. Исплаши ме, проплаках си... Здраве и дълги години щастлив живот!!!
Айде, до понеделник

# 664
  • София
Тук съм и не съм мърдала, мотах се,  защото още ми се мота и главуната. Благодаря ви, прекрасни дами за съчувствието, всичко ми е наред.
Калинче, благодаря, много готин виц и ме накара да се усмихна хубаво, дали там ще се намерят бриджори, сигурно, ама тези от реанимацията ни бъркат работата.... hahaha hahaha .... и ще отида там, където си мислиш и ти, ама дали да благодаря, че се върнах или обратното....  може да съм изпуснала купона... Joy Joy ти какво  мислиш, да съжалявам ли, или не, а... ааа... newsm78

Ма-ко, не, не съм се изплашила, то няма и време да се плашиш , а само се чудиш къде да тръгнеш, напред ли или да се връщаш. Страховете може би ни обхващат когато се връщаме, но и това което пиша май не е много точно, защото изпитвах безкраен ужас, от нещо необяснимо и много силно привличащо. Да, определено смятам, че това си беше една халюцинация, било от прочитане на някакви случки през годините , на всяка от нас се е случвало да чете за такива глупости, и някъде мозъка складира информацията и тя в един момент на силен стрес се възобновява и.... влизаш в някакви фантастични  филми... аз така смятам нещата и определено го пропускам . Да, вярно е и това че съм си вярваща, ама си вярвам в едни неща , които не мога да ги обясня, мои са си. Забравих го вече, и не ме притеснява, честно ви казвам. Сега искам да ми се оправи главата, защото ми е замаяно. Пия вода като ненормална за да мога да изхвърлям, това което е останало в мен. Това е. Някоя от новите другарки ме попита дали имам фейс, не нямам и не искам, просто там нямам работа и ми е досадно. Благодаря за поканата.

Валче , голяма драма сте си има ли и вие, ама като не ми питаш къде да си пратиш детето на лагер, така  ще е. Друг път ще ти обяснявам.

Фло, ще се счупиш от приятна работа, ама си е хубаво. Приятно на вас всички ви.  Simple Smile Представям си , каква радост те е обзела.  "Чопска" салата... Joy Joy

Дами, да ми разказваш после с подробности. Приятно и удари едно хубаво ..... чайче, англиЦко и за нас, ама и кейк искам да има... мда. Обичам така, фръц.  Simple Smile

мими, ще почерпя бре, жена, що да не черпя, готово, ама дай да оставим за по-късно, да видя резултатите утре и тогава.
Людмила ми липсва и може и да ми удари и една  телф. жица да я чуя.

Всички ви ли изброих, не, не успях, друг път по-подробно. Отивам да рупкам много хубава диня.
 Hug

# 665

Първо ви черпя кафе и после ви пожелавам приятен ден !
Чета ви,притесних се с нещата ,които споделяте ама тази седмица не мога да се спра от задачи.
Първо нямах лаптоп,преинсталация-още не мога да го оправя.После три дена подред по изследвания за мен и за мъжо .Щерката беше на изпит понеделник и сега чакаме резултатите.Аз също се стреснах,ама ще търпя още 10 дена да видим дали ще се потвърди още едно заболяване към купчината с другите Laughing
Жегата и тя ми се отрази зле като се налагаше да излизам,та и там малко зор видях два дни ,но днес вече съм 6.
Марче-няма да ходиш да играеш бридж  Naughty може само на плаж в Гръцко. Wink
Вале,браво че сте взели Мария,но пуснете жалба-не може така да се подиграват с децата.
Контеска браво на вас и тмм,възхищавам ви се за смелостта и упоритостта!  bouquet
Калинка-кой като вас сега и китара ще учиш и ти. hahaha
Вио ти покрай тая каравана вече ни забрави,ама пусни снимка на малките сладури де. Praynig
Ма ко справяш се и ти с многото задачи,ама нямаш право да се разболяваш.Иска ли болнични от шефа? Wink
Люси надявам се и при теб нещата да се наредят.
Фло гледай да не отвържеш кънките,че тогава става беля.Приятно да си прекарате с любимите хора.  bouquet
Е до тук запомних,сега ви оставям и подхващам плетките,че понеделник на ново пак тичане по прегледи,ама не може без тях.

# 666
  • Великобритания
Добро утро дами .. ставам и първата ми работа да седна на лаптопа .. хахах като някой супер маниак съм и аз .. да прочета тук там какво станало ..
Марчето ме разсмя .. стискам палчета резултатите да са ок , че после си имаме обещана почерпка  Mr. Green Mr. Green
Светли д ти пратя малко хладинка .. ама и тук почва пак да се стопля доста, вчера следобед беше 24 а това си е доста , днес го дават още по жега , а за уикенда четох че некви рекорди щели да се чупят  Grinning Grinning.. съседите ми , възрастни дядо и баба , много симпатични , вчера викат аууу много топло , какво ще правим .. като им казвам че в Бг стига и минава 40 те се пулят и чудят .. ами така е , ама май и аз свикнах на по хладното и тия топлини ме изнервят Simple Smile
Фло сега е щастлива баба , има си дечица да и пищят в къщата .. майка ми и тя милата чака да си отидем , ама ако не стане накрая пак ще хваща самолета и ще дойде да си види внучето , че е много притеснена , че няма да я познава ( 6-месечно бебе)  ooooh!
Май никой няма тази сутрин , сама ще си пия кафето

# 667
Заминавам за Приморско за женския уикенд! Момичета от Бс, ще ви търся другата седмица за среща.

Ето ви снимките от Истанбул:
https://plus.google.com/photos/106098581303095101293/albums/6169 … y=CIeSwOaGl9K9_wE

Ще гледам поне да ви чета, че мобилният нет ми е доста слаб.

# 668
Заминавам за Приморско за женския уикенд! Момичета от Бс, ще ви търся другата седмица за среща.

Ето ви снимките от Истанбул:
https://plus.google.com/photos/106098581303095101293/albums/6169 … y=CIeSwOaGl9K9_wE

Ще гледам поне да ви чета, че мобилният нет ми е доста слаб.
Весело изкарване:-).Много красиви снимки,много профсионално снимани,уникални са.

# 669
Вече съм на БГ земя - уви, щото много ми е мъчно за детето, поревах си и така...Явно донесохме по-хладничко време, днес се диша в София. Фло, как те разбирам - цяла седмица бях като теб - готвех за детето каквото си харесва той. Иначе,Марче,ударих много кафета, че с английския чай съм скарана, станах любител на сайдера и то по едни автентични пъбове - евтини, претъпкани, със средна възраст на населението 65+ - ние като младежи бяхме, а детето категорично отказа да идва с нас Grinning. Хапнах традиционни уелски палачинки, пудинги и т.н. и се връщам 2кг отгоре, та от днес ще оправям щетите - стартирам си пак 90-дневната, че най ми е лесно с нея. Лондон - лудница, то за 4 часа кое по-напред да видиш, нямахме време да усетим атмосферата както ние си знаем - по малки улички, пазари, паркове...Е друг път. Но Кардиф си ми хареса много - спокоен, но жив и млад град, зелен, морски... Сега ще врънкам ММ за снимките. Смърфи, твоите са чудесни както винаги!
Писе, чакаме и ние с тебе, стискам палци за детето! ЦАлувам ви всички!

# 670
dam4o   Hug
Аз се приготвян да ходя на зъболекар, ще водя малкия с мен за компания, оставих го и днес в къщи .Обаче от понеделник пак ще е на градина да мога да свърша няколко задачи които не търпят отлагане и да се срещна с едни девойки   Party
Мъжа ще е почивка та и на него да обърна внимание и седмицата смятаме да завършим на палатка с няколко колеги на мъжа , миналата година не беше зле , имаше и други деца освен нашите, сега се очертава да сме само с нашите та май няма много да почивам, ама каквото такова.Но самата смяна на обстановката и хората около нас са си почивка.

# 671
Добър ден и от мен   bouquet
Накрая се добрах до кафето...
Скрит текст:
Разходката сутринта се превърна в ужас - тръгнах с кучо да заведем детенце на училище - на отиване всичко беше нормално, но на връщамне, явно от преумора на кучо се парализираха задните крака от мускулен спазъм...мм беше на 200км, чакахме го да се върне и да ни прибере...добре поне, че се случи до голяма отбивка и там където много малко хора и кучета минават...Сега сме си вече у дома, кучо си изпи хапчетата и спи, а аз си пия кафето. Старо ни е другарчето и вече с дългите разходки край...Той си е жизнен и игрив и ние подценяваме възрастта му, а той надживя средната възраст за породата си...
Лус Heart Eyes
Марче  Hug щом по пътя не си изгубила чувството за хумор всичко е ок! Благодари, че си имала избор...не на всеки се дава...пък щом още тъпчеш на тази замя, значи не си си свършила всичката работа - в нечий друг тефтер имаш още задачи да изпълнение  hahaha Честно да ти кажа - теб не те мисля толкова, а онзи човек с огромното сърце и железните нерви, дето му ги сервираш изневиделица....
Писенце  Hug комплименти за щерка ти   bouquet Пази се момиче!
Смърфи благодаря за разходката   bouquet разкош! С агенция ли ходихте, или сама организира?
Мими миналото лято ние също не успяхме да се приберем до бг и майка идва при нас. Тъй, че и това е вариант   bouquet При тези температури вие не сте ли на плажа?
Дами добре дошла   bouquet До колко сайдера изпи? Аз повече от 2 не мога  Joy а другарката дето излизам с нея удря 5 и после плете крачката  hahaha Следващата разходка я планирай да тръгнеш от Уелс, през Англия, та до Шотландия! Лондон смело може да го прескочиш  hahaha Той си е град-държава!
Джейми леко да ти е на зъбите! И аз много искам на палатка, но мм не ще и да чуе  Joy
Да ви развеселя малко - понеже догодина за сина ми е последна в началното училище и те са най-големите, има работни места в училището  Joy Дадоха им списък - ако желаят да си изберат и да кандидатстват. Малкия си избра да кандидатства за отговорник на компютърната зала. Написа си молба и мотивационно писмо, беше допуснат до интервю за работата и вчера си получи заповедта за назначение от 02.09  Joy Сега в понеделник е поканен на работен обяд, за да разискват същността на работата  hahaha Та в понеделник няма да приготвям кутия с храна  Joy
Ставам да замеся едно шекерпаре, че моите реват за сладко, а след снимките на Смърфи, това ми се вижда най-подходящо!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 672
Дамчо, добре дошла в БГ Hug.Мимито аз на 24 градуса хоро ще играя  Joy newsm44.блазети за тези температури,но и тук днес е добре бива го времето.Аз днес прах килими,пердета,сготвих една яхния с пиле.Сега пия кафенце и си хапвам сладолед.Малкият спи та сам на компа не бях го пипала от няколко дни,че не мога да се доредя за него,все от телефона пиша,ама от него ми е трудно с тия малки букви.Много Hug Hug Hugза всички ви,още не съм запомнила всички,но с времето ще ви науча по именно.Лек ден Ви желая и много усмивки   bouquet.

# 673
Джейми леко да ти е на зъбите!
Леко ,леко колко да е леко умирам от болка , а уж търпя на болка  Tired пих парацетамол, но явно няма да се размине без по силно лекарство.  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 674
  • Бургас
Здрасти! Hug

Джей,пий нещо по-силно.Аулин пробвай или нурофен.Този парацетамол не е много за болка.

Марче,на теб не ти ли стигат обиколките в БГ и Гръцко,дето не се спираш,ами тръгна и да сновеш между тоя и оня свят? Grinning Heart Eyes
Слава Богу,че сега си добре,пий наистина вода и се пази! Hug
Ама ще ти се карам,как може на никой да не се обадиш и да правиш чудеса от храброст?Направо го съжалих Марчев,а аз рядко съжалявам мъже,да не кажа хич!

Лейди,блазе за прекрасния мюзикъл!Браво на децата и честит ти "работник"! Laughing
Преди години големия ми син в Немската правиха постановка на немски на Червената шапчица.Останах очарована,децата пяха,танцуваха.Освен мен и класната имаше още две майки.Срам ме хвана за родителите! Embarassed

Дамчо,разбирам те напълно! Hug
Аз по тази причина досега не съм посмяла да отида да го видя в Мюнхен.Не знам после как ще се кача на самолета. Cry
Сигурно ще остана и ще пия бира,ще хапвам бретцели и вурстчета.
Да са живи и здрави само! Praynig

Луси,липсваш! Hug

Вио,приятна ваканция и на вас! Heart Eyes

Ма-ко,бира,моето дете,само студена бира и държи вирусите далеч! Heart Eyes

Отивам да гладя,деца мои,че прането от Финландия стои на огромни купчини и чака Славка! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт