ти си знаеш къде трябва да отидеш сега...има на кого и за какво да благодариш/не са лекарите/. По повод на случилото се с теб и добрия края, има един много сладък виц /знам, че си запалена бриджорка/
Обаче наистина си лудетина
и заслужаваш един здрав бой 
Радвам се, че детенце е вече добре! За другото - нямам думи, как може да има толкова нагли хора, които да не им пука за здравето на децата, а само да си гледат печалбата
Чета бг новини...то не бяха салмонелози по детски лагери, то не бе чудо!!! И това не е само от тази година.... Как пък на никоя институция не й пука
това са неща, които всички ги знаят, вестниците са пълни със статии, а реакцията на компетентните органи, дето се издържат от парите на данъкоплатците е да си бъркат в носа.... 
Сега може и да се пребориш с тревата, когато всички малки мушмуроци хукнат да играят по нея
Знам майка ми как угажда на малкия и колко е щастлив с нея - та завиждам на внуците ти!!!
Приятна разходка из Лондон и леко кацане! Последно уж на 19 тръгваме, но още не сме платили ферибота, което означава, че датата не е окончателна
Благодаря ти за готовността да помогнеш
но моите проблеми са, дет се вика "орташки" - пък орташката работа - кучета я яли...майната му - почна да не ми пука
За среща нищо не мога със сигурност да кажа - на място ще разбера с какво време за развлечение ще разполагам
миналото лято платихме за ремонта на покрива на едната, а зимата той се свлече...и сега и покрив и етаж трябва да се оправя, но вече дистанционни ремонти - никога! Та нашата почивка ще е от активните 

Това са спомените от моето детство - всяка събота и неделя ходехме на х.Ветеран - целогодишно - и зимата е прекрасно морето!
За Робин Худ - какво да кажа - бях очарована!!! Малкия не ми беше обяснил и бях приятно изненадана, че е мюзикъл. Час и половина децата се забавляваха, пяха и танцуваха! Публиката беше като онемяла - имаше толкова малки деца с родителите и нито едно не се разхленчи, нито му стана скучно! Възхитена съм от организацията, от идеята и от изпълнението! Как тези учители също играха и пяха с децата...как са си играли да избират музика към текста и да го направят песен, как са мотивирали децата да направят декорите...как децата успяха да запазят тайната и да ни направят невероятна изненада с представлението!!! Възхитена съм!
та събота ще ходим да избираме китара 

.... и ще отида там, където си мислиш и ти, ама дали да благодаря, че се върнах или обратното.... може да съм изпуснала купона...
ти какво мислиш, да съжалявам ли, или не, а... ааа... 
Представям си , каква радост те е обзела. "Чопска" салата...

може само на плаж в Гръцко. 

.. съседите ми , възрастни дядо и баба , много симпатични , вчера викат аууу много топло , какво ще правим .. като им казвам че в Бг стига и минава 40 те се пулят и чудят .. ами така е , ама май и аз свикнах на по хладното и тия топлини ме изнервят

. Хапнах традиционни уелски палачинки, пудинги и т.н. и се връщам 2кг отгоре, та от днес ще оправям щетите - стартирам си пак 90-дневната, че най ми е лесно с нея. Лондон - лудница, то за 4 часа кое по-напред да видиш, нямахме време да усетим атмосферата както ние си знаем - по малки улички, пазари, паркове...Е друг път. Но Кардиф си ми хареса много - спокоен, но жив и млад град, зелен, морски... Сега ще врънкам ММ за снимките. Смърфи, твоите са чудесни както винаги!

щом по пътя не си изгубила чувството за хумор всичко е ок! Благодари, че си имала избор...не на всеки се дава...пък щом още тъпчеш на тази замя, значи не си си свършила всичката работа - в нечий друг тефтер имаш още задачи да изпълнение
Честно да ти кажа - теб не те мисля толкова, а онзи човек с огромното сърце и железните нерви, дето му ги сервираш изневиделица....
комплименти за щерка ти
Пази се момиче!
разкош! С агенция ли ходихте, или сама организира?
При тези температури вие не сте ли на плажа?
До колко сайдера изпи? Аз повече от 2 не мога
а другарката дето излизам с нея удря 5 и после плете крачката
Следващата разходка я планирай да тръгнеш от Уелс, през Англия, та до Шотландия! Лондон смело може да го прескочиш
Той си е град-държава!
Дадоха им списък - ако желаят да си изберат и да кандидатстват. Малкия си избра да кандидатства за отговорник на компютърната зала. Написа си молба и мотивационно писмо, беше допуснат до интервю за работата и вчера си получи заповедта за назначение от 02.09
Сега в понеделник е поканен на работен обяд, за да разискват същността на работата
Та в понеделник няма да приготвям кутия с храна 
.Мимито аз на 24 градуса хоро ще играя
.блазети за тези температури,но и тук днес е добре бива го времето.Аз днес прах килими,пердета,сготвих една яхния с пиле.Сега пия кафенце и си хапвам сладолед.Малкият спи та сам на компа не бях го пипала от няколко дни,че не мога да се доредя за него,все от телефона пиша,ама от него ми е трудно с тия малки букви.Много
за всички ви,още не съм запомнила всички,но с времето ще ви науча по именно.Лек ден Ви желая и много усмивки
.
пих парацетамол, но явно няма да се размине без по силно лекарство.