Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 682
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, много се вълнувам  smile3535, след като вчера ми дойде, тази сутрин бях на преглед. Доктора ме прегледа и каза, че съм се възстановила напълно и ако прогестеронът е наред действаме със ЗЕТ-а още в този месец. Преди малко излезе резултатът 0,95 ng/mL, при реф. граници във фол. фаза 0,3-1,5. Обадих се на доктора и той ми каза да отивам утре сутринта за рецепта, започваме подготовка за трансфер.
Супер Valeto_ !

# 136
Valeto , успех.При мен пъл се оказа , че най-вероятно няма да има трансфер -висок прогесъерон , висок естрадиол....АМа първо да го докараме до пункция пъл другото ще го мислим след това.

# 137
Валеееееее, супер си  Hug Успешен от първия път да е   bouquet
Iskratan, нищо де, виж, че с бързане (като мен  Tired) никъде не се стига  Peace

# 138
Днес мина и мпяъа пункция , чакам да хапна и фа си тръгвам.Мина добре , нямам болки или неразположения,Ембриоложката мина и каза 16 зрели яйцеклетки,До рул съм доволна , ще чакам утре да се обадят дали , как и колко се оплождат 😀

# 139
Днес мина и мпяъа пункция , чакам да хапна и фа си тръгвам.Мина добре , нямам болки или неразположения,Ембриоложката мина и каза 16 зрели яйцеклетки,До рул съм доволна , ще чакам утре да се обадят дали , как и колко се оплождат 😀
Iskran,успех Simple Smile ти при кой лекар си?

# 140
Искран, супер! И аз имах 16 на брой  Simple Smile
Късмет, мила!

# 141
Благодаря.При док Минев съм

# 142
  • Пловдив
Чудесно, Iskratan, пожелавам ти много добре развиващи се и делящи се ембриончета , а най-хубавите скоро обатно при мама.  Пиши как се развиват, до кой ден ще ги чакате и кога ще правите трансфера.

# 143
Момичета някой знае ли кога почива клиниката през лятото? Питам понеже ми предстои зет, но док каза месец почивка и тогава и това означава юли...?  Hug

# 144
Клиниката като цяло не почива-работи си непрекъснато. Ембриолозите миналата година почиваха от 1 до 20 август, и в този период не се правиха ин витро процедури. Предполагам че и тази година ще е така, но не съм сигурна. Обади се питай, те знаят кога ще почиват още от началото на годината, тогава се прави и профилактика на техниката.

# 145
  • Пловдив
Клиниката като цяло не почива-работи си непрекъснато. Ембриолозите миналата година почиваха от 1 до 20 август, и в този период не се правиха ин витро процедури. Предполагам че и тази година ще е така, но не съм сигурна. Обади се питай, те знаят кога ще почиват още от началото на годината, тогава се прави и профилактика на техниката.

Клик.  Laughing

# 146
Да ще питам док най-добре! Мерси за инфото Hug

# 147
Здравейте,момичета. Преди малко ми се обадиха от клиниката - от  16 зрели яйцеклетки са се оплодили 14.От тях на трети ден 5 са идеални , а останалите не толкова добри.Замразили са 5-те , а другите ще ги чакат до 5 ден.Чакам с нетърпение петък да се обадят и дано още някое да се пребори!Е така за мое успокоение Simple Smile Трансфер за сега няма да има , защото направих хиперстимулация.

# 148
Много хубава бройка, браво!

# 149
  • Пловдив
Браво Iskratan, вече си имаш 5 сигурни снежинки, дано да имаш и хубави бластоцистчета да замразят.

За себе си да кажа, че днес бях на преглед (9-ти ден от МЦ) - лигавицата е 8.1 mm, Prog е 0.16 ng/mL (реф. 0.3-1.5), доктора каза, че всичко е наред и 8-ми, 9-ти или 10-ти юни ще правим ЗЕТ. Продължавам да пия Estrofem 3x1/ден, Prednisolon x1/ден сутрин, Аспирин протект х1/ден вечер и фолиева киселина. Днес ми изписа Климара 2 пласт. за 5 дни и после още два за 5 дни, както и Фраксипарин 0.4мл.  х1 за 10 дни. В събота съм отново на преглед и ще определим датата на трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт