Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 680
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
.... Между-другото, че чета, че след блокирищата инжекция следващия цикъл закъснява, така ли е?
Да ти кажа след всякакви видове инжекции, вкл. и блокиращи, днес вече имам кафяво зацапване, а датата на МЦ ми е към 29-30.05. (много съм точна, по принцип 28-29 дена ми е цикъла), тъй че мисля, че отговора е не. Обаче на мен доктора ми изписа 10 дена след пункцията дуфастон 2х1. Аз в събота го приключих и може би затова ми идва по-рано от предполагаемата дата.
В тази връзка съм радостна, защото мога като ми дойде хубаво, да отида на преглед и да разбера как ще действаме от тук на татък  Stuck Out Tongue .

# 121
А дали е възможно въпреки Цитротида да стане овулация?
Да, напълно е възможно. При една от моите пункции се оказа, че фоликулите са се спукали преждевременно. Все си мисля, че ако имаше преглед преди пункцията, можеше да се види и да си спестя поне упойката ... освен 400-те лева, които си платих за това, че са ми правили "пункция".

# 122
Записвам се и тук, тъй като и аз съм пациентка на клиника Селена.
mrs.muscat , честита радост!!!
След трансфера ми вчера и аз започнах с инжектирането на Фраксипарин. Оказа се, че се справям добре засега, въпреки първоначалният страх от "самопоставянето",  но ще правим всичко в името на чудото.  Simple Smile
 Късмет и повече успехи на всички!

# 123
А дали е възможно въпреки Цитротида да стане овулация?И как лекарствата за стимулация променят цервикалната слуз?
Да възможно е, при мен точно така се получи. Въпреки Цетротида се спукаха почти всички фоликули в десен яйчник. Но все пак всеки организъм е различен.

# 124
А дали е възможно въпреки Цитротида да стане овулация?И как лекарствата за стимулация променят цервикалната слуз?
Да възможно е, при мен точно така се получи. Въпреки Цетротида се спукаха почти всички фоликули в десен яйчник. Но все пак всеки организъм е различен.

Днес ми е 7-ми ден от стимулацията.Притеснява ме ,че днес имах обилна силно лепкава цервикална слуз и реших , че това може да е признак за предстоящо ову . Утре съм на преглед , ще видим какво става.Ще питам доктора каквото ме притеснява , но исках да се ориентирам предварително

# 125
  • Пловдив
Rusalia, пожелавам ти съвсем скоро да видиш  EFP, стискам палци!

iskratan, хич не съм капацитет по въпроса ти, не мога да помогна с коментар, но се чудя дали не е рано за О на 7-ми ден. Утре ще те види доктора и всичко ще се изясни.

Аз, момичета, да ви кажа за първи път от години съм щаслива  newsm68, че ми идва МЦ, защото това значи, че утре сутринта съм на преглед и доктора може би ще ме ориентира колко време ще е "дългото чакане ПРЕДИ трансфер".

# 126

iskratan, хич не съм капацитет по въпроса ти, не мога да помогна с коментар, но се чудя дали не е рано за О на 7-ми ден. Утре ще те види доктора и всичко ще се изясни.

Ами и аз мисля,че е рано просто съм съм си такава, няма спокойствие.Все за нещо трябва да се притеснявам.

# 127
  • Пловдив
 newsm62, естествено ние непрекъснато все за нещо се притесняваме, откачена работа е това. Хубаво, че тук си се събираме все такива откачалки да споделим по нещо, че да ни поолекне, да получим отговори, утеха.
Ти кога си на преглед утре? Може да се засечем, аз съм преди 8

# 128
Ох, завиждам ви направо, искам и аз на преглед  Mr. Green
Ама чакам цикъл чак на 7-ми  baby_neutral
Iskratan, не се притеснявай и моята ЦС беше рано, това не е показателно. Сега е прозрачната, нали? После ще ти стане бяла, има време.

# 129
Iskratan, и аз да те успокоя, че и при мен цирквилната слуз се появи доста рано(по-рано от нормално), но всичко си беше ок.
Veleto_,  хехе и аз така се радвах на всеки последен цикъл досега, тъй като мен ме отложиха след пункцията, а аз нямах търпение да ми дойде лелката  Grinning И такова чудо имало-радост при цикъл  Joy

# 130
Даа,докторът каза ,че всичко е ок.Чела съм,че искат консуштация с анестезиолог,нп за сега никой не ме е пращал.Те ли ще ми кажат или аз да питам ....някой?

# 131
На мен пункцията ми бе в понеделник,  ето защо петъка, преди това,  ми казаха от манипулационната да ида на консултация с анестезиолога. Той работи в конкретни часове по обед

# 132
Значи има време , в петък съм на преглед и тогава ще ми кажат сигурно.

# 133
 Успех на момичетата в процедури !
Аз съм в процес на подготовка..На преглед за цитонамазка и ехограф доктора видя един малък миомен възел,което може да усложни нещата.Та изчаквам чисти дни ,за да се прецени как да се действа.Иначе утре трябваше да съм на преглед  Confused
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Четох ,гледах ...Ако не се прави ин витро не е проблем ,но...
Беше 20-и от цикъла и тогава лигавицата е по-голяма ,за това трябвало около 8-10-12 ден...Може и нищо да не излезе ,но за сега ме пообърка... Cry

# 134
  • Пловдив
Момичета, много се вълнувам  smile3535, след като вчера ми дойде, тази сутрин бях на преглед. Доктора ме прегледа и каза, че съм се възстановила напълно и ако прогестеронът е наред действаме със ЗЕТ-а още в този месец. Преди малко излезе резултатът 0,95 ng/mL, при реф. граници във фол. фаза 0,3-1,5. Обадих се на доктора и той ми каза да отивам утре сутринта за рецепта, започваме подготовка за трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт