Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 677
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Мистика, имаш ли идея кога ще почива доктор Минев  лятото?

# 106
Краси, в неговия форум е писал за началото на юли. Мен това ме устройва, но пак ще питам другия път като отида, да няма промяна. При всичкото ни притеснение върха на черешката е да ти се падне дежурен  Crazy

# 107
О , да Мистика, аз забравям оплождането, но по принцип то е по-скъпото. Та би трябвало сумите да са обратно. Но както и да е. Гледай смело напред.  Не е толкова страшно да ти се падне дежурния лекар, на мен на пункцията ми беше дежурния, но се справи блестящо.
За статистиката: при мен нещата бяха следните - 15 фолукула, 10 годни за оплождане и 1 негодна, и 7 оплодени. Трансфер на трети ден на 2 ембриончета, едно се хвана 13- та седмица, другите замразихме.
Относно отпуските на лекарите, би трябвало като отидете на преглед той сам да ви каже . Поне моят доктор казва кога ще го няма или поне на редовните клиенти..ххихихи  Simple Smile

# 108
Да наистина ще е хубаво да си казва доктора кога няма да го има, за да не си правим сметки без кръчмаря Grinning

# 109
Здравейте,момичета!
Преди броени дни се роди моята втора сбъдната мечта благодарение на доктор Ставрев и ин витро клиниката на болница "Селена".
Безкрайно Благодаря на доктора и екипа му!
На всички вас смели и борбени момичета кураж ,вяра и смело напред мечтите се сбъдват!

# 110
Здравейте,момичета!
Преди броени дни се роди моята втора сбъдната мечта благодарение на доктор Ставрев и ин витро клиниката на болница "Селена".
Безкрайно Благодаря на доктора и екипа му!
На всички вас смели и борбени момичета кураж ,вяра и смело напред мечтите се сбъдват!
Честита рожба! Да ви е живо и здраво детенцето и много да ви радва!

# 111
отчет от днес  Grinning
5 ден от стимулацията - Преглед , докторът отбеляза по 3 фоликула от 2-те страни със средни размери от 11мм - 14 мм. , ЛХ не разбрах колко е и ендометриумът също, мисля,че е към 6,6 мм.Продължаваме с Гонал 150 + Мерионал 150 с добавен Цетротид от днес Simple Smile Следващ преглед в сряда 27,05.

# 112
  • Пловдив
mrs.muscat, честито, да са ти живи и здрави и двете сбъднати мечти! Хубаво е да има ей такива хубави новини, за да гледаме напред с надежда, като знаем, че чудесата стават!
iskratan, вече напредвате, пожелавам ти успех!

# 113
iskratan, вече напредвате, пожелавам ти успех!

Благодаря Simple Smile Напредваме да.Ама този Цетротид много смотана работа,не можах да му извадя въздуха и май първата инжекция малко я попрецаках,но с другите вече ще съм по-внимателна.Вие как се справяте , момичета?

# 114
  • Пловдив
И на мен ми беше зор цялото приготовление на тази инжекция, но се усъвършенствах, доктора ми изписа и 5 допълнителни след пункцията 😃.
Иначе аз реших да се възползвам от времето, което ми остава до ЗЕТ и да направя всички неща, които после няма да мога. Мисля другата седмица да възстановя спорта, че да съм хубава и стегната за начало на предполагаемата бременност (да започна с по-малко кг, че тая стимулация ме направи с 2-3 кг отгоре). Снощи малко полудувахме с моя мъж 😘  пийнахме по баровете с приятели, повеселихме се и се прибрахме чак по светло сутринта. Доста добре ми се отрази. Чудя се какви още неща да свърша , за да си запълня времето до ЗЕТ-а с приятни емоции, може би да посетим нашето или гръцкото море 😄. Поздрави на всички от мен!

# 115
И на мен ми беше зор цялото приготовление на тази инжекция, но се усъвършенствах, доктора ми изписа и 5 допълнителни след пункцията 😃.
Иначе аз реших да се възползвам от времето, което ми остава до ЗЕТ и да направя всички неща, които после няма да мога. Мисля другата седмица да възстановя спорта, че да съм хубава и стегната за начало на предполагаемата бременност (да започна с по-малко кг, че тая стимулация ме направи с 2-3 кг отгоре). Снощи малко полудувахме с моя мъж 😘  пийнахме по баровете с приятели, повеселихме се и се прибрахме чак по светло сутринта. Доста добре ми се отрази. Чудя се какви още неща да свърша , за да си запълня времето до ЗЕТ-а с приятни емоции, може би да посетим нашето или гръцкото море 😄. Поздрави на всички от мен!
smile3501 smile3501 smile3501
Ей така се прави! Браво, Вале!
Значи се чувстваш добре, щом ти се лудува  Heart Eyes. Мен пък от снощи вечерта ме боли коремчето, не знам защо  newsm78. Вече минаха 5 дни от пункцията. 3-тия и четвъртия ден не ме болеше. Между-другото, че чета, че след блокирищата инжекция следващия цикъл закъснява, така ли е?

# 116
Мускат, честита ти голяма радост!
Пиша ви, че подарявам фраксипарин 0,6- 3 бр. Ако някой има интерес да ми пише, мога да ги оставя в клиниката за човека.

# 117
  • Пловдив
МИСТИКА, коментирай с доктора, дали е удачно да правиш ин витро на стимулиран цикъл, при условие, че имаш малко фоликули. Целта на стимулацията е да подпомогне развитието на фоликулите, а не да доведе до образуването на нови. Моя приятелка, на завидната възраст от 43 години, забременя от смесен трансфер, като събираше ембриони в продължение но година. Тя така или иначе със и без стимулация, повече от два фоликула, респ. яйцеклетки не можеше да извади. Да, изнервящо е, скъпо е......но понякога естествения цикъл може да е по-добрият вариант.  Peace

# 118
Dazel, преди лапароскопията през март имах по 5, после - по 3...ФСХ ми е 7,33. Сега за следващата стимулация исках да ида да видим на втори ден какво положението, но док каза, да почвам направо фемарата и да ида а девети - ако са повече, ще ми назначи и някоя инжекция. Не ми харесва много този вариант, но аз така или иначе този месец нямам избор, защото когато се пада да ми дойде, няма да съм в бг Sad. От друга стана, се надявах, че със стимулация ще тръгнат повече...Благодаря ти, че взе отношение, в крайна сметка, наистина ако са пак малко най-добре да канселираме..

# 119
А дали е възможно въпреки Цитротида да стане овулация?И как лекарствата за стимулация променят цервикалната слуз?

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 07:31 от iskratan

Общи условия

Активация на акаунт