Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 677
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, аз съм готова- извадихме две Я на моя ЕЦ  Flutter И там, и после по телефона казаха само това- чакаме да се оплодят и утре ще ми кажат кога ще е трансфера. Прибрах се с една камара хапчета, ще се забавлявам с това, да не забравя нещо от тях до утре  Mr. Green

Браво момиче Hug Стискам  палци да се оплодят и двете и да ни се похвалиш съвсем скоро.

# 91
Тук съм забравил да пиша - Krassi14, не искат да се оплодят, сутринта ми се обадиха. Ще ги чакат до утре, но не знам дали има шанс...

# 92
Тук съм забравил да пиша - Krassi14, не искат да се оплодят, сутринта ми се обадиха. Ще ги чакат до утре, но не знам дали има шанс...
Аааа не, трябва да се оплодят не губи надежда. Понякога малко по-бавно се случват нещата. Hug

# 93
Красенце - позна, златни ти уста  Heart Eyes Току-що се обадиха пак от клиниката-започнали са да се делят и утре съм на трансфер!!! newsm68

# 94
Красенце - позна, златни ти уста  Heart Eyes Току-що се обадиха пак от клиниката-започнали са да се делят и утре съм на трансфер!!! newsm68

Ехааа супер, много се радвам  Hug Heart Eyes

# 95
И тук да кажа какво стана - сутринта отивам за трансфер, както ми се обадиха вчера следобяд и ми заявяват - ами не се развиха, няма да има трансфер...Направо не е истина. Вчера сутринта-не, следобяд-да, сега пак не. Така и не разбрах, изобщо имало ли е оплождане. Някаква 16-годишна ембриоложка само това повтаряше - не се развили, нямало признаци на опождане. Като я попитах тогава защо ме извикаха, подготвена - вика, ами щот ние ги проверяваме веднъж на ден и можеше днес да са се развили  ooooh!
И за цените нищо не разбрах. Бях платила 2 000 лв. Върнаха ми 400 лв. Нали трансфера е 1 500, а пункцията 400??

# 96
Мистика, съжалявам за развоя при теб. Вярно, че не може да ги гледат и отварят постоянно, но все пак. Ти защо не  пита по-подробно за цените и защо не поиска да ти дадат всичко черно на бяло. Знам че си била разтроена, но това не са лев -два., Как така 1600 лева за пункция? Безбожие, направо ме хваща яд..... #Cussing out

# 97
  • Пловдив
Мистика, много съжалявам и ме е яд за това, което ти се е случило. Не мога да разбера как така вчера следобед ти казват, че са се оплодили или изобщо, че има някакво развитие, а днес не са се били оплодили. Каква е тази дезимформация? На човек му се пука душицата за всичко, което се случва, а получава такова неадекватно отношение.

# 98
Ех Мистика, не очаквах това да прочета.......много съжалявам за това което си преживяла

# 99
Zezeto, върнаха ми 400 лв. от 2000 лв. , които бяхме платили и казаха, че пункцията била 1500, оплождането 100. Аз мислех, че е обратното- пункция 400, а трансфер 1500.
Вале, следобяд звъннах на док -каза, че се били оплодили, но не се развили, затова ме викнали...Както и да е, реших да повярвам, следващия път обаче се разбрахме да сложим и някоя инжекция след фемарата, да станат повече.
Много неприятно Краси, още ми е кривичко... Cry
Статистиката, до която стигнах, ровейки се днес е, че 60 процента се оплождат, а само 30 от тях се развиват. Как ви се струва? Разбира се, изчетох и какво ли не, за качеството на Я. Малко неща от тях обаче не спазвам   Crossing Arms

# 100
Ами може и да ти е правилна статистиката. При мен имаше 5  яйцеклетки, 3 се оплодиха, а другите две не се оплодиха. Имах замразен трансфер на трите ембриона и бременност до 12г.с.

# 101
Мистика, статистиката ти може и да е коректна. При мен от 12 , 9 бяха годни за оплождане, 5 се опшодиха, 3 ми върнаха, а другите 2 не ставаха за замразяване.

# 102
  • Пловдив
МИСТИКА, съжалявам, мила! Горе главата, каквото било - било и гледай на пред, мисли за това, което ти предстои. В следващия цикъл ли ще започнете на ново, какво каза доктора?
Относно статистиката, има нещо такова. Шансовете да се оплодят и делят са такива, но трябва да имаш предвид, че при малък брой Я, може да се стигне до твоя резултат, т.е. 2Я х 60% = 1,2 х 30% = 0,36 - или ще има или няма да има. Жалкото е, че те държат в невидение до последния момент какво се случва. Ако имаш примерно 3-4Я шансовете поне една да се развие и да се върне са доста по-големи. Разбира се тук няма математически принцип, който да действа, при всеки е индивидуално, а и в крайна сметка е достатъчна една Я, която да се оплоди, дели и да се имплантира.
Другото, за което искам да те питам е дали си мислила по въпроса, да съберете ембриони от няколко ЕЦ и да ги замразите, така че да имаш повече сигурни бр., например 3-4 замразени и съответно по-големи шансове? Но това пък ще излезе и по-скъпо като решение, защото ще имаш 2-3 пункции, замразяване и трансфер.

# 103
Мистика, Валето е права - Горе главата, каквото било , било. Гледай само напред и вярвай, че следващия път ще успеете.  Hug

# 104
Така е, момичета, няма до мисля повече - станалото, станало  Whistling Хубавото е, че стартираме пак още следващия месец - този път ще целим повече Я...
Вале, нямам нерви да събирам на ЕЦ месеци наред...Този опит ми излезе близо 3 000, един стимулиран е 6 000. И най-вече, от това, което чета напоследък, смятам, че наистина не само няма гаранция, че Я на ЕЦ са по-качествени, но точно обратното - стимулацията ги прави по-издръжливи.
П.П. I believe I Can fly, много ти се кефя на лентичката, то не е останало  Hug

Общи условия

Активация на акаунт