Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета! В момента съм в процедура във селена при др. Минев 250 гонал и 75 менопур. Но от вчера ми включиха и още една инжекция 3та, за изравняване на фоликулите. Но не запомних как се казва. Тя е подкожна и от нея се подува мястото и леко сърби като ухапано от комар. Въпроса ми е на някой от вас дали са слагали подобна инжекция и как и е името. Благодаря предварително и успех на всички  Hug
Jovis, щом преди това си пускала ЛХ и естрадиол, сигурно е била цитроцид. И на мен ми биха, че ми беше малко по-високо Лх-то ... Аз още при док питам какво ми пише и за какво е, ако не го знам  Blush

# 76
Мира, след оргаметрила до 10 дни трябва да ти дойде. На мен ми дойде на 7-мия.

Iskratan, три дни поред съм в клиниката от сутринта до към един часа някъде. Пред док от 7,30 има опашка, като разликата сутрин е, че ако не си се  записала, влизаш по час на идване. После обаче пред лаборатория е същата лудница и ...  ooooh!

Аууу , ужас.Ми не съм записвала час, защото като го питах докторът каза :" Без час, идваш на 2-ри ден в 7:30 " И това е.Добре,ще се подготвя за дълго чакане.

# 77
Мира, след оргаметрила до 10 дни трябва да ти дойде. На мен ми дойде на 7-мия.

Iskratan, три дни поред съм в клиниката от сутринта до към един часа някъде. Пред док от 7,30 има опашка, като разликата сутрин е, че ако не си се  записала, влизаш по час на идване. После обаче пред лаборатория е същата лудница и ...  ooooh!

Аууу , ужас.Ми не съм записвала час, защото като го питах докторът каза :" Без час, идваш на 2-ри ден в 7:30 " И това е.Добре,ще се подготвя за дълго чакане.
И да го пуснете, да ми направи пункцията, ей  Mr. Green

# 78
Jovis,100% е Цитротид, от него се зачервява и сърби бие се под 45°. Нарича се още антагонист, пречи на яйцеклетките да се отделят преждевременно от яйчниците, т.е да не настъпи по- рано овулацията.

# 79
Zezeto и аз така знам, обаче това, че помага и за изравняването на фоликулите... newsm78 ще ми се да е така.

# 80
  • Пловдив
... вчера ми включиха и още една инжекция 3та, за изравняване на фоликулите. Но не запомних как се казва. Тя е подкожна и от нея се подува мястото и леко сърби като ухапано от комар. Въпроса ми е на някой от вас дали са слагали подобна инжекция и как и е името. Благодаря предварително и успех на всички  Hug
iovis, тази сърбяща инжекция е Cetrotide / ЦЕТРОТИД. Когато ЛХ достигне определени стойности се включва и тази инжекция до края на стимулацията. При мен това беше на 6-ти ден.  Води се анти-гонадотропин-освобождаващ хормон или блокиращ антагонист. Функцията му е да не позволява яйцеклетките да се освобождават веднага, тъй като ако яйцеклетките се освободят прекалено рано (преждевременна овулация), лекарят може да не е в състояние да ги събере. С две думи блокират овулацията. Виж тук: http://apteka.framar.bg/30046170/%D1%86%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE% … 25-%D0%BC%D0%B3-7

# 81
  • Пловдив
Моето чакане продължава, днес ми се обадиха, че само 2 ембриончета от общо 9 са стигнали до стадий бластоцист. Едното ще го замразят днес, а другото не е още много сигурно и ще го изчакат до утре. В крайна сметка имам доста снежинки: 9 тридневни и 1 на пет дни, дано и другото се пребори до утре  Praynig.

# 82
Благодаря на всички за отговора сега вече ми е по ясно Hug явно лх ми е било по високо и за това се застраховат да не настъпи по ранна овулация. В четвъртък съм на преглед ще пиша как е минало....Благодаря още веднъж  Hug

# 83
  • Пловдив
... от вчера ми включиха и още една инжекция 3та, за изравняване на фоликулите...
От вчера разсъждавам как цетротида ще действа за изравняване на фоликулите и си мисля, че може би при подтискането на ЛХ, в комбинация с гонал и менопур се дава възможност на тези два препарата за по-дълго време да въздействат върху развитието на вече образувалите се фоликули.
МИСТИКА,  Hug, мисля за за теб и стискам палци, чакам да пишеш как е минала пункцията! Пожелавам ти успех!  Praynig

# 84
Мистика, стискам палци за хубава яйцеклетка и всичко да е наред Hug

# 85
Да се запиша и тук.Е2 - 60 , Прогестерон - 0.36.Първи ден на стимулация - Мерионал 150 + Гонал 150.Преглед на 5 ден - 24 май.До тогава изследване на ПКК и урина.Урината трябва да е в чист ден , нали ?

# 86
Здравейте,д-р Ставрев идва ли в съботен или неделен ден за пункция ?

# 87
Да се запиша и тук.Е2 - 60 , Прогестерон - 0.36.Първи ден на стимулация - Мерионал 150 + Гонал 150.Преглед на 5 ден - 24 май.До тогава изследване на ПКК и урина.Урината трябва да е в чист ден , нали ?
Урина е на чист ден

# 88
Момичета, аз съм готова- извадихме две Я на моя ЕЦ  Flutter И там, и после по телефона казаха само това- чакаме да се оплодят и утре ще ми кажат кога ще е трансфера. Прибрах се с една камара хапчета, ще се забавлявам с това, да не забравя нещо от тях до утре  Mr. Green

# 89
  • Пловдив
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Пожелавам Ви късмет от сърце и успех на всички борещи за бебчета тук! Аз се водя вече бивша членка на темичката  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт