Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 646
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Вале, довечера прегнил, сряда сутрин съм на линия. Надявам се на единственото ми яйчице  Mr. Green
Последно за парите - казаха ми да платя 2000, като дойда за пунцията, в които влизало пункция, оплождане, транфер. Дано правилно съм разбрала  Peace
Мистика, аз не мога да помогна с инфо за пункция, но ти стискам палци всичко да е наред и да ни зарадваш след десетина дни. Пиши после как си и колко е наистина трансфера Hug
Успех и много късмет!
Краси, мерси, ще ти върна стисканаето на палчета, а ти гледай да е скоро Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 18:49 от МИСТИКА

# 61
  • Пловдив
Мисля, че правилно си разбрала, те вървят пакет, а оплождането сигурно е ИКСИ.

# 62
Успех, Мистика! Пункцията е 400 лева.

# 63
Мерси, zezeto Hug
Valeto, не съм питала още, но силно се надявам да е икси  Praynig Ако извадим изобщо, де  Flutter

# 64
Вале, довечера прегнил, сряда сутрин съм на линия. Надявам се на единственото ми яйчице  Mr. Green
Последно за парите - казаха ми да платя 2000, като дойда за пунцията, в които влизало пункция, оплождане, транфер. Дано правилно съм разбрала  Peace
Мистика, аз не мога да помогна с инфо за пункция, но ти стискам палци всичко да е наред и да ни зарадваш след десетина дни. Пиши после как си и колко е наистина трансфера Hug
Успех и много късмет!
Краси, мерси, ще ти върна стисканаето на палчета, а ти гледай да е скоро Simple Smile

Миситика, ще ми стискаш палчета няма начин, съвсем скоро ще съм на линия и аз Simple Smile Hug
Valeto, благодаря за инфото.

# 65
Здравейте,момичета.Утре ми е втори ден и ще ходя на преглед.Въпросът ми е трябва ли да се обаждам на док днес или няма нужда , направо сутринта да ходя?При док Минев съм.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 07:12 от iskratan

# 66
Здравейте,момичета.Утре ми е втори ден и ще ходя на преглед.Въпросът ми е трябва ли да се обаждам на док днес или няма нужда , направо сутринта да ходя?При док Минев съм.
Е как така? Аз всеки път си записвам час? Затова ли всеки път е лудница  Crossing Arms

# 67
Е как така? Аз всеки път си записвам час? Затова ли всеки път е лудница  Crossing Arms
Става въпрос за сутринта за 7:30 , за преглед на втори ден за евентуално начало на стимулация.Аз не обясних както трябва.

# 68
  • Пловдив
Според мен щом започваш стимулация и доктора ти е казал да отидеш в 7:30 сутринта, нямаш нужда от час, ще минеш само през регистратурата.

# 69
Според мен щом започваш стимулация и доктора ти е казал да отидеш в 7:30 сутринта, нямаш нужда от час, ще минеш само през регистратурата.

Да,така е,няма да записвам час.Просто се чудех дали трябва днес да се обадя на док , че ще ходя,за да знае,че някой ще го чака.Или няма нужда, най-вероятно той така или иначе си ходи сутрин рано...........?

# 70
На мен като ми каже ела в 7,30, минавам през регистратура, там ми дават зелена бележка и ме вписват в графика. Така като съм пред кабинета, вътре знаят. Това, ако ми е казал да мина. Иначе записвам час при Вера. Iskratan, вчера бях в 7,30 и бяхме 11 момичета  Whistling

# 71
Някой пил ли е Оргаметрил и да не идва цикъла?

# 72
Здравейте момичета! В момента съм в процедура във селена при др. Минев 250 гонал и 75 менопур. Но от вчера ми включиха и още една инжекция 3та, за изравняване на фоликулите. Но не запомних как се казва. Тя е подкожна и от нея се подува мястото и леко сърби като ухапано от комар. Въпроса ми е на някой от вас дали са слагали подобна инжекция и как и е името. Благодаря предварително и успех на всички  Hug

# 73
На мен като ми каже ела в 7,30, минавам през регистратура, там ми дават зелена бележка и ме вписват в графика. Така като съм пред кабинета, вътре знаят. Това, ако ми е казал да мина. Иначе записвам час при Вера. Iskratan, вчера бях в 7,30 и бяхме 11 момичета  Whistling

Да, ясно , Мистика,благодаря. А много ли се забави , доста хора е имало?

# 74
Мира, след оргаметрила до 10 дни трябва да ти дойде. На мен ми дойде на 7-мия.

Iskratan, три дни поред съм в клиниката от сутринта до към един часа някъде. Пред док от 7,30 има опашка, като разликата сутрин е, че ако не си се  записала, влизаш по час на идване. После обаче пред лаборатория е същата лудница и ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт