Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 738
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
ZU-555, май наближава щастливият ден  Heart Eyes до коя седмица ще чакате с доки,говорили ли сте  Hug
Zu вчера роди две прекрасни момичета. Стаси, благодаря за заинтересоваността.  Hug

# 211
  • Пловдив
Благодаря, милички, пожелавам и на вас скоро да видите  EFP!!!

# 212
ZU-555, май наближава щастливият ден  Heart Eyes до коя седмица ще чакате с доки,говорили ли сте  Hug
Zu вчера роди две прекрасни момичета. Стаси, благодаря за заинтересоваността.  Hug

Zu, честито! Здраве и щастие ви желая.

# 213
Момичета, ЧХГ 527, много съм щастлива!
.

Валеее,честито и леко бременеене Hug

# 214
  • Пловдив
Ох, аз от вълнение съм пропуснала хубавата новина. Честото, Зу, пожелавам да са ти здравички бебчетата и много да те радват!

# 215
Zu, Честито миличка,да са ти живи и здрави принцеските  Hug

# 216
Валето, тихичко честито. Две най-малко ще бъдат.

# 217
Днес само хубави новини   smile3501

Валето ЧЕСТИТО! Лека бременност и успешен финал ти желая.И много да се пазиш   love001

ЗУ ЧЕСТИТО и на теб мила.Да са ти живи и здрави малките момиченца ,големи да пораснат и много да те радват  newsm51

Вие и двете май бяхте патциентки на Д-р Матев.Той е и моя доктор,но при мен за съжаление не се получи от първия опит но вярвам,че някой ден ще успея и аз.Смело продължавам напред,няма отказване  smile3503

Успех желая тук и на всички момичета които са в стимулация или им предстои

# 218
Зу, честити дъщерички   bouquet

# 219
ZU честита двойна радост  newsm06 .Vаle честито и на теб,много добър резултат,бас ловя че са двечки,стискам палци всичко да е наред  newsm17

# 220
Благодаря ви за пожеланията!

# 221
Здравей, Руми, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва!
Колко е хубаво да знае човек, че чудесата се случват и мечтите се сбъдват!
Аз съм 9-ти ден след ЗЕТ на 3бр. тридневни снежинки. Нямам търпения за теста, предполагам си спомняш какво е. Искам да те попитам дали имаше някакви по-различни от обикновено усещания преди теста. Момичетата описват такива, но повечето са с пресен трансфер и много от неразположенията обикновено се дължат на пункцията. Аз от 2-3 дни имам ПМС, краткотрайни придърпвания в корема, промяна във влагалището - преди 2 дни при поставянето на утрогестана констатирах, че е сякаш подуто и по-меко, също и някакво течение пак от 2 дни насам. И така от всичко, което ми се случва се вълнувам и се надявам да има бременност.
Поздрави от мен и успех на всички момичета!

Извинявай, че не съм ти отговорила. Но като гледам хубавата новина, вече няма значение. Simple Smile))))
Пожелавам ти приятно бременеене и мнооооого да си спокойна Simple Smile
Успех и на другите бъдещи мами Simple Smile

# 222
  • Пловдив
Rumi,  Simple Smile Hug !!!

# 223
Здравейте, момичета!
Нова съм тук. на 3.07 имам записан час при Ставрев. Искам да попитам някоя от вас правила ли е инвитро с предимплатационна диагностика при наличие на балансирана реципрочна транслокация? Какъв е успеха?

# 224
Момичета ,вчера бях на преглед  при д-р Ставрев.Прецизен ,точен ,обран.Няма неясноти.Питах каквото ме интересува,получих добри отговори...за всичко.Имах притеснения за един миомен възел,но няма да е проблем.Края на юли -противозачатъчни,дилатация и на 2-я ден на МЦ август започваме...
Някой правил ли е дилатация в Селена ,каква е цената,че нещо не бяха много сигурни на регистратурата?

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 19:15 от ili7372

Общи условия

Активация на акаунт