Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 731
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Мистика ти при кой лекар си ?На мен Кръшков ми каза,че колкото по-скоро след лапарото стартираме  по-добре  Confused Rolling Eyes
Ха, много интересно  Wink Аз съм при Минев. Освен да има някакви инвидиуални фактори  Whistling
Шегувам се. Какво ще бъде лапарото? Моето беше оперативно - кламбираха ми едната тръба.

# 196
  • пазарджик
Миналата пролет ме оперираха по спешност-извънматочна ..махнаха ми тръбата,правих цветна снимка и там се оказа,че и другата тръба не е както трябва,затова Кръшков иска да направим лапарото-да види за какво става въпрос и най-вероятно ще изолира тръбата,за да не попречи по-късно на инвитрото.

# 197
Ясно. Аз разбрах, че при прекъсване на тръбата се нарушава кръвоснабдяването на яйчника  и е нужно време да заработи с пълен капацитет. Дано се включат и други момичета с мнение, колко време е добре да се почива след лапаро. При всички положения ти желая бърз успе   bouquet

# 198
Здравейте момичета Heart Eyes
Аз просто се включвам да следя новата темичка.
Бях пациентка на д-р Ставрев. Имам дъщеричка на 7месеца от ЗЕТ.
Ако мога с нещо ще помагам .
Успех на всички! Grinning

# 199
  • Пловдив
Здравей, Руми, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва!
Колко е хубаво да знае човек, че чудесата се случват и мечтите се сбъдват!
Аз съм 9-ти ден след ЗЕТ на 3бр. тридневни снежинки. Нямам търпения за теста, предполагам си спомняш какво е. Искам да те попитам дали имаше някакви по-различни от обикновено усещания преди теста. Момичетата описват такива, но повечето са с пресен трансфер и много от неразположенията обикновено се дължат на пункцията. Аз от 2-3 дни имам ПМС, краткотрайни придърпвания в корема, промяна във влагалището - преди 2 дни при поставянето на утрогестана констатирах, че е сякаш подуто и по-меко, също и някакво течение пак от 2 дни насам. И така от всичко, което ми се случва се вълнувам и се надявам да има бременност.
Поздрави от мен и успех на всички момичета!

# 200
Чета ви отдавна ,но чак сега се записвам.Имам положителен кръвен тест след ЗЕТ в Селена.По сметките на калкулатора сега съм в края на 6г.с.След няколко дни съм на преглед и се надявам да чуем сърчице и всичко да е наред Grinning.Valeto признаците.които имаш са подобни на тези ,които имах аз,така че съм почти сигурна,че утре ще имаш повод за радост Praynig

# 201
Вале, хайде, ти сиииии  stork-girl stork-boy stork-girl

Orindj, при кой лекар беше? По фонда или самофинансиран? Стимулиран или на ЕЦ? Колко яйцеклетки извадихте и колко се оплодиха? Това първи опит ли беше? Разкажи ни повече  Praynig

# 202
МИСТИКА Здравей Simple SmileМоят доктор е Минев,опита ми е самофинансиран,първи,стимулиран.Извадиха ми 26 яйцеклетки от които 25 качествени.Оплодиха се 22 и се развиха до 3ден 22от които замразиха 12 и оставиха останалите за ден 5.До бластоцист се развиха 4.Това всичкото беше март месец,след което излезнах в заслужен болничен LaughingТрансфера ми беше края на месец май.Така като се замисля ми се струва ,че съм една от големите късметлийки успели от първия път,но мисля че и професионализма на доктор Минев е от огромно значение.  bouquetВърнаха ми две ембриончета на 3 дни.На 8 ден не се стърпях и напиках един тест и се появи мноооооооого бледа втора черта.На 10 ден ЧХГ-235,69 Heart EyesПърви преглед -седмица по-късно,видя се едно плодно сакче,доктора беше учуден-очакваше 2,но аз нали съм баба Ванга -знаех си ,че е едно Laughing.В края на тази седмица отново съм на преглед,дано всичко е наред.Ами това е.....аа,на 33 години съм,пропуснах да кажа Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 20:04 от orindj

# 203
Ориндж, абсолютна късметлийка, като гледам и процента на извадени-оплодени  Peace И моя лекар е доктор Минев, но аз започнах да се глезя с един ЕЦ, та...нищо не направих. Моля пиши с какво те стимулира, колко ти излезе...И все пак на колко години си, та такъв прекрасен отговор?
Лека и безпроблемна бременност да имаш до края  Heart Eyes

# 204
Благодаря ти-да ти се връща тъпкано baby_neutral  baby_neutral  Стимулацията ми беше около 10 дни с Мерионал и Гонал,към 5 ден включи и едни други инжекции пак в корема се бият,но им забравих името....Иначе стимулацията ми излезе 2400 ,на пункцията дадох още 3000,но като добавя и многото лекарства,които пиех след хиперстимулацията,лекарствата които пия сега(около80лв за седмица),всички изследвания ,както и пътни разходи(понеже не съм от Пловдив),замръзяването на останалите ембриони и сумата набъбва до......13000 грубо казано.Не е никак малко ,но си заслужава всеки лев Simple Smile

# 205
Да, сметката е ...много яка Wink Но важен е успеха, разбира се Simple Smile Поздрави и пиши как си Wink

# 206
ZU-555, май наближава щастливият ден  Heart Eyes до коя седмица ще чакате с доки,говорили ли сте  Hug

# 207
  • Пловдив
Момичета, ЧХГ 527, много съм щастлива!

# 208
Валеее, знаех си! Честито!  И май са поне двечки  Heart Eyes
 1stroller preggo  ylinfant newsm30 smile3504 1stroller newsm30 smile3504

# 209
Момичета, ЧХГ 527, много съм щастлива!

Честито!!!Лека бременност!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт