Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 751
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Или ,права си по принцип,но за що си усложняваш живота излишно?!Аз например отидох там с ясна представа какво искам и че трябва да си платя за това мое желание.Не съм очаквала някакво по-специално внимание.Когато имам въпроси -питам.Отговаря ми се изчерпателно.Момичетата от инвитро са много мили.Предразполагат те.Получих това за което си платих.Исках бременност-имам я.Дано до термин,а след това и при раждането всичко да е наред.Пак ще си платя.Един ден здраве и живот ,пак бих се възползвала от услугите на Минев и клиника Селена.Изискванията си ги казвам очи в очи и в 99%от случаите са ми удовлетворени.Така че моят съвет към теб е да не очакваш от докторите да дойдат и да ти обясняват,без да си ги питала.Като премахнеш тези очаквания ще се чувстваш по-добре.В крайна сметка си там и си плащаш за дете.Важното е да го получиш,важен е професионализма и това до колко си разбират от работата.Можем и без толкова внимание от тяхна страна..... Wink

# 256
Здравейте момичета! Аз съм бременна в 6 месец след замразен трансфер. Не знам при вас как е но постоянно се притеснявам за нещо, няколко пъти влизах в болницата на системи поради повръщане в началните месеци, минах и редукция а сега постоянно мисля че преди трансфера имах влагалищна инфекция уж пих антибиотици но не знам дали точно на трансфера се е изчистила и да не е направила някаква беля, защото след 2 месеца мб ми излезе друга бактерия. Мисля че ще се пръсна от притеснения а знам че не е хубаво. Благодаря Ви за вниманието. Приятна вечер!

# 257
  • UK
Или,
 по-спокойно  Peace

Аз също съм давала гласност,  на това, което не ми е харесвало,но освен злосторно отношение от съфорумки,   друго не получих.
 Имах ЦС аз никой не дойде да ми каже как са нещата, записах си отново час на следващия ден и тогава получих отговор на въпросите си.
Разбира се, след като отново заплати същия.

Съветвам те, не с рогата напред! Все пак, това е клиниката и докторът, при които, дай боже, да сбъднеш мечтата си.

# 258
Tita 87,ти при кой лекар си в Селена?

# 259
Дилатацията ,хистероскопията и др. не са към ин витро  и сестрите няма как да ти обяснят.А пък не е и тяхна работа.Нито преди приема ,нито след не съм видяла величията ,т.е.докторите ,така ,че мисля ,че е редно след дадената процедура ТЕ да ни уведомят....а не после по телефона ,все пак не всички сме от Пловдив.
Чисто и просто и тук във форума да се казват истините, а не само прехвалени слова.
Именно ,защото си плащаме ,заслужаваме минимум внимание , а не нещо специално,така мисля...
Дано Вярата ни е по-силна...

# 260
  • UK
Или,

аз мисля, че и по телефона няма да получиш исканата информация.
Ще те "принудят" да си запишеш час мисля  Rolling Eyes

# 261
Или, не се ядосвай, обади се по телефона и говори с доктора. Аз мисля,  че всичко е минало перфектно и сега си една стъпка по-близо до целта. И според мен е редно да минат на визитация да ти обяснят как е минало всичко, но......
 Hug

# 262
А дано ,ама надали...ще си запиша час. Самата процедура е като за в манипулационна и за тях е просто рутинна.Някога през 2001 Simple Smile в АГ Варна се правеше задължително преди ин витро ,безплатно ,дори без упойка.
Ще се обадя ,за да уговорим самото начало на процедурата ин витро .
Бъдете обичани и позитивни в тези важни моменти,момичета . newsm51

# 263
Момичета,искам да попитам някоя пила ли е Дуфастон за забавяне на цикъла?И дали може да ми дойде докато го пия?

# 264
  • Пловдив
 За забавяне на цикъла, по-ефективен е Оргаметрил. С Дуфастон може да ти дойде въпреки, че го пиеш.

# 265
Да се надявам че,няма да ми дойде преди 10.08.До тогава трябва да го пия за да започна с опита

# 266
Аз съм го пила за забавяне и ми върши чудесна работа. Винаги ми е идвало до 5 дни след спирането му. Успех !

# 267
Благодаря!Д-р Ставрев ми го изписа  да забавим за няколко дни и ако всичко е наред да започваме стимулация.Има ли други момичета на който им предстои този месец ин витро?

# 268
Благодаря!Д-р Ставрев ми го изписа  да забавим за няколко дни и ако всичко е наред да започваме стимулация.Има ли други момичета на който им предстои този месец ин витро?
Sinoby, колко дни преди очакваната менструация ти каза да го започнеш?

# 269
Около 5 дни.Започнах да го пия на 23.07,и ще го пия до 10.08.

Общи условия

Активация на акаунт