Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 760
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Около 5 дни.Започнах да го пия на 23.07,и ще го пия до 10.08.
Той ли ти каза толкова много дни ,това са близо 17 дни . По колко на ден го приемаш?

# 271
Да,3х1 на ден.Защото сега почиват и не правят ин витро и трябва да чакаме още един месец.Така решихме,че откакто си взехме заповедта май месец все отлагаме.Дано сега не се объркат пак плановете.И на мен ми се виждат доста дни...

# 272
Здравейте отдавна чета форума, на мен ми предстои ЗЕТ - първи опит и намирам много полезна информация.
Искам да споделя аз вече имам 6 различни манипулации и до сега след всяка до 1 час някъде моя лекар винаги е минавал да ми каже как е минало. Но напоследък забелязвам до като съм там че на много момичета, лекарите им въобще не идват и те не могат да разберат как е минало. Смятам че това е наистина много неприятно и нечестно, все пак се плаща и то не малко. Радвам се че моя лекар не е такъв.  Simple Smile

# 273
Пфелия, сподели кой е твоя лекар?

# 274
Имам останали 3 бр Фраксипарин 0,6. Ако някое момиче ги иска, нека ми пише. Жал ми е да ги хвърля.

# 275
Аз съм при д-р Илко Ненев

# 276
Минев  и Ставрев не минават...( проверено !  )
Проф. Пехливанов мина , а те не.Знаят ,че пак ще ги потърсим и за това.Това е платената медицина,за
жалост,в бъдеще.

За ин витро опит ,аз оставям за септември...

# 277
От моя опит да споделя - Ставрев минава, когато не всичко е минало успешно. Имам правени три пункции, при първите две не е идвал, при третата сестрата при всяко влизане в стаята ме питаше доктора минал ли е, което съответно ме притесни и то основателно, появи се Ставрев за да ми съобщи, че сме изпуснали фоликулите и не сме извадили нищо.

# 278
  • пазарджик
Момичета,а за Кръшков какво ще кажете ?
 newsm78

# 279
И моя опит ще е за септември

# 280
Много ми е чудно , защо не правят преглед преди пункцията. Мен също не ме прегледаха, но за щастие всичко беше ок. Аз бях на пункция при заместващ лекар, моя отсъстваше и си мислих че е заради това, но явно си е практиката такава. Другото което беше нередно при мен,е че ембриолозите изобщо не дойдоха да ми кажат как и какво. Вярно сестрата влизаше през 15 минути да ми мери кръвното, но... Вече към 13 часа бях пред нервна криза (пункцията ми мина в 8.30) и взех да търся по коридорите някой да ми каже какво е положението и само сестрата  намерих и тя ми вика " Спокойно, има технологично време което трябва да се изчака, хубавото е че има яйцеклетки, всеки момент ще дойде ембриоложката" Да, ама не и след още 1 час , сестрата дойде и ми каза какво е положението, даде ми рецепта за подготовка за трансфер и това е .....

# 281
Много ми е чудно , защо не правят преглед преди пункцията.
И аз това се питах ... Изядох си упойката, платих си и за пункция, която реално не се е състояла и си тръгнах без дори да си изям прословутата пилешка супа.  Angry Благодаря на Господ, че не ми се наложи да продължа по пътя на ин витро-то.  Praynig

# 282
Ама вие  и супа си похапвате ?! Simple Smile Нямала съм този късмет.Значи- пълна анархия ,подплатена с много пари.
Никакво уважение към пациента .Гледат на нас кат касички ,нищо друго...

# 283
И аз това се питах ... Изядох си упойката, платих си и за пункция, която реално не се е състояла и си тръгнах без дори да си изям прословутата пилешка супа.  Angry Благодаря на Господ, че не ми се наложи да продължа по пътя на ин витро-то.  Praynig
Pi pi, как така си плати без никакъв резултат? Какво обяснение ти даде доктора?

# 284
Pi pi, как така си плати без никакъв резултат? Какво обяснение ти даде доктора?
Това е обяснението: "Изпуснали сме ги, нищо не извадихме, случва се.", но все си мисля, че при такива ситуации с един предварителн преглед няколко минути преди пункцията може да се спести и травмата за организма от упойката и не малка сума пари.

Общи условия

Активация на акаунт