Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 764
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Много ми е чудно , защо не правят преглед преди пункцията.
И аз това се питах ... Изядох си упойката, платих си и за пункция, която реално не се е състояла и си тръгнах без дори да си изям прословутата пилешка супа.  Angry Благодаря на Господ, че не ми се наложи да продължа по пътя на ин витро-то.  Praynig
Pi pi, как така си плати без никакъв резултат? Какво обяснение ти даде доктора?
Това е обяснението: "Изпуснали сме ги, нищо не извадихме, случва се.", но все си мисля, че при такива ситуации с един предварителн преглед няколко минути преди пункцията може да се спести и травмата за организма от упойката и не малка сума пари.
Това е безумие,като е така да не ти взимат парите!

# 286
Наистина е ужасно

Някои правил ли е ЗЕТ трансфер

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 23:43 от ofeliq_asgr

# 287
Наистина е ужасно

Аз правих месец май,пръв и успешен  Heart Eyes

# 288
Наистина е ужасно

Аз правих месец май,пръв и успешен  Heart Eyes
orindj, значи и за двете ни май месец е бил нашият месец Simple Smile И аз тогава направих моят първи и успешен ЗЕТ!  Heart Eyes

# 289
Хахйа Grinningкъде късмет,къде майсторлък,но познавам още няколко момичета,които правиха ЗЕТ в Селена месец май ,първи и при всички е успешен!Дано тази практика продължи  Hug

# 290
Дай Боже повече успешни опити!!!

# 291
Ще може ли някоя от вас да ми разкаже как минава

# 292
Ами как....отиваш ,връчват ти нощница,шише вода 1,5л. обличаш нощницата,пиеш вода и в един момент се молиш да не се напикаеш LaughingСестрата идва няколко пъти да ти проверява пикочния мехур на видеозон.Когато е пълен,идва доктора,който ще ти прави трансфера и така.Самата процедура е 10 минути.По време на която не трябва да мърдаш въобще.След това те качват на носилка и те водят в стаята.Лежиш по гръб 2 часа без право на обръщане на страни(уф,това ми беше най-трудно).После полежаваш още час и те пускат да си ходиш.Това е.Успех ти пожелавам.  bouquet

# 293
Само да попитам преди това имали някаква подготовка, и до колко време преди трансфера си на работа?

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 22:12 от ofeliq_asgr

# 294
Ами ако хапчетата и инжекциите се броят подготовка.....На работа аз бях до деня преди трансфера,после ми дадоха болничен 15 дни от които 5-6 пролежах(така ми казаха).Късмет и спокойствие ти пожелавам  bouquet

# 295
  • пазарджик
Orindj ти при кой лекар си ? А след трансфер след 15-то дни болничен ли се върна на работа ?Извинявай за въпросите,но ми предстой първи и вярвам единствен опит и съм много притеснена.

# 296
Дани,аз съм при Минев.Направих опит да се върна на работа ,но на втората седмица прокървих и бях до там с правенето на герой.Работата ми е свързана с много движение и изисква бързина.Ако беше нещо по-спокойно ,може би щях да продължа,но в случая си преподредих приоритетите Simple Smile Малко е досадно това залежаване(само си домакинствам у дома),но пък като се замисля сега ми е паднало.След няколко месеца живот и здраве почивка няма да има  Heart Eyes  baby_neutral

# 297
Здравейте на всички.На мен ми предстои ин витро при др.Минев.За пръв път,надявам се да бъде и последен-успешен.

# 298
Здравейте дами.Искам да попитам колко време трае стимулацията и дали всеки ден се ходи на преглед?Всеки преглед при доктора заплаща ли се?Аз съм по фонда и всеки момент чакам да се обадят за             получаване на заповедта.  Успех на всички EFP newsm30 newsm30                                                                                                                                               

# 299
Темата си има още две пресни бебета на мама Ванини  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт