Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 767
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Дай боже все повече. newsm51 newsm51

# 301
svna, стимулацията продължава при всеки различно, не всеки ден си на преглед и имаш май 3 жезплатни прегледа по фонда. Ако искаш пипитай акушерките в манипулационната. Късмет и позитивно мислене!!!   Blush
Да са живи и здрави новите бебчета, и мама и тя!

# 302
Rusalia благодаря ти.Ето точно заради вас съм тука.Винаги когато човек има нужда получава точен и конкретен отговор. newsm20 Лек и успешен ден

# 303
Лекуващия лекар ми е д-р Св.Петрова...
Кой лекар бихте ми препоръчали за инвитрото?

# 304
Vanini, честито! Живи и здрави да сте. На вестителката също здраве и все такива хубави новини да носи.

# 305
А мерси Зу. Всички да сме живи и здрави.
Кажи сега как са дечурлигата?

# 306
Сигме, две годишният ни батко, сега погледнах през терасата, е омазан с кал до лактите. Баба му е пред нервен срив, не иска да я слуша и това си е. Бебките са на етап колики. Малко ми е натоварено и нервно. Като цяло всички сме здрави, което е най- важното.
А твоята принцеса как е?

# 307
 hahaha представих си в какъв шок е бабата  Joy Имаш най прекрасното богатство. Трудно е, ама ще стане по лесно след време.
И ние растем. Учим нови неща, ходи на ясла и така.

# 308
Здравейте момичета Hug
Знаете ли дали д-р Минев предвижда отсъствия през септември месец и ако имате информация, моля да споделите.
На всички в процедура и на тези които чакат двете чертички им пожелавам много късмет! Praynig Praynig

# 309
Здравейте момичета Hug
Знаете ли дали д-р Минев предвижда отсъствия през септември месец и ако имате информация, моля да споделите.
На всички в процедура и на тези които чакат двете чертички им пожелавам много късмет! Praynig Praynig
Ще отсъства 3 дни , но и той все още не знае кога точно.

# 310
Здравейте момичета Hug
Ще отсъства 3 дни , но и той все още не знае кога точно.

Благодаря за инфото, дано отсъствието му не съвпадне с моите планове Wink

# 311
Да ви питам момичета, знаете ли дали спечелелите процедура /три двойки с донорски материал/ в кл.Селена от Тройка на разсъмване по радио Витоша са правили вече опит ? На 25/03 теглиха печелившите.

# 312
  • пазарджик
Да се запиша и аз,онзи ден си взехме заповедта от фонда,ходихме в Селена на преглед и какво се оказа-сега пък киста  #Cussing out
Кръшков,обаче каза,че ще я махне при лапарото което насточихме за 3.09.15 за прекъсване на тръбата
(другата я махнаха при извънматочна мин.година),сега пък цикъла ми закъснява и се моля само да не се обърка лапарото,че и отпуската тогава съм предвидила.Моля някои да сподели ,ако е имала проблем с киста преди инвитро.

# 313
Момичета,някои знае ли дали доктор Ставрев ще е в клиниката днес в събота или утре? Много ще съм ви благодарна!

# 314
По принцип не ,звънни на телефона му.

Общи условия

Активация на акаунт