Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 772
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Някоя от вас ,която ходи на ЖК по Здравна каса при д-Петрова или д-р Ставрев младши би ли споделила мнение за тях-спазват ли си часовете и отделят ли ти подобаващо време, обясняват ли? Изобщо мнения за тези доктори имате ли?

# 316
здравейте, моля ви помогнете. От няколко дена мисля, разсъждавам и не мога взема решение. Трябва да избера клиника. Единият вариант е Селена. Това което ми харесва, че клиниката е голяма, има няколко много добри специалисти. Притесняваме финансовия въпрос. Знам, че е глупаво и тъпо да се мисли за пари. Трябва да миля само за бебето, но... Чета из форума, че цените стигат до 10 000 лева. С мъжки фактор сме, и най-вероятно ще сме за икси. Моля ви момичета споделете какви пари са ви излезни процедурите? За протокола имам вече някаква история с асистирата продукция в Бургас. Напълно разочарована.

# 317
Здравей HrisAni, моя съвет е първо да си избереш клиника и съответно доктор. В Селена има добри специалисти, аз лично съм при д-р Минев, но много момичета са при д-р Ставрев, д-р Топалова,  д-р Матев...Иди на първоначален преглед и говори с доктора, мисля че е хубаво да носиш и изследванията които имаш, ако има такива които не са ти правени доктора ще прецени и ще ти каже какво и кога да направиш. Клиниката ще ти подготви и документи ако отговаряте на критериите за фонда и да кандидатствате.
Аз имам намерение да правя самофинансиран опит и попитах колко би ми излязъл финансово, казаха ми около 5300 - 6000лв., като това е само за процедурата, а всички предварителни изследвания се заплащат допълнително и така сумата наистина може да набъбне доста.

# 318
Бих добавила, че се заплаща и всеки един преглед, а по време на стимулацията те са почти ежедневни - още минимум около 500лв за прегледи. Моят стимулиран опит излезе почти 10000лв с абсолютно всички изследвания /предварителни и текущи/, стимулация, пункция, трансфер и медикаменти след трансфера.
Да добавя, че в Пловдив, вече работи и друга ин витро клиника http://www.newlifeclinic.bg/front. Може да потърсите мнения и за там. Аз лично имам приятелка, която след 3 неуспешни опита в Селена, там успя. Доволна е много, а и сподели, че опита й е излезнал доста по-евтино.
Успех!

# 319
HrisAni, аз бях по фонд "Ин витро" и моят опит струваше 4600 лева, отделно медикаментите ми за задържане струваха около 1000 лева за първите 3 месеца. Отделно си платих замразяването на останалите ембриони за 2г и 2 месеца -1000 лева. Вие с каква диагноза сте, кандидатствайте за фонда?  Simple Smile

# 320
Момичета ,преди процедурата изследванията на хормоните в Селена ли ги правихте ?
Дали да си ги пусна в Бургас и докато пристигна в Пловдив ще са готови.(заради високите цени)С другите съм нямала проблем,които са били  извън Селена.
И кои хормони пускахте?  ...Аз +АМХ
  bouquet

# 321
pi_pi, прегледите по време на стимулацията не се плащат. Само изследванията се плащат. Аз минавам транзит покрай регистратурите и не взимам бележки въобще. Само при изследване някое взимам. При кой лекар си, ако не е тайна? Simple Smile
П. П.  Не съм по фонд. Платено съм.

# 322
Момичета ,преди процедурата изследванията на хормоните в Селена ли ги правихте ?
Дали да си ги пусна в Бургас и докато пристигна в Пловдив ще са готови.(заради високите цени)С другите съм нямала проблем,които са били  извън Селена.
И кои хормони пускахте?  ...Аз +АМХ
  bouquet
Или, звънни и питай кои хормони ти трябват. Мисля, че няма проблем да ги направиш в Бургас. Другият вариант е, гинекологът ти да ти даде направления и да си ги направиш в Селена по здравна каса. Аз и така съм правила. Отделно, изследванията Хив, Спин и т.н., които трябва да правите ти и мъжа ти, ги направете в ХЕИ-то. Там ги правят безплатно, но само им кажи, че ти трябват за инвитро, за да ви напишат имената. Ние така направихме и спестихме още едни 200-300лв.

П.С. Сега видях какви хормони са ми правили първия ден - LH, FSH, Estradiol, Progesteron.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 08:19 от vanini*

# 323
Ние Спин,..... ги направихме в ХЕИ,така практикуваме от 2-3 г ,но за хормоните питах ,че да се спести някой лев.То пари ,пари ,ама няма ги вече Laughing Да направим там  спермограмата ,че и тя 100лв...
Утре пътувам  и дано започнем Praynig

# 324
pi_pi, прегледите по време на стимулацията не се плащат. Само изследванията се плащат. Аз минавам транзит покрай регистратурите и не взимам бележки въобще. Само при изследване някое взимам. При кой лекар си, ако не е тайна? Simple Smile
П. П.  Не съм по фонд. Платено съм.

Може и така да е било newsm78 Опитът ми, за който споменах е правен през 2013 г. при Д-р Ставрев. До скоро си пазех една ексел-ска табличка с всички разходи около него, но реших да я изтрия, тъй като не е особено добър спомен, от към финансова страна, за да я пазя. Въпреки това крайната сума си я спомням много добре - 10 000 лв.  Shocked

# 325
При мен първия ми самофинансиран опит при д-р Ставрев ,резултата от който е прекрасната ми дъщеря излезе 5 585 лева.
Втория ми опит ,който беше по фонда  с резултат прекрасния ми син излезе 4 786 лева.
Едната ми бременност е 2012 ,а другата от 2014 се роди преди няколко месеца.

# 326
Леле, как хубаво ми става като чета за успешни опити при Ставрев... Simple Smile
Момичета, независимо при кой лекар сте, и каква процедура правите, на всички ви желая стопроцентов успех! Пожелавам си го и на себе си, че съм 3ти ден стимулация по къс протокол при Ставрев.

# 327
Леле, как хубаво ми става като чета за успешни опити при Ставрев... Simple Smile
Момичета, независимо при кой лекар сте, и каква процедура правите, на всички ви желая стопроцентов успех! Пожелавам си го и на себе си, че съм 3ти ден стимулация по къс протокол при Ставрев.

В момента си гледам едномесечните близнаци, благодарение на д-р Ставрев.  Simple Smile
Успех ти желая!

# 328
  • UK
И нашата процедура излезе не малка сума, но, не Съжалявам и за лев, особено, като погледна резултата.  2 те ми прекрасни деца! Благодарение на д-р Ставрев и екип!

# 329
...Броенето започна Embarassed
Днес първи ден стимулация.На всички ,които започнаха- newsm51 smile3525 newsm17 успех

Общи условия

Активация на акаунт