Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 778
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Успех
Моето броене започва в събота

# 331
Хайде, момичета! И ние като учениците! Дано септември ни провърви, и да ни чака дълга, успешна и приятна бременна година! Simple Smile

# 332
Много късмет ви желая момичета Hug
Съвсем скоро и аз съм във вашите редици.

# 333
Здравейте момичета,някой знае ли дали д-р Минев ще преглежда утре?

# 334
В неделя няма никой, но за по-сигурно се обади на регистратурата и питай.

# 335
  • Пловдив
Утре има празник на болницата на Гребната база. Обади му се лично. Няма да се изненадам въобще ако преди това работи. Иначе предполагам само дежурен лекар ще има.

# 336
В неделя няма никой, но за по-сигурно се обади на регистратурата и питай.

Знам,че като има уговорка с пациентки си преглежда и в Неделя, а на рецепцията казват,че не работи.А пък не ми се искаше да му звъня,тъй като не е нещо спешно.

# 337
Здравейте момичета! Преди 6 месеца имах първи неуспешен ЗЕТ - биохимична бременност.Дадох си почивка и тъкмо смятах да започвам подготовка за следващ трансфер - имам 2 замразени още.Но ми дойде цикъл и реших да изчакам още месец.Цикълът ми продължи 13 дни скървене /и продължава още/ и притеснена какво пак се е объркало отидох при доктора.Прегледа ме той и тъй като лигавицата ми била много дебела ми пусна едноЧХГ.Резултатът беше 420.?!?На прегледа нищо не се видя.В къщи си направих тест - отрицателен.Два дена след товауринарният е положителен, а утреще давам ново чхг по инструкция на доктора.Възможно ли е да е станало чудо с накакво късно забременяване спонтанно при това или с това кървене и с невиждането на нищонито в тръбите нито в матката става въпрос за извънматочна ?

# 338
Здравейте момичета! Преди 6 месеца имах първи неуспешен ЗЕТ - биохимична бременност.Дадох си почивка и тъкмо смятах да започвам подготовка за следващ трансфер - имам 2 замразени още.Но ми дойде цикъл и реших да изчакам още месец.Цикълът ми продължи 13 дни скървене /и продължава още/ и притеснена какво пак се е объркало отидох при доктора.Прегледа ме той и тъй като лигавицата ми била много дебела ми пусна едноЧХГ.Резултатът беше 420.?!?На прегледа нищо не се видя.В къщи си направих тест - отрицателен.Два дена след товауринарният е положителен, а утреще давам ново чхг по инструкция на доктора.Възможно ли е да е станало чудо с накакво късно забременяване спонтанно при това или с това кървене и с невиждането на нищонито в тръбите нито в матката става въпрос за извънматочна ?

Змийче, на кой ден ходи на преглед и кой доктор те прегледа? От мен тихичко честито,мисля че си бременна може да е цветна и за това да има кървене.

# 339
  • Пловдив
При тази стойност няма как да се види. Чак когато стане над 1000 тогава се вижда плоден сак, но при 420 си е бременност. Чудеса се случват. Вярвай в тях.....
За кървенето не ти ли предписаха нещо. Обикновено предписват Дуфастон, Но-Шпа, витамин С. Аз и Прегнил съм слагала.

# 340
Отидох на 13 ден от кървенето - викам си - егати дългото кървене...При Ставрев съм - не ми предписа нищо - иска да види нивото на чхг утре какво ще е защото при прегледа нищо не се вижда.Цикълът ми си дойде на датата на която трябваше...

# 341
Змийчето, стискам палци, даже съм убедена че е всичко е наред и ще си имаш след девет месеца едно хубаво бебче.

# 342
Змийчето, не искам да съм лош пророк, но се подготви за това, което се съмняваш. Разбирам,че достатъчно си чела и препатила и знаеш какво може да е. А ако е другото,няма да има по-щастлив човек от теб  Peace

# 343
Момичета , аз ще правя първи опит е Селена скоро по фонда..искам да ви питам колко горе долу трябва да си приготвя като сума
Благодаря ви

# 344
Момичета , аз ще правя първи опит е Селена скоро по фонда..искам да ви питам колко горе долу трябва да си приготвя като сума
Благодаря ви
зависи какви изследвания ще ти назначат иначе има задължителни които излизат към 400 за двамата отделно спермограма100лв

Общи условия

Активация на акаунт